Casnicute sexi(192)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Miha, mersi mai!

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc
Miha, mersi mai!

Pentru vot? Cu placere mai! Bafta!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!
Fetelor, va las pe masuta. Astazi fac ceva , mai tarziu si apoi plec la munca astazi pana la 21, maine pana la 18, asta e, daca m-am facut florareasa

si
de si

Mergi la inceput

Helauuuuuu!

Haolica...da unde sunteti frumoaselor...suratelor?

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu am fost la bucatareala...dimineata am dat la zapada, caci a nins mult...apoi am facut focurile la sobe, apoi mancare, masina spala si acum...pana la 18 mai stau si apoi ma apuc iar de mancaruri caci maine pleaca fata si ii dau si pachetul lui Catalin.Pentru noi am facut o ciorba de perisoare si o tocanita cu carne de porc si piure.Pentru ei ma mai gandesc...
Danelutza, din ultimile informatii nu mai am nora de loc...mi-a zis Dana cand a venit acasa...cica gata s-a terminat...o sa fie alta feta care sa fie jumatatea lui...si asa e mic...la 23 ani neimpliniti...sa isi i-a nevasta...nici nu a apucat sa simta cum e viata...
Miha ce ai mai facut bun?
Mihaela, serviciu usor!!!
Miky, esti la serviciu?
Bianca , te vad...nu ne mai povestesti nimic???

Doina Bita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Miha ce ai mai facut bun?

Un salam de biscuiti

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha l-am admirat mai am putin si ling monitorul
Fetelor unde umblati?

Doina Bita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite ca mi-a venit si mie pofta de scris dupa o foarte lunga pauza.
Imi pare rau ca nu mai stiu nimic despre voi... Recuperez.

Despre noi: sunt in saptamana 34, bb e bine. O s-o cheme Sophia. Sarcina foarte grea cu multe complicatii: tensiune mare, crampe, contractii in nestire, dureri de pelvis mari, migrene zilnice, ameteli si greata. Abia astept s-o vad afara, sanatoasa si sa inchid fabrica. Se pare ca nu e usor sa duci o sarcina la varsta mea. La serviciu stres in prostie, noroc meu ca mai merg doar luni ca m-a pus doctorita in concediu medical (chestie cam rara pe aici, inseamna ca-i groasa). Cumnata mea a nascut si ea o fetita pe 10 februarie, bucurie mare in familie.
Tristetea din familie, socrul meu care are o boala terminala si nu stim daca mai putem merge sa-l vedem. Sotul va merge dar eu cu doi copii nu voi putea. Am trecut prin iad ca a trebuit sa mearga sotul acasa 2 saptamani si m-a lasat singura cu Tony agitatul, cu sarcina asa cum e si in mijlocul iernii.
Cam asta e conspectul. Rugati-va pentru noi sa fie bine.

Va pup si va imbratisez.

Mergi la inceput