Casnicute sexi(192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Azi avem din nou briose...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,bravo,super,felicitari!!!...dar meritai sa castigi,eu m-am uitat si la celelalte concurente si nu se ridicau la nivelul tortuletului tau

MIKI...iti trimit PM

DANELUTZA,cum mai sunteti cu sanatatea?...si eu m-am lasat de fumat,tre' sa ma laud...de o luna,cama sa,am mai tras un fum doua,dar nu mai cumpar tigari si nici nu-mi prea mai trebuie...nu stiu ce ma apucat dar sper sa ma tina

RAMYTEO,bafta cu gasit de job!
MIHAELA si tie bafta multa cu gasirea unui job ca lumea!

pt toate sexoasele!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miha, felicitari . Cred ca te vizitez in vara
Mire, primit PM. wow...si atat. ti-am raspuns
Ramy, trebuie sa fii facut pt munca asta ....ha ha ha...glumesc. Imi place ceea ce fac, dar sunt zile cand nu mai pot si vreau sa stau acasa. Inca mai caut un alt job, dar nu gasesc nimic. Asa ca ma multumesc cu ce am. Inainte aveam 2 joburi , dar m-am cumintit . Al doilea job era mai frumos ( amenajari party, concerte etc) , dar a trebuit sa renunt la el pt ca ma solicita jobul asta foarte mult.
Danutza, sunteti mai bine?

Eu am ajuns ieri acasa pe la pranz ( sau dupa... nu mai stiu de cand cu dieta asta ) am iesit cu misterul la plimbare, la cumparaturi si apoi am picat lata in pat. Sunt treaza de aproape 2 ore . Azi am tura la aeroport in cafenea si calculez mersul trenurilor sau cat fac cu taxiul pana acolo . Soata doarme dus si misterul imi urmareste orice miscare. Abia astept vara sa merg acasa sa-mi incarc bateriile. V-am spus ca nanasesc? Mda...se insoara fratelo. Abia astept

Mai bantui putin pe net pana ma hotarasc cu ce merg la munca

Sorry, daca m-am descarcat putin ( din cauza ca am dormit foarte mult ziele astea )

Miki

Mergi la inceput

e pregatita.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata baui cafea de la miki multam

neata fetelor sa aveti o zi buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce faci mey Monule mey? de cand esti in concediu nu mai ai timp si pentru noi.

Miki,cum cu trenu' mey? Du-te cu taxiul,ca doar esti o duamna s-o cucoana,nu?

Mirela,f bine ai facut ca te-ai lasat de fumat.Is cahhh tigarile mey...cahhh... Ne coci cumva fo surpriza?

Cuscra cre ca ne coace si ea ceva...dar in bucatarie...

Ma'c sa-mi caut si eu ceva de trebusoara da' mai vin...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!
Cuscra cre ca ne coace si ea ceva...dar in bucatarie...

Ma chinuie si pe mine o tira talentul, ce sa fac
Te servesc si pe tine cu o feliuta de coptura ?

Fetelor, va multumesc frumos pentru gindurile voastre bune. Sotul vad ca deocamdata s-a lasat de fumat, Isabella se simte bine, ieri am fost si i-am luat un fel de costumatie pentru carnaval , miine trebuie sa fie costumata la gradinita, iar vineri, avem ora deschisa , adica de dimineata, pina la ora 11.30 stau si eu cu ea la gradinita . Poate reusesc sa fac si poze, daca am voie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA...mei,poate poate va fac o surpriza...cred ca-i fac si sotului una...da mai ducem inca tratative de lamurire

DANELUTZA sa faci poze,cum nu va da voie?!!

MONICUTZA,,da are dreptate MIHA...eu abia astept sa te vad iar cainainte,la povesti,hihihi...si la bucatarie

MIKI

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput