Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 2
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Multam! Gica contra iti spune ceva? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Mda, e clar...
Incuie usa sa nu plece Amira, vad ca e hotarata
Michelle si Dominic
mihamora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Alooooo dar noi ce asteptam?! Frigul, zapada, ploile ca sa ne intalnim?! Sau nu ne dam scoase din casa?! Copii au mai crescut, au ce-si "povesti", noi deasemenea- la cate pozne sunt capabili... Sa va aud la apel!!! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Unde sa iesim? In parc mi-e friggg...
Michelle si Dominic
byu spune:
Am fus si eu un filmulet la momente" dar din pacate merge cam greu pt ca e prea mare
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
Anilansa spune:
am fost si noi la o plimbare... si am facut si niste cumparaturi... azi facem salatica de varza cu pireu si carnita de pui
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kristinuz spune:
buna ziua mamici,burtici si bebei
am aparut si noi
am nascut si eu pe 31 ian ora 3:55 pe bebe alexandru
a avut 3550 grame si 52 cm
bebe Alexandru Gabriel
mariussimiuc spune:
Bine ai venit pe lume bebe Alexandru!
Raluca,mare pupacios e fii-tu!
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
moldoveanca spune:
Kristinuz felicitari sa va traiasca sa fie sanatos si papacios.Cand ai timp povesteste-ne si noua cum a fost si sa ne arati flacaul neaparat.
mami fericita de Vladut Dominic
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o fierbinte.
La multi ani, Andra! Sa fii sanatoasa si fericita.
Miha, dar ce domnisoara are mama....
Alina, raspund la apel, dar nu cred ca pot ajunge, ca sunt franta de oboseala si inca nu mi-a trecut raceala si nu vreau s-o mai dau si la altii. Poate data viitoare.
Kistinuz, refacere usoara si multa sanatate lui Alexandru. Asteptam poze cu cavalerul.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)