Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Azi am fost cu taxi sa-l iau pe cri...asa m-a enervat...asa s-a crizat ca s-a urcat cri in 4 labe si i-a udat un pic canapeau...Vai unii parca nu au copiii..era super curat pe ghete ca doar venea din zapada
Nu mai fac prostia sa iau taxi!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

MIHA ,merci de informatie ,intradevar super ieftin ,se gasesc la Tesco si la Cora?Ce aventuri ai cu taximetristii,cu Eli cu pantofiorul (ala macar a fost ok ,ai reusit sa recuperezi pantofiorul),iar acum cu Cris.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!!!

Vai Miha ce aventuri ai cu taximetristii... asa sunt unii ce sa faci...

Ce a nins ca in povesti!!!!!!!! Super!
Hi hiii parca ar veni Mos Craciun cu renii lui

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Gagici eu cred ca o sa innbunesc ..ba papam o data la 4 ore ba o data la 3 ore :bang: :bang: ba facem baie la 8 seara..ba la noua ..ce sa fac? sa tin fortat fata flamnda 4 ore???sau sa ii dau fortat o data la 3 ore(asta inseamna cateodata trezita din somn),mentionez ca noi suntem pe formulanu alaptez..si bebe are 1 luna de zile

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Gagici eu cred ca o sa innbunesc ..ba papam o data la 4 ore ba o data la 3 ore :bang: :bang: ba facem baie la 8 seara..ba la noua ..ce sa fac? sa tin fortat fata flamnda 4 ore???sau sa ii dau fortat o data la 3 ore(asta inseamna cateodata trezita din somn),mentionez ca noi suntem pe formulanu alaptez..si bebe are 1 luna de zile

mamica de Alecsandra

Stai linistita!!!!!! fiecare copil are programul lui! Nu trebuie sa te panichezi... lasa-o sa pape cand vrea ea... eu am lasat=o pe a mea si 6 ore daca nu a vrut. Cat despre baita iar nu e ora fixa.
Eu alaptez si la inceput recunosc ca o mai trezeam noaptea ca ea nici gand sa se trezeasca sa pape si nu stiam cat papa dar daca esti pe formula stii exact si nu trebuie sa te stresezi!!!
Pupici si bafta in continuare!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ela...da se gasesc la Cora...de la ei era luat pretul. Sunt super ok...eu m-am orientat dupa o mamica ce si-a umplut cosul cu borcanele ...Am luat de la Auchan cand am fost la Budapesta.
Asa e cu taxiul...azi am luat masina!...A venit sotu `panicat ca era polei.

O fi nascut Damiana?

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Ceau fetelor,
am facut primul rosu in gat ,fara febra ,suntem 3 zile pe nurofen ,e bine dispus ,mananca ,deci o forma usoara (cred ca l-am luat de la un chefulet al verisoarei de 2 ani ,de la Arad).
MIHA merci de informatii ,cind mai faci modificari in lista la mine anul nasterii e 1974.
TTENZIKA ,cere ea de mancare ,stai linistita nu ramine flaminda,Victor la 2.5 luni si-a scos singur masa de la 12- 1 noaptea si imediat si cea de la 3-4,deci fiecare copil e unic.

Va pupam

Mergi la inceput

Gravidutele ,simbata la mall e prezentarea pe tema :recoltarea de celule stem,eu am fost anul trecut si mi-a prins bine ,am recoltat costa ~1000eurhttp://www.mamicafarafrica.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

fetelor!cele care dau formula la bebe am si eu o intrebare:

v-i s-a intamplat ca dupa ce da-ti ceai la bebe intre mese sa dea afara?dar chestia e ca nu da afara ceaiul si parca e amestecat cu lapte asa arata de parca e imbrinzit laptele ..nu da mult afara doar asa putin pe coltul gurii..doar ca m,a sperie cum arata..v-am spus parca e laptele imbrinzit..o ffi din cauzxa ceaiului???oare nu ii face bine??

si cam cat ceai ar trebui sa bea un bebe de o luna intre mese??
eu ii dau acum babycalm si mai pun si un plic de babydrink..dar in 24 ore nu bea decat vreo 80-.100ml..oare e bine???

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:

mamica de Alecsandra

Citat:

mamica de Alecsandra

Ttenzika, asta e, isi face singura programul. Asta inseamna "la cerere" :) Si Maitra avea momente cand manca odata la 6 ore, ba la 4, ba la 5.. apoi si-a facut ea singura un ritm. Eu nu ii fac baie in fiecare seara, si are seri in care desi m-am pregatit de baita, ea adoarme pe la 9, si atunci nu o mai trezesc.
De trezit copilul ca sa manance nu l-am trezit niciodata. I-am bagat tetina in gurita, si a baut lapticul din sticla fara sa se trezeasca. Asa papa si acum, dimineata la 6, si doarme pana pe la 9.30-10 dimineata. N-are nici un rost sa o trezesti, mai ales ca nu alaptezi. Parerea mea. Da' fiecare face cum ii e mai bine. :)

Pupici si curaj! Fa cum simti!

Mergi la inceput