Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ancadragoman
nu cred ca deja o cam da de pamant anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
sigur ii iese din cap si numai o incurca socotitoarea
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Anca ....poti sa iti trimiti fetele la coafor...sa aiba activitati comune Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
dar nu mai bine iese el la plimbare cu ea sau sa ii schimbe pampersul?Mie si astea mi se par activitati comune
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
eladea2005 spune:
La multe lunite,Cecilica! Sa cresti mare, sa fii cumintica si sa nu fii chiar asa mancacioasa ca si fratiorul tau....(dar asta e valabil doar pt mai incolo, cand ajungi pe la 17-18 ani)![]()
multumim pt. vizionare...
ellis, Eric e dezinhibat si non-conformist ca ma-sa...
acu singura mea grija e ca Alessia ta sa nu se fi socat prea tare la vederea nudului unui asa mascul...![]()
am vazut si fetitele ancai...mai da seamana astia doooooi...ca niste picaturi de apa...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea am vazut si eu masculul feroce ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 ellis, Eric e dezinhibat si non-conformist ca ma-sa... |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
nca ... bestiala maria ![]()
... m-am distrat cand am vazuto cum danseaza ea... Ar vrea ea Cleo asa dansatoare in trupa ![]()

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu ma gandisem la asta ca de obicei suna tarziu cand noi astia mai in varsta dormim anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
bine ca nu stam mai aproape ca te trezeai ca venea pe la usi la ore tarzii ...fara sa vada mami si tati

Ank
Raul
17.10.2007 si
ellis spune:
SUPER! super! ce canta si danseaza Maria!..hooopa, hooopa!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE