Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 14
vali_delide spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi offf vali imi pare rau!!!! ce tragedie..... ![]() ce face printesa roz??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Lavi, printesa roz e bine,multumim...
... sper sa nu-mi raceasca,pt. ca luni facem ROR-ul si nu as vrea sa-l aman.Acum doarme, dar deja m-a strigat de 3 ori in 2 ore...ma asteapta, sa doarma bine
...adica avem 10 dinti zdraveni,cu care muscaaaa...si cel mai mult ii place sa o muste pe tzitzi
Iasmi ce face? sper sa nu ia raceala de la buni!

Irinush, ma bucur mult sa te "vad"...pupici multi nazdravanilor tai! Si tie, evident!

Ramo, sa dea DD sa pape Bea, nu mai conteaza cum...

irina_stef spune:
bai am aparut si noi si nu mai e nimeni
,atunci ma duc sa fac un dush si apoi langa sot la un filmulet.pupici si noapte buna
bb_yasmi spune:
irina, stai linistita!!! am 3 prietene cu bebei baieti, unul are 2 ani luna viitoare, altul de varsta lu' iasmi si unul cu o luna mai mic si vorbesc exact aceleasi cuvinte pe care le spun nazdravanii tai.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
irina_stef spune:
acum am vazut mesajul de la VALI si nu puteam sa nu-i returnez o mega pupaceala atat ei cat si printesei din dotare
.
10 dinti
,hai ca iar intru la idei cu ai mei...noi avem doar patru,si altii nici ca nu prea se vad,adica gingie umflata nu,rosie nu.mai e normal sa avem doar 2 jos si 2 sus?
irina_stef spune:
am zis eu ca plec si na...hai cu vorbitul mai m-am linistit
lavi,eu nu ma asteptam sa stam la barfa in 3 la un an jumate dar macar sa zica si ei mai multe.
vali_delide spune:
Irina, printesa roz e campioana odiseei noastre...a fost prima cu dinte la 3 luni si 3 zile
...deci noi suntem exceptie, nu te ingrijora!
Ma bag si eu langa printesa! Multi pupici si voua, si copilasilor (ca nu mai sunt bebelusi
)...noapte buna!
irina_stef spune:
noapte buna,ma duc la dush,intru maine sa va trimitem si noi cateva pozici .pupici la mamici si la bebici
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_stef am zis eu ca plec si na...hai cu vorbitul mai m-am linistit lavi,eu nu ma asteptam sa stam la barfa in 3 la un an jumate dar macar sa zica si ei mai multe. fericita de gemeni + RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community -IRINA- |
hi hi.....eu cu iasmi stau....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
hi hi.....chiar ac e campioana printesa roz!!! nici noi nu stam mai raU: avem 8 dinti, 4 masele, si acum ies 2 canini odata@!!!!
_
Victo spune:
ANCA..M-A LASAT MASCA mARIA...da ea chiar danseaza, nu se bataie..sau cum face al meu, se invarte...bravo..o sa bata toate discotecile!
si eu m/am delectat cu pozele Evei si ale lui Eric.f f frumos.
andreea, cum ai re4usit sa/l lipesti pe mickey? mie imi tot cade de pe perete..acu nici banda adeziva nu o mai pot lua, ca s eia cu tot cu var si arata ca naiba peretele meu.
irina imi pare bine ca va vad. noi avem 7 dintuci.
nu mai pot d eoboseala. v/am facut o vizita super scurta. v/am pupat.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

fericita de gemeni
+