Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

aelita felicitari pentru nepotica!! sa creasca mare si sanatoasa alaturi de toata familia!

inais am facut-o de oaie!! azi am citit pe diagonalaaaaa. in mesajul tau am citit FRANTA si am intelesssss cu totul altceva.

mihaser multa sanantate!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

rapid inainte sa fug spre cresa...

Felicitari pentru nepotica alieta sa creasca mare, sanatoasa si fericita si sa aiba parinti voiosi si cuminti

Inais nu te pot ajuta cu vitaminele si pareri despre avand in vedere ca noi luam D-ul de la nastere pana la 1 an si atat, in rest tot ce prinde de la mine si din fructe, legume, carne, etc.

Miss si io cred ca mare parte sunt basme alea cu intarcat si doarme dus . Asa ca sa va fac in ciuda a mea nu e nici intarcata, nu are nevoie nici de tzatza ca sa adoarma si doarme noaptea din cap in coada. Se trezeste uneori, o aud ca se agita uneori chiar plange o juma de secunda si adoarme inapoi...nici macar efortul de a ma ridica sa ii pun suzeta (de care nu are nevoie decat...ca sa o tina in mana) nu trebuie sa il fac, asa ca mi-e clar ca depinde de la copil la copil. E drept ca Lorelei doarme noapte intreaga decand are toate mesele de lapte peste zi inlocuite mai putin aia de dimineata si aia de seara. Acu' ca tot m-a reincurjata moasa nici nu am de gand sa o intzarc pana la un an si nici ea nu da semne ca ar vrea sa renunte la cele doua mese (dealtfel lungi) la san...nu se enerveaza, nu musca...ce mai...copil model

ia sa va mai povestesc una...

Poate ar trebui sa ma uit sa vad daca am scris asta de dimineata...da nu am timp asa ca daca ma repet...asat este

Azi dimineata cand am dus odorul la cresa am pus-o langa cutia cu jucarii si a aprut si taratorul Amaury, care desi mai tanar cu 3 zile ca fata mea e mai greu cu 4 kg decat ea (are 12kg si e din 29 mai...imens copilu' ) si a agatat una dintr jucariile din mana fetei si i-a luat-o, in cealalta mana fata avea alta jucarie cu care a inceput sa ii dea peste cap lu' bietu' Amaury . Am ras de m-am stricat...ii ziceam "asa fata mami, nu te lasa tu la baietei, daca iti cer frumos jucaria sa le-o dai da' daca vin asa neeductai si ti-o fura din mana s ti-o recuperezi cum stii tu." Radea si Cristel de mine cu lacrimi...

fuuuug,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, va multumesc! Adevarul adevarat e ca ma gandeam cu groaza maxima la ziua cand va trebui sa o las pe Victoria in grija unor straini si eu sa stau departe de ea 8-10 ore/zi... daca mama mea ar mai trai si ar veni, ar fi altceva, nici nu mi-as face probleme, ca as sti ca printesa mea e bine ingrijita, cu dragoste... ma opresc aici, ca stiu ca multe va intoarceti la servici; eu ii multumesc lui Dumnezeu ptr. un asa sot intelegator. O sa ne fie greu anul asta, ca la anul in ianuarie terminam ratele la casa si atunci o sa fie floare la ureche. Dar i-a zis aseara Victoriei ca ptr. ea o sa ne descurcam, sa o aiba ea pe mami acasa.

Daca va spun ce a papat Victoria acum o sa spuneti ca-s ori proasta ori nebuna!!! Aseara i-am facut spanac si peste fiert la aburi. Nu a vrut, probabil nu-i era fomitza, ca ea de obicei papa spanacel. Dimineata, asa pe la 11 ea papa foarte bine crenvurts de pui amestecat cu branzica dulce. Acu i-am bagat si spanacul ala cu peste in branzica si cenvursti si va spun ca a ras tot!!! Si era destul de multicel (juma de crenvurst, 2 linguri de branza si 2 de spanac cu peste)! Copilitza asta a mea e ca ma-sa (adica io), mananca cele mai ciudate combinatii de mancare cu placere! Multumesc lui Dumnezeu!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Socrate si pe mine ma pune cateodata pe ganduri! Insa asa e el, de cand il stiu. Si asa e si taica-su, dar in fine, el e tenor, se machiaza si se da cu creme toata ziua prin natura meseriei. Dar se si vopseste de exemplu, asta pentru ca asa vrea el, de multi ani. Al meu inca nu s-a vopsit, dar a zis ca se gandeste serios daca albeste prea devreme.

Desire imi pare bine ca esti fericita cu decizia voastra. Adevarul e ca in Ontario e tare scump day-care-ul. Nu merita efortul, intr-adevar.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Desire imi pare bine ca esti fericita cu decizia voastra. Adevarul e ca in Ontario e tare scump day-care-ul. Nu merita efortul, intr-adevar.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

E vreo $800/luna.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

fetelor,harnicutelor,ca nu ma mai pot tine dupa voi...
"La multi ani sarbatoritilor si de ieri si azi,mai ales scumpei noastre mamici,Chinabulina,sa fii iubita si fericita langa cei dragi!!!

Nu stiu ce voiam sa mai scriu,ca azi noapte la 12 citeam de zooor,am vazut super poze cu super bebelusi,cum dorm ei dragutii sau cum nu prea dorm...Iulia,nu te speria,ca probabil dintisorii o supara...noi oricum avem trezire din 2 in 2 ore de cand ne-am nascut si noapte si zi,deci...nu mai sper la o noapte intrega,vorba Miss-ei.

Bun venit fetelor,sa dea Domnul sa fie si cu burtici,ma bucur ca nu numai eu trageam cu ochiul,ci si voi

Anisia si Alex@Sarasa va dea Dumnezeu sanatate daca el a trimis asa de repede niste minuantii la voi inseamna ca vor fi niste copii deosebiti.Mie mi se pare tareee greu,mai ales ca nu am reusit sa dau jos kg in plus,insa va apreciez tare muuuult ca ati luat hotararea cea buna.

Simo,sanatate multa si tie si baietilor tai,nu-ti mai face procese de constiinta,ca stiu ce inseamna sa fii bolnava cu copil maraici.

Esmem-am indragostit de Lorelei si de cresa ei,incomparabil cu cele de la noi,poate la o cresa particlara sa putem discuta...despre asa ceva.

Alyshin perioada asta ei inregistreaza repede,orice,mai ales imagini,sunete,deci orice e bine venit pentru dezvoltarea lor psihomotorie.Noi am primit ieri un scaun multifunctional de la bunicul,care este si scaun de papa,dar se desface si ca scaun si masuta separata...sa o vezi cum sta la ea,zici ca e deja la gradi cu jucariile in fata...o carte cu animalute domestice,le recunoastem dupa sunetele lor si taree ne bucuram...pis,pis,miau,miau,toate onomatopeele si un roller muzical de la Chicco,pe care ne invartim si ne distram pe toate partile.Deci,cred,cu cat mai variate jucariile,cu atat mai bine,stimuli vizuali si sonori,ca prindem si din zbooor.

Noi suntem iar cu tati acasa,asa ca ne bem coffee cu el(a propos,am baut si in sarcina si dupa cafea normala,cate juma de ceasca dimineata doar si cred ca am facut o cafegioaica),asa ca vom intra mai greu,ca in restul zilei treaba,plimbare,papa...insa o sa mai dam semne de viata,nu scapati de noi.Oricum,ne-am puturosit iar,de 2 zile nici un "mama"nimic...

Iuliatrimis PM inainte de Craciun cu nr meu de tel.dar cred ca nu a ajuns...de-abia acum am citit povestea nasterii si nici ca puteai sa redai mai bine,suntem gemenele??!!!Eu tot cred ca am fost impreuna la terapie intensiva,tu la geam in al doilea pat,eu in partea opusa in penultimul pat.Daca era prin zona tiganca cu probleme in jurul careia au foit o zi intreaga toti,inseamna ca am fost impreuna,daca nu...in cealalta rezerva,dar oricum in acelasi timp in spital

Mergi la inceput

Ptui, sa nu-mi deochi printesa! Acum i-am facut, ptr. dimineata, ananas cu kiwi, ca-i bag in cereale intotdeauna fructe. Am pus intr-un borcanel si ce a ramas a ras Victoria! Ce frumos le-a papat, papa-o-ar mami pe ea de fundulet adorabil!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

mai fetle dragele...nu stiu cum aveti asa spor la scris...dar eu abia va citesc din urma...si cu lucru si cu bb nu e asa usor..si cu forumul...

vreau sa va urez lma tuturor bebeilor nascuti de vreo sapt incoace..ca atat am lipsit si noi...

lma pt chinabulina sa fii sanatoasa sa cresti bb!!

acuma asa un pic legat de se ce discuta..

1. cu statul la noi in pat mai putin..nu l-am obisnuit si nu prea stie el sa faca diferenta..ii place sa stea si la noi in pat nu zic..dar si la el in patut..mai greu e seara ca uneori nu vrea in patut si tre sa il adorm eu in brate sau la noi in pat..dar nu neaparat ca ar vrea el la noi dar pt ca stau langa el si ma vede...cred ca separarea asta e tare accentuata..nu prea sta singur..

2. noi am iesit zilele astea cu caruciorul dublu..caci am 2 hihi..si a fost tare bine si copii au fost veseli si relaxati..desi a fost un episod de plansete ...dar a trecut..era din cauza foamei..si eu m-am simtit tare bine...caci incep s aturbez in casa..mai ales ca nici nu e casa mea..nu pot face multe..si 2 copii..dar imediat vine primavara si o sa mergem in fiecare zi cateva ore...prin parc..

3. avocado eu i-am dat o data si a fost succes..am combinat cu banana la blender.

doloress si la noi a fost tare rece si a plouat zilele trecute dar am avut parte de un weekend si vreo 2 zile in cursul sapt de-a dreptul fantastice..stiu ce inseamna sa stai doar in casa...apropos..felicitari pt cetatenie..mai pove un pic despre situjatia de acolo si cu joburile..de ex al meu consort e inginer constructor si ar putea sa gaseasca ceva in domeniu sau e tare greu..ca ne gandim ca daca nu merge nimik aici sa emigram..
si noi plecam la sf lui martie..dar in tarile calde..mergem in florida...abia astept..e o evadare pt mine..dupa atat timp...

alex@sarafelicitari pt fetitza!!! sa ai o sarcina usoara si multa odihna!
vazut poze cu bbii tai

miss feliciatri pt MAMA si la cat mai multe..la mine a inceput sa zica dupa care brusc s-a oprit si nu mai zice deloc..a inceput babaaaasi dadadad..dat mamamam deloc..nu stiu dc..
am vazut ca ai admiratoare.. eu totdeauna am citit cu interes postarile tale...ma bucur ca sunt in odiseea asta si ca sunteti toate minunate..fara exceptie..

mishutza si prettysunsine bine ati venit la noi...sa ne scrieti chiar daca nu sunteti mamici..

gabitzam esti tare cum pove de dusul tau..cu spectatori..vazut poze cu scumpicul de raducu cu picioarele in sus...

iulia esti mortala in poza din patul mufitei...hihi

de asemea vazut poze de lauritza, alysh,miss, andrada, vianne, desiree, kristinik, micaela, chinabulina

anisiap felicitari pt beietel si sarcina usoara!!!

simonacip insanatosire grabnica la david..si lasa ca stim cum e cu nervii intinsi la maxim..spunem si facem lucruri nelalocul lor..

esme esti tare cu tarta ta de avocado!!!hihi

aelita sa iti traiasca nepotica!!

socrate super fain ca ati scos atelele!!!!doamne ajuta!

doloress esti mortala..am ras de numa la faza cu sotul tau cu bigudiuri in cap..parca imi si imaginez...e totusi bine ca e straight...hihi..esti tare!

Mergi la inceput

Desiree bravo pentru printesa ta ca papa bine! Insa eu cremvusti nu i-as da. Nici macar noi nu mancam, mi-a zis cineva care a lucrat intr-o fabrica de mezeluri aici in Canada ca nu sfatuieste nici pe dusmani sa manance cremvusti, daca am sti cate chimicale baga in ei (aditivi, nitrati, coloranti si alte asemenea, nu ma pricep, poate Esme ne sfatuieste mai bine). Normal ca il papa bine, ca are sare si gust bun. Mie nutritionista si in sarcina mi-a zis sa nu mananc asa ceva.

Ma tin de ceva vreme sa felicit cele doua proaspete mamici Alex@Sara si Anisia pentru culorile carucioarelor! Sarcini usoare in continuare!

Mergi la inceput

Ca_eric bine ne-ai revenit! Ce sa zic, si aici e greu ca peste tot, inca nu ne-a lovit criza bine ca in America insa nu mai e mult. La noi la servici deja au disponibilizat 4% din personal. Nu ne mai dau mariri de salar si nici bonusuri anul asta. In constructii, ca peste tot, din ce in ce mai greu. Quebecul e de apreciat insa fata de America pentru programele sociale foarte bune. Pentru incepatori e provincia ideala. Ai scoala cea mai ieftina din America de Nord, orice s-ar intampla ai un ajutor social deloc neglijabil. Gradinite ai la 7 dolari pe zi, subventionate de stat, asigurare medicala dupa 3 luni automat, fie ca ai job, fie ca n-ai. Salariile sunt mai mici decat in celelalte provincii si platim o tona de taxe, dar merita pana la urma, altfel cum s-ar sustine toate programele alea sociale foarte bune? Una peste alta, gasesc ca sistemul e mai uman decat in America unde daca nu muncesti esti terminat. Aici am vazut si familii care merg la scoala amandoi. Si traiesc din bursa si imprumutul dat de stat pentru studii. E greu la inceput dar dupa ce termini scoala alta perspectiva ai asupra joburilor. Ori in America nu mai poti sa te intorci la scoala chiar asa de usor, doar la timp partial si platesti o caruta de bani. Asta despre Quebec, despre Ontario nu prea stiu daca e la fel.

Mergi la inceput