Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Alysh spune:
Pt fetele care nu agreeaza AVOCADO, va asigur ca in combinatie cu diverse alte delicatese sunt o bunatate:
Cu branza roquefort si rosii
Aici reteta
Aici crema de avocado cu somon si rosii
www.cuisine-campagne.com/index.php?2006/11/28/193-millefeuille-de-tourteau-d-avocat-et-de-tomate-vinaigrette-a-la-pomme-grenade-et-aux-cacahuetes" target="_blank">Avocado cu rodii, alune, rosii
Vlady
kristinik spune:
Neatza dupa pranz si de la noi!!!
Ce buna a fost
... pe care am baut-o !!!! Si sa stiti ca a fost numai buna... Dau si celor ce au nevoie pe saturate... Mai sa stiti ca mie taaaare imi mai place coffeeee 

!Da ieri v-am zis ca am fost la sor'mea si am baut una . Ei are ea un talent... nu stiu cum... ca aproape de fiecare data cand beau de la ea nu pot adormi seara dom'le. Nu stiu cum se face. Asa si aseara, ma tot perpeleam. Chiar voi de care mai beti in ultima vreme? Eu de obicei sunt fan jacobs, dar acum am dallmayr si sa stiti ca imi place si asta. Ecu gust asa... mai de caramel parca.
Reallaura vai ce sacump e Mirci aici !!! Parca e fii-mea. Asa face si ea dupa ce papa, ca de ce e goala farfuria?!?
Simonacip sanatate multa si rabdare. Esti cea mai buna mama din lume!!!

Asa se intampla uneori. Isi mai pierde omul rabdarea. Mai ales cand ai doi nazdravani.
DanaH Sanatate multa si voua!
Eu ii dau avocad in combinatie cu cartof , asa: jumatate avocado, 2 cartofi fierti, 1 ceasca lapte. Papa tot, tot, tot !!! As putea sa pun si galbenus . Ce voi incerca e sa il combin cu rosii, putin usturoi - gen guacamole, poate ii place si asa.
Cristina
de Diana
Alex@Sara spune:
Hellou tuturor.Eu ieri nu am reusit sa citesc mai nimic din cauza de terorist mare marait,nu stiu frate ce are,tat-su i-a pus nspe mii de desene si filme si filmulete si joculete pe un laptop pe carel-a adus special pt el,dar copchilu se super nervozeaza daca in secunda 2 de cand i se nazare lui ceva nu gaseste si maraie si urla mami nu pooooootttttttt,mamiiiiiiiiii,hai cauta tu,si asta la fiecare 5 minutele.E prea "aglomerat" baiatu,le vrea pe toate o data,ce bine era de noi ca aveam 10 minute de Mihaela seara.Uof,abia astept sa se incalzeasca afara sa iesim de cum facem ochi dimineata pana seara dar in casa ce naiba sa faca,de jucarii se plictiseste ,de mazgalit iarasi.Aseara i-am luat un kit cu Thomas,are gips sau ce naiba fi,6 forme in care sa torni ,magneti si tempera sa le vopsesti si sa faci magneti de frigider sau de ce or fi.Dupa ce termin papica lui Sara ne apucam de treaba,trebuie sa pun un cearceaf pe jos ca parca vad ce haos va fi.
Si Sara o laudam ca papa si de ieri de la amiaza face nazuri,papa doar cate 120-140 ml,si dupa cateva lingurite incepe sa scuiope,ea care nu a facut never asa ceva.De ieri a invatat fata sa faca bravo cu manutele ei,ca pana a cum faceam bravo batand ea cu manuta in palma mea,ieri am vazut-o batand singura si de atunci numai asta face e tare incantata,e cu gurita pana la urechi.Aseara am fost in Metro si pe langa papaya si mango pe care le papa de mult am luat si avocado,e ff bine copt iti intra dejtele in ele cum pui mana ,dar nu stiu cum sa i-l dau,o fi ok daca ii pun putin in piureul de leguime ca am vazut ca vb pe aici ca e tare gretos ca atare .Oricum nici la 10 nu a papat decat vreo 100 ml de fructe,desi avea mango la greu in piure si ei i place la nebunie,si apoi supermaraita ca deh, nu se saturase,i-am facut si niste lapte,desi nu sunt de acord cu chestia asta ca se va invata ca daca nu mananca primeste laptic,am patit-o cu Alex, 3 luni aproape a bagat 95% laptic in loc de mancare.A baut 100 ml si a tras pe dreapta,acum o aud ca povesteste in patut si striga la Alex care se joaca cu masinutele.
Am mai citit pe aici ca dati kiwi copiilor,mie Stanciu mi-a zis categoric NU kiwi pana dupa 1 an,stiu ca nici lui Alex nu i-am dat decat pe la vre-un an si 2-3 lunite.Acum fiecare face cum vrea,daca cele care ati dat nu a patit copilul nimic,e ff bine ,dar putea sa faca si alergie,asa ca eu una nu risc.A zis ca papaya,mango,avocado,ananas,e ok ii pot da,si inafara de avocado am papat de toate pana acum si ne placeeeeee
sper sa ne placa si avocado.Si acum ceva vreme am citit pe aici ca nu stiti cum sa faceti ca unii copii nu mai mananca piureutul daca se raceste si il reancalziti.E prea mare chinul asa,mai simplu e sa luati castroane cu fundul dublu,in care se pune apa calda si tine papica caduta.Eu la Alex am luat ca el era mofturos,la sara inca nu am avut nevoie de el,ea papa si rece de tot.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori
si mamicilor multa rabdare ca trece si asta
Vianne,eu nu i-am pus nicioadata lui Alex comprese cu otet,dar cand a facut febra ff mare acum 1 an si am mers la garda,o dr de acolo mi9-a zis ca nu e bine sa faci asa ca se absoarbe prin pielicica si pot face intoxicatii,sau li se "arde" pielicica,otetul fiind destul de acid,si chiar diluat pt ei nu e bine.Pe noi ,sa ne scada febra,ne-a dezbracat de tot si am facut impachetari cu un scutecel imbibat bine in apa la temp camerei,si pus numai de la piept in jos,si udat iarasi cam la 5 minute,si in 40 minute i-a scazut febra de la 39 la 37,5.Sper sa va treaca si voua cat mai repedde.Gata a inceput concertul ca e nebagata in seama ,fug.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
socrate spune:
Ma primiti si pe mine???
Dimineata nu mananca. E a doua zi cand ne chinuim cu 3 feluri de mancare. Azi dupa ce a dormit pana la 9 jumate de la 8 l-am trezit. La 11 se freca la ochi. De atunci urla in continuu. Am reusit cu greeu sa il conving ca daca ii cade capul de somn, si ii pica ochii in gura e cazul sa doarma nu sa se zbata. M-a tras de urechi, de dinti, de fata, de nas 
Apuca asa cu nervi. Maraie, strange din pumni. Ce sa mai...o fi iar vreun dinte
. M-a tras de buze pana am inceput sa ii cant. Atunci s-a asternut un zambet pe el, a pus capul pe pieptul meu si a adormit in final. Sper sa se odihneasca. Si pe mine ma da peste cap vremea asta dar nu e cazul sa mosteneasca totul de la ma-sa nu?
In alta ordine de idei ma bucur ca am mai auzit de Alex&Sara.
DanaH imi pare rau de familia bolnavioara. Sper sa va reveniti cat mai repede.
Simona eu cred ca este foarte greu cu doi copilasi. Am o prietena cu un baietel de 4 ani si o fetita de un an...e un chin pentru ea. Baiatul nu asculta, comunica numai prin urlete, se cearta si cu sotul ca e capiata. Sunt convinsa ca David va intelege ca nu ai vrut sa ii spui ce i-ai spus. Are si el nevoie de intelegere si atentie pentru ca din pozitia de exclusivitate la impartirea atentiei e cale lunga si grea. El va intelege mai bine cand va mai creste dar pana atunci...Sper sa va faceti bine si sa va intelegeti bine.
In alta ordine de idei mi-e dor de cand aveam laptic si bb mic papa tzitzi. Stiu sunt dusa cu pluta.Dar ma simt goala.
De ce nu a vrut sa mai suga? I-as fi dat pana la 2 ani. Uoff.
Atat despre o mama nebuna care sta pe ploaie in butoiul cu melanconie pana in gat.
Reallaura spune:
Lorich, kristinik
merci dragelor!
Alex&Sara buna treaba cu castronelul cu fund dublu. de unde luam???eu nu am vazut
Alysh 
ce retete...Multumim Vrei sa ne frantuzesti???
Sau sa ne omori???
Socrate pana la 2 ani???
draga de tine.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Kristinik esti sora mea...eu sunt mare cafengioaica, dar m-am oprit in sarcina, iar acum beau fara cofeina, ca inca mai alaptez, de aia de la Tchibo. Preferatele mele erau Jacobs si Elita verde, Lavazza.. acum cand ma gandesc ... imi plac multe.
Alex mie pediatra mi-a zis sa-i dau suc de kiwi, la noi problema cu caca si pana la urma i-am dat. Uite e wikipedia am gasit asa: "Persoanele alergice la latex, papaya sau ananas este posibil s#259; prezinte deasemenea alergie la kiwi, datorita prezen#355;ei unei enzime numit#259; actinidin#259;". Noi nu avem in familie alergii de niciuun fel, nu cred ca m-am riscat mai mult decat risti cand introduci orice aliment nou.
Buna ideea cu castronelul dublu.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Andrada79 spune:
Am vazut ca ne-ati admirat cum dormim, pupam toate fetele si toti puisorii!
Asa m-a suparat ieri idiotii astia nu mi-au bagat indemnizatia pe card (cei 6 mil ca eu am depus dosarul pe 19 dec). A venit postarita cu ea dar la adresa din buletin si noi acum stam in alta parte, asa ca trebuie sa ma duc sa o ridic diseara de la posta si apoi iar drum in Hambarului ca sa o bage pe card data viitoare. Mi-a placut ca am sunat la ei sa vad ce si cum e de facut si acum au bagat robot si iti explica ce acte trebuie pt cei 85% si programul.
Aseara a adormit puiul meu in leagan si cand sa il mut in patut a deschis ochii si s-a pus pe un plans cu sughituri si oftaturi de ne-a tinut asa 40 min intr-una. Credeam ca nu mai razbat sa il linistesc, se oprea si incepea iar, am vrut sa chem salvarea la un moment dat ca ma gandeam ca il doare ceva. A fost groaznic sa planga atat de mult. Mi se rupea sufletul ca nu il puteam opri! Zic eu ca s-o fi speriat ca altceva nu imi explic!
Micaela cand ne vom intalni a zis Tiberiu ca o sa vorbeasca cu Daria cum sa adoarma ca el!
Desiree e o dulce cum doarme cu porcusorul!
Vianne si eu tot Tylenol i-am dat, alternat cu nurofen care e pe baza de ibuprofen si a fost fff bine, fericirea mea a fost ca nu am ajuns la antibiotic. Sanatate multa!
Simonacip ufff imi pare rau sa vad ca esti asa suparata dar sa stii ca nu esti singura mamica care ajunge l-a capatul puterilor si mai isi cearta copii. Noi ii certam si tot noi ii iubim cum nimeni in lumea asta nu ar putea sa o faca.
Alex@Sara spune:
socrate 
laurita,eu am luat castronelul de pe net de la bebe lino (aparea reclama,am editat se scrie intr-un cuvant apoi.ro),dar vad ca nu mai au cum am luat eu(oricum au trecut deja 3 ani
)cred ca al meu e de la Canpol sau asa ceva,a fost vreo 25 ron,acum vad ca au numai dealea de peste 40 ron,dar isi merita banutii.Am sa il caut pe al nostru sa va fac o poza,e compartimentat in 3,si in mijloc are o gaura cu surub pe unde se baga apa calda,si dedesubt are ventuza sa se prinda de masuta.
A dat strechea in curu shoricicii,zau ca nu stiu ce poate sa aiba,de cand s-a trezit e super maraita,acum a papt 3 lingurite de piure cu carnita si gata,s-a pus pe urlat.Dinti nu par sa fie,m-am uitat in gurita ei de 100 de ori,i-am si largit-o de atat cascat sa ma uit,am dat-o si cu calgel si nici o ameliorare
.Sunt tare ingrijorata ca ea nu mi-a facut niciodata asa.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
MissParker spune:
Se vede ca a fost Bogdan ieri acasa, nu? N-am pupat PC-ul. Dar lasa ca vine el netbook-ul, mama lui
Da, a ramas el acasa, caci bebe a fost taaare suparat ieri dimineata, dupa ce 2 zile a supt f.f. putin la san in timpul zilei cred ca s-a micsorat productia, iar el ieri la 5 dimineata urla de foame si-si baga pumnisorii in gurita, asa ca a trebuit sa-i fac un biberon (in urletele lui), dar la 6:00 era iar treaz si plangea, asa ca mi l-a luat Bogdan si a stat cu el, ca sa mai dorm si eu... si am dormit, nenica, pana la 10, eram r-u-p-t-a !! Dar m-am refacut putin, iar noaptea asta n-a mai fost asa rea. Acu’ ii astept pe boii care vin sa livreze frigiderul, of, abia astept sa avem si noi congelatorul nostru si sa nu mai trebuiasca sa mergem mereu la subsol, sa dam ochi cu javra de sot al lui Mutti...
Azi sau maine fac o supa Laksa: paste japoneze, sos Laksa (la pachetel), lapte (ca nu am lapte de cocos), ceva chili, ciuperci, broccoli, morcovi, tofu si scampi, plus verdeturi... Sunt tare curioasa cum o sa iasa...
Azi am primit mail de la fosta mea sefa (o avocatica tare dulcica), imi povesteste ca fetita ei are acum 20 de saptamani, a fost nevoita s-o intarce acum 3 saptamani si ... la putin timp dupa aia a inceput fata sa doarma 7 ore fara scandal!!!! Vad ca mai toti copiii intarcati dorm mai bine. Cred ca mai astept sa faca David 8 luni si gata, ne intarcam si noi – asta daca pana atunci nu se intarca singur...
Progres mare de 2 zile: cand il iau de manute si-l ridic in fundulet, nu mai lasa capul greu, ci se incordeaza din gat si trage si el sa se ridice
Gata, cred ca in curand sta si el in fundulet, manca-l-ar mama pe el de Racusor scumpisor!
mishutza,
si eu tot cu copilarie nefericita, dar vezi ca in final nu mi-am lasat viata dictata de parinti, nu am vrut sa le ofer satisfactia asta, sa merg pana la capat cu o „decizie“ (de a nu avea copii) care-mi fusese practic indirect impusa de ei. Sper ca si tu – acum ca ai intrat pe un fagas bun cu viata ta – vei face progresele necesare pentru a ajunge sa-ti traiesti viata cum doresti tu, fara sa fii marioneta trecutului, a parintilor sau a propriului subconstient. Ma bucur daca am reusit cu postarile mele (fiind, cred, prima pe acest forum care a vorbit asa tare si raspicat despre abuzuri, inclusiv cele sexuale) sa te ajut, sa-ti mangai cumva sufletul ranit de propria ta copilarie nefericita... Constientizarea e primul pas. Ai citit Alice Miller? In rest, cum bine zicea si gabitzam, ai timp destul si pentru un copil, dac-o fi sa fie.
Distractie maxima in Romania!! Poate te intalnesti cu fetele!
aelita,
da, pe tema „maltratatii in copilarie care nu-si doresc copii“ ar fi de dezbatut ani in sir
Eu ma consider un exemplu bun de urmat in privinta asta, am reusit sa depasesc consecintele abuzului si sa-mi traiesc viata dupa criteriile si principiile mele, dupa inima mea...
esme, mumoase foc pozele si mai mumoasa fifitsa 
kristinik, multumim de complimente, primim intotdeauna cu placere
Si eu imi doresc pentru David sa-i ramana ochii albastri, ar frange multe inimi mai tarziu! Carti de citit? Pai ai vazut ce imi recomandau si mie fetele: Orhan Pamuk mi l-am comandat, acum citesc „The time traveller’s wife“ si dupa aia ma bag la „The god of small things“.
prettysunshine, hai, mai, ca ma faceti sa rosesc cu fan clubul asta!!
Dar sincer, ma bucur din suflet de fiecare data cand mi se confirma ca am reusit prin postarile mele sa schimb ceva, sa ajut multi oameni povestind experienta mea si trimitandu-le carti bune, gen „Desteptarea Evei“ – pe care eu am si tradus-o (numai eu stiu cate PM-uri am tot primit de la fosti copii abuzati care mi-au multumit pentru ca am avut curajul sa spun lucrurilor pe nume si mi-au multumit ca le-am schimbat viata, ca le-am deschis ochii). A fost greu la inceput, am agitat spiritele si mi-am atras si multe antipatii deschizand subiecte despre abuzuri (fizice, emotionale, sexuale) pe un site despre copii unde multe femei se cred mamicile perfecte si nu accepta critica la adresa nici unei alte mame (ca le trezeste in subconstient propria teama si propriile amintiri dureroase si ele prefera sa traiasca in negare). Copilul tau cati ani are? Iti doresc si eu tie o odisee ca a noastra, chiar ca ne-am strans niste mamici de calitate, cu inima mare, cu ratiune treaza, cu toleranta si respect fata de celelalte, pana si in felul asta se cheama ca exersam pentru relatiile de mai tarziu cu bebeii, sa-i acceptam asa cum sunt, sa invatam si noi de la ei, sa ramanem mereu receptive si sa filtram totul cu dragoste ca sa crestem niste copii fericiti.
Cleo, nu vreau sa fiu taica Freud, mai bine o Alice Miller in miniatura
In orice caz, eu o consider pe Ralu ceva mai freudiana decat mine, iar pe latura psihologica suntem amandoua bine pregatite fiindca amandoua am facut o analiza personala, o excursie in propriul subconstient, ori asta te schimba foarte mult in bine. Pentru mine cel mai important a fost sa invat sa constientizez. Acum nici nu voi mai incerca sa fiu mamica „perfecta“, ca nici nu exista asa ceva si e contraproductiv, ci pur si simplu voi incerca sa raman vigilenta, sa-mi constientizez greselile si sa invat din ele. Consider ca asa voi fi, cum spunea si Bruno Bettelheim, „un parinte suficient de bun“...
Ah, stai sa vezi ieri ce iluzii auditive pe mine: la un moment dat mi s-a parut ca David a zis „mama mea“... adica a bolborosit el acolo ceva asemanator fonetic, iar io – la panda – repede mi-am insusit ce mi-a placut mie sa aud
Saru’mana de complimente pt. caligrafia mea, you ain’t seen nothing yet, ca foaia aia am scris-o la repezeala... Pai am exersat o viata intreaga: cred ca am scris vreo 5.000 de scrisori la viata mea, plus jurnale peste jurnale, din cea mai frageda copilarie imi placea sa scriu, cred ca uneori ma si refugiam in scris, imi placea sa vad cum se formeaza literele in urma mainii mele, am o obsesie cu stilouri, pixuri, carioci colorate, de pilda cand am ajuns in Germania si am intrat in Kaufhof, nu m-am dus la cosmetice cum ar fi facut probabil orice alta romanca in 1990, eu m-am dus la raionul de papetarie si acolo m-a uitat Dumnezeu cu orele... primele mele achizitii din banii de buzunar de azilanta (cand baietii isi luau carnati de la Aldi) au fost niste caietele de corespondenta, plicuri, carioci roz, mov si abtibilduri... Asta sunt eu...
Vianne, gata, a inceput si la noi perioada temerii de straini: ieri a venit in vizita prietena mea cea mai buna, care trece saptamanal pe la noi, iar David a stat si a examinat-o vreo 2-3 minute, apoi a inceput sa planga, dar amarnic rau de tot, inrosindu-se la fata...
Of, asa rau mi-a parut... El doar pe Mutti o vede constant (care s-a intors din Austria cu bratul in ghips, saracuta de ea!!!!), in rest doar cei cativa oameni cu care ne mai intalnim la plimbare sau cand mai intru in farmacie sau in brutarie... Dar nu-mi fac griji, are el timp destul sa socializeze, iar la primavara mergem la Frankfurt, la Felix al lui Tini, la Louisa a fostei mele sefe, o sa mai cunoasca incet-incet si alti copii...
elena g, persevereaza, persevereaza, in final se va obisnui cu noua mancarica, pai ce, are de ales? Avocado i-l pui pur si simplu in orice fel de piure, el va lua gustul legumelor de pe acolo.
socrate, ce veste buna ca poti arunca atelele!!!! Iuhuuuu!!
aelita, eu am avut probleme cu hainutele doar cu costumasul de cosmonaut pe care voiam sa i-l iau: 80 era imens, inota in el, iar 74 il strangea la piept. Am renuntat si il tin si acum tot in costumasul rosu de Craciun, e numa’ bine si-i tine de cald perfect, ce-i trebuie mai mult? Pe 1 martie noi mergem iar la talciocul cu hainute de copii, ii luam de acolo de-a valma chestii (pentru vara)in 86-92 si (pentru toamna-iarna) 96-100.
chinabulina, in primul rand
LA MULTI ANI pentru ieri, scuze ca am ratat sa te felicit la timp! Pupici multi si la fetele mumoase, mortale sunt cum stau ele infofolite asa pe bancuta
Iar Teodora e bestiala cu turbanul de prosop
Salutari pentru MsBB si spune-i sa mai treaca pe la noi, ca nu muscam ![]()
dflavia, hai, ca nu ma mai saturam de linkurile tale!! Ce dintisori are, ce copacel frumos e ea, si ce mai danseaza
Cu mancarea faci bine ca nu te mai panichezi, in fond in primul an tot laptele de de baza, si nu s-a vazut inca nici un copil care sa nu inceapa sa pape diversificat... pur si simplu unii au nevoie de ritmul lor. Tu ii oferi, ea decide. Dar doarme bine, din cate vad [emoticon verde, da’ verde rau, de invidie]
andora, ancaurn, voi ce mai faceti?
Lori, cred ca mi-ai transmis sfaturile in vis, ca azi-noapte am reusit de 2 ori sa-l dau jos de pe mine si sa adormim repede la loc unul lipit de celalalt. Probabil din cauza ca eram si eu adormita rau, i-am transmis si lui linistea si nu s-a mai trezit speriat... I do my best cu cartile pe care le am, ce sa fac?
esme, of, ce nasol cu fetita accidentata de acel biciclist... Credeam ca doar in Amsterdam e asa, era cat pe-aci sa mi-o iau si eu pe coaja urat de tot daca nu avea Bogdan grija de mine, ca eu sunt capie rau cand traversez, iar Amsterdamul e pliiin de biciclete... Am citit povestea cu tarta cu avocado, am ras cu lacrimi 
Alysh, eu nu-l mai stimulez nicicum (si-asa cred ca mai mult il agitam), acum il las sa se stimuleze singur, doar ii schimba jucariile sau ii ofer noi obiecte de explorare...
gabitzam, mortal Raducu, cum doarme el cu perna... nu cred ca pe David as putea sa-l pacalesc asa... si nici perne nu am, ca eu nu folosesc, are doar Bogdan una.
Andrada, hai da-te-n fapt, ca tu in realitate ii dictezi deja lui Tiberiu postarile si el le dactilografiaza
Vai, si ce zambet are, te topesti! 
Micaela, cred ca Iustin a zis primul MAMA dintre astia cei mai mici, canadienii sunt putin inaintea noastra
Doloress, LA MULTI ANI fericiti pentru sotul din dotare, sa ramana asa cum e, ca tare fain e din cate povestesti tu! Si sa va bucurati intotdeauna unul de celalalt si amandoi de Patrick! 
Danicris, noi am papat deja broccoli (eu iau congelat) in combinatie cu morcovi si cartofi.
Belleane, las’ ca si eu mananc de rup, de pilda dimineata chifle cu unt si Nutella
Desiree, avem si noi un urs mare, insa nu i l-am dat inca lui David, poate incerc si eu trucul vostru. Merge si noaptea? Ca David in rest doarme excelent ziua, dupa ce papa il pun in pat, il invelesc cu patura mea, il pup pe frunte, ii zic „Gata, mami, acum facem nanita“ si plec, iar dupa aia e liniste...
iulia, pai ce, numai noi sa avem nopti proaste? Of, hai ca nu-ti doresc asta, sa fi fost doar un mic accident si sa-si revina Mufitza cat mai repede!
Simo, of, ce greu e sa faci fata cand esti si tu bolnava, cand vezi ca ii vrei binele copilului iar el nu intelege... Ce sa zic? Citisem in Jacques Salomé ca in asemenea situatii e bine sa-l validezi pe copil, adica sa-i spui ca-l intelegi ca se simte rau, ca nu-i place aia si ailalta, dar ca trebuie sa fie facute ca nu se poate altfel... Stiu, e teorie, dar poate te ajuta sa te mai calmezi... si ai grija sa nu se mai repete, ca stii ce sensibili sunt copiii si cum inregistreaza vorbe spuse de noi la manie. Sa nu uiti sa-ti ceri iertare, sa-i explici ca ai fost doar suparata si ingrijorata pentru sanatatea lui si de aceea ti-ai pierdut cumpatul. El va intelege si va simti mai ales din tonul tau ca e un mesaj iubitor 
DanaH, multa sanatate si saru’mana pentru linkul recomandat. Cred ca pana la urma tot in Corsica mergem, ne riscam cu masina, ca suntem mai flexibili, putem face pauze dese, putem lua toata casa cu noi... Vorba lui Bogdan, cand mai prindem noi un concediu de 4 saptamani? O sa incep sa ma interesez de apartamente de vacanta pe acolo.
Laurita, hop si eu repede sa-l vad pe Mirci la 9 luni! E atat de frumos si de expresiv
Mai fetelor, copiii astia stiu secretul vietii, daca ne uitam in ochii lor putem sa-l intrezarim si noi pentru o fractiune de secunda... Of, sa dea Dumnezeu sa avem puterea sa le lasam inocenta, puritatea si mai ales individualitatea!!
Am pus aici o mica inregistrare cu DAVID „VORBIND“. Din pacate am pornit-o prea tarziu, cand el deja spusese mama... dar oricum zice si pe filmulet una-alta ![]()
DanaH spune:
mda, de ce mi-a fost frica nu am scapat. m-au suant de la gradinitza ca teodora are 40.2. s-a dus sotzul sa o ia si sa o aduca acasa. offf, imi vine sa imi iau campii.
ma pregatesc de cateva nptzi agitate si de zile la fel.
va pup fetele si sper sa mai amragaz zilele astea sa va mai dau o veste despre noi.
Poze