*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Babyzapi, ma bucur ca ati gasit un doctor OK si ca bebe Raphael este mai bine.

Mirtha, ai dreptate ca seamana Eva cu tine.

Noi am fost aseara la concertul lui Sting.Frumos.E prima data cand plec de langa bebe pt 3 ore, dar ne-a prins bine o iesire in 2.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Neatza!
Am citit si admirat poze in fuga... dar nu mai comentez, ca nu ma pot concentra acum...
Eu nu-s prea bine cu moralul... Nici n-am scapat bine de colici (eu si Antonio) si au inceput durerile (insotite de urletele) specifice eruptiei dentare.... Nu-mi vine sa cred... aseara l-am calmat pe micut masandu-i gingiutele cu Calgel.... Da' saracul.... are durerile de cateva zile.... si eu greu m-am prins despre ce e vorba...
Si mai e si problema cu alaptatul (tendinta sa refuze tzsss si sa urle de foame -daca era primul meu bb, il intarcam de mult)........
...Poze de la ziua lui Seb n-am cine stie ce, ca mi-au busit copiii camera si adio, nu se mai deschide obiectivul...
...Sunt f obosita... si abia acum realizaz ce usor era cand aveam doar un copil, de care ma puteam ocupa asa cum merita....
Suna a depresie cumva....??

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Ma tot gandesc de ce refuza Antonio sanul, o fi seara mai nervos si nu are rabdare sa suga, ii place biberonul mai mult.
Si ce ai scris acum despre dinti, ma debusoleaza, pai de obicei cand le ies dintii ar sta numai la tata sa se calmeze iar el o refuza, zau daca inteleg, eu Anei nu i-am dat cu gel, avea dureri dar statea cu tata in gura si-i trecea.
Avem niste prieteni langa noi, mai iesim in parc impreuna. Baietelul e nascut pe 3 octombrie si el la fel de abia au scapat la colici inspre 4 luni ca acum il dor gingiile, seara ii da mereu cu gel. Dar el vrea sa suga mereu.

Mi-a rasarit si o idee. Nu cumva copii care primesc Calciu si Vigantol sunt mai rapizi cu dintisorii. Anei i-au iesit tarziu, eu eram deficitara cu Calciu si presupun ca si ea ca doar lapte de san primea. Primii dintisori i-au iesit pe la 7-8 luni.
Criss, mie primele doua masele de minte mi-au iesit dupa prima nastere, acum le astept pe celelalte doua . Si culmea prima masea mi-a iesit odata cu primii dintisori ai Anei, haioasa faza sa ne iasa amandorura in acelasi timp, ma simteam mamica tanara .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
[Eu nu-s prea bine cu moralul... Nici n-am scapat bine de colici (eu si Antonio) si au inceput durerile (insotite de urletele) specifice eruptiei dentare.... Nu-mi vine sa cred... aseara l-am calmat pe micut masandu-i gingiutele cu Calgel.... Da' saracul.... are durerile de cateva zile.... si eu greu m-am prins despre ce e vorba...
Si mai e si problema cu alaptatul (tendinta sa refuze tzsss si sa urle de foame -daca era primul meu bb, il intarcam de mult)........
...Sunt f obosita... si abia acum realizaz ce usor era cand aveam doar un copil, de care ma puteam ocupa asa cum merita....

Si eu am suspectat o bucata de vreme eruptiile dentare, ca urla ca din gura de sarpe, iar eu la 4 luni am avut primii incisivi (de jos). Dar se pare ca nu sunt ele! Si al meu are zile in care urla ca din gura de sarpe si nu vrea titi, desi era fan. Ieri, a facut o criza de plans, cum nu a mai facut niciodata! M-am ingrijorat rau de tot ca plangea atat de tare ca nu mai avea aer! Si a varsat de vreo 4 ori laptele TOT. Asta ce-o mai fi? Ati patit careva? Ideea este ca nu erau regurgitari obisnuite, ci varsaturi. Este pentru prima data cand face!

Mav, un pui de depresie se poate instala. Se pare ca te tii tare pt. ca intr-adevar nu ai depus armele! Si cu oboseala acumulata... Pupa mama pe Anto cel cu dintisori!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Am fost la vaccin, nu avem nimic in gat si nici la plamani, doar mucisori...am plans un pic cand ne-a intepat si gata, acum dormim.
Am facut Infarix Hexa.I-am spus dr. ca vreau sa facem si Rotarixul si a spus asa, "o aduci, o consult si i-l dai tu, pt. ca se da pe gura si e mult si se poate sa-l dea afara si costa vreo 350 RON".Asta e...i-l dam incet ca sa nu-l dea afara.
Mi-a dat schema cu vaccinurile care urmeaza:
martie Rotarix I, aprilie Infarix IPV, mai Rotarix II, iunie Infarix Hexa,august Prevenar I, sepembrie Prevenar II, decembrie Infarix IPV, ianuarie, Prorix, martie, varilix, mai, Prevenar III + Havrix.
Si voi faceti toate astea?Trebuie sa ma documentez pt. ce sunt...
Aaa...avem 4, 900 kg si 55 de cm, de la 2,600 kg scaderea fiziologica si 46 cm...eu zic ca e bine, nu?
De cand am inceput sa scriu mesajul s-a trezit si a papat 130 ml de laptic si acum gangureste cu maimutoii de la patut.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Ramo, ma bucur ca-i bine papusica voastra.
Nu facem atatea vaccinuri, schema din Norvegia este cu Infarix IPV si Prevenar, pana la un an doar acestea sunt standard. Elisa deja a facut 2 in plus fata de ei, Engerix si BCG.
In cazul tau optionale sunt Rotarix, Havrix, Varilix si Prevenar.
Observ ca ti-a pus la 8 luni prima doza de Prevenar, in Norvegia se face la 3 luni iar in carticica primita de la ei se spune ca se face sub 2 ani si ei il fac la 3 luni, 5 luni si 1 an. Poate ca pediatra voastra urmareste sa faca cele trei doze in perioada de risc maxim toamna-primavara. Mi-ai dat de gandit, poate ar fi mai bine sa-l amanam si noi pana in toamna, decat sa-l facem in martie la venirea primaverii si dupa aceea in mai.
Havrix este pentru hepatita A, nu stiu cati parinti aleg sa-l faca. Eu de exemplu am descoperit acum in sarcina ca am facut Hepatita A, cand, nici nu stiu, doctorul din Norvegia a zis ca-i ceva normal, nici nu a dat importanta.
Varilix este pentru varicela si din cate am citit nu ofera imunitate pe viata, doar ca se zice ca face o forma mai usoara. Anei nu i l-am facut. Iar anul trecut in iunie a fost 3 zile in casa unor prieteni, fetita a facut varicela la o zi dupa ce am luat-o pe Ana de la ei, Ana nu a facut, a avut epidemie si la gradinita si acum de Revelion cealalta prietena a ei a facut varicela, ea nu. Sau poate a facut varicela dar fara bubite, doar o forma usoara cu febra ca se pare ca eu asa am facut de vreme ce am anticorpi.

In schema ta insa nu vad vaccinul ROR.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Otilia, ce e vaccinul ROR?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav ce povestesti tu cu dintii, am patit eu la David . Durerile au inceput dupa 3 luni si primii dinti i-au aparut la 5 luni jumate. La fiecare eruptie a facut febra usoara, scaun moale..nu mai zic de urlete si nopti nedormite.
Eu sper sa fi fost doar niste zile si sa-l lase durerile pe Anto, iar tu sa-ti revii cu moralul! Capul sus mamico, trec si astea! Maine-poimaine ne misuna printre picioare..

Citat:

Neatza!
Am citit si admirat poze in fuga... dar nu mai comentez, ca nu ma pot concentra acum...
Eu nu-s prea bine cu moralul... Nici n-am scapat bine de colici (eu si Antonio) si au inceput durerile (insotite de urletele) specifice eruptiei dentare.... Nu-mi vine sa cred... aseara l-am calmat pe micut masandu-i gingiutele cu Calgel.... Da' saracul.... are durerile de cateva zile.... si eu greu m-am prins despre ce e vorba...
...Poze de la ziua lui Seb n-am cine stie ce, ca mi-au busit copiii camera si adio, nu se mai deschide obiectivul...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele..dau si eu un semn ca suntem bine, desi pe aici e ca la nebuni..adica am schimbat locatia si ziua botezului, cu nici o luna inainte de eveniment, ca cei unde am vrut sa facem initial au solocitat niste sume de sa stea mita-n coada! Asa ca acum ne zbatem sa punem toate detaliile la punct ca sotul pleaca 10 zile din tara si mai avem atitea de fixat! Si Larisa ieri si luni a fost varza de colici..in ultimul hal, chiar nu mai pricep daca ii trec ori ba o data, si eu am suspectat-o de dureri de dinti,dar...in fine..fug ca urla!
In rest cica suntem bine..revin cind si daca pot..sanatate tuturor!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

ROR este Rujeola Oreion Rubeola si de regula cine face vaccinul prinde imunitate pe viata la acestea. Eu l-am facut sigura, nu am fisa de vaccinari dar m-am testat si am anticorpi rubeola. Dar am facut oreion desi am fost vaccinata.
Lorena, bafta cu botezul!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Imi vine sa ma duc si sa impusc dr de la Cluj. Mariuca are tot dilatatie de 1...de ieri...si nu i se da nimic...doar un calmant atat...si auzi de colo, nu se fac cezariene...pai de aia se moare frate pe capete!!! De aia mor femeile in camerele de travaliu, de aia mor pe masa de operatie si apar complicatii cu urmari toata viata!!! Fata nu e dormita de ieri, nu a dormit nici un minut, e obosita, atat de obosita. Ea zice ca o monitorizeaza pe Casi, si nici contractiile nu le mai simte. Pai normal, la cat e organismul de obosit... Asteapta sa vina dr si sa vada ce si cum la 18.00 ca mai bine zice sa mearga acasa...logic...in maternitate NU SUNT PATURI!!!
Si la Ginye a fost la fel, dr zicea ca trebuie cezariana si sefa de sala ca nu...ca nu se face, ca sa nasca normal...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai dar ce viteza aveti la scris...n-am intrat aseara ca am fost invitati la mama la masa, a facut si tort de zahar ars, nu-s ce a apucat-o, cred ca a vrut sa ne ademeneasca pe toti, ca rar ne intalnim in formatie completa (si sor-mea cu familia).
Asta mica a fost cumintenia intruchipata, apoi am venit acasa si ne-am jucat vreo ora in camera lui Rebeca cu toate jucariile ei, apoi tati le-a citit Cenusareasa la amadoua asa
http://good-times.webshots.com/photo/2503604280104281140GNZzut
dupa care nani...de la 22 la 6

Alra...6 luni, ha!!?? Pai io ce va tot zic ca fii-mea e mare, credeti ca glumesc??!!
BraveGirl, superba printesa, de toalete nu mai spun....spunea una din fete mai devreme, parca erati la o nunta nu la un botez
Ramo, de ce doar peste 4 luni miscare??? Ca n-am inteles....si eu am nascut prin cezariana, a doua oara chiar, un bebe foarte mare Si ieri medicul mi-a dat ok-ul la miscare Mai intreaba o data, poate n-ai inteles.
Mirtha, ce bine seamana Pitik cu tine in poza aia de la 2 luni, e clar a ta

Ma duc sa mai citesc din spate si revin

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput