Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 2
piticutz spune:
[quote]citat din mesajul lui silvana_salajan
Io nu cred ca pot uita sfarsitul anului cand facea ansamblu. Faine vremuri ![]()
Oti, se vede ![]()
piticutz spune:
Oti, data trecuta cind am iesit la ansamblu aici a fost pentru tine, acuma stii cum e sa fii... sarbatoritul.Era sa zic Ceausescu, dar dupa aia mi-am amintit ca s-a facut si dupa 90.
olim spune:

HAI CASANDRA! HAI MARIA!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Ii data de 11 februarie deja! Deci, Bia esti o vizionara!Hai Casi!Maria, sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara, macar ca ale mele. 

olim spune:
FETELOR va mai aduceti aminte de capitolul69![]()
HAI MARIA 

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Ii data de 11 februarie deja! Deci, Bia esti o vizionara! Hai Casi! Maria, sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara, macar ca ale mele. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Olimpia, editeaza mesajul ala cu multe majoete. Da un enter la mijlocul randului ca mi s-o latit ecranul
Hai Maria!!!!!!!!!!!!

De ce, Olimpia, inca te mai gandesti la asta?
http://www.internetshouldbeillegal.com/
silvana_salajan spune:
Mariaaaaaaaaaaa, ma rog pentru voi! Sa va dea Dumnezeu sanatate, nastere usoara! 

Fetili, noi ne retragem, dati un bep si la mine daca stiti ceva, ca iute viu la calcu. 
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Mariaaaaaaaaaaa, ma rog pentru voi! Sa va dea Dumnezeu sanatate, nastere usoara! ![]() ![]() ![]() Fetili, noi ne retragem, dati un bep si la mine daca stiti ceva, ca iute viu la calcu. ![]() |
io nu ma risc sa te bipalesc ,ca poate=ti intrerup programul artistic
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi