Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
Bia cum te mai simti? Ti-a mai trecut cat de cat raceala? Ai ceva voce acum?
Oti, la noi e zapada faina, a fost super!
adriana, eu stiu ca de la coloana te poate durea capul. Asa ca vezi prima data ce e cu coloana, durerea radiaza si in sus si in jos...te poate durea si piciorul cateodata...
Corect e patrusprezece, literar adica. Paisprezece e in vorbirea uzuala, nu e insa literar. Ca si cincisprezece si nu cinsprezece, sasesprezece si nu saisprezece...etc. Eu asa stiu...dar da si tu un google.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Offf , Mihaela, stiu si yo ce sa zic daca e sau nu de la coloana durerea asta
....ma doare rau , da rau de tot in partea stanga din ceafa, gatul si in jos spre omoplat .... ma doare si capul , parca e strans intr-o menghina ...
... totusi , ce dr. ar trebui sa consult ???
Ma gandesc k daca merg in urgenta , merg degeaba ... or sti aia ce sa-mi faca ??? Am luat nurofen forte , dar fara efect ... 

silvana_salajan spune:
Toata dupamasa nu am avut net. Am sunat la romtelecom, o zis ca au avarie
. Abia acum au remediat.Adriana eu ti-as recomanda un neurolog. Cat despre cum se scrie, patrusprezece sigur. Noi am facut romana cu Crasmaru, si doamne cat ne mai batea la cap cu asta. Asta numa daca astia nu au modificat cu doom2-ul cumva. O sa caut si daca e altfel iti zic.Restul? Pe unde sunteti???????????
dianalaura spune:
Buna seara si de la mine!
Eu is super obosita, am umblat de nebuna prin Pollus, dar fara nici un rezultat.
Am probat cred vreo 20 de rochii, toate faine pe umeras, dar pe mine statea ca pasta...multe ma faceau sa arat dubla fata de cum eram. Am gasit 2 care mi-o placut mult, si mi-o convenit si pretul, da imi trebuiau cu un numar mai mare, si nu erau...de fapt la una am probat marimea 38, si imi era stramta peste piept, nu puteam inchide fermoarul peste coaste. Dar a gasit vara-mea un 40, si mi l-a adus bucuroasa, ca sigur mi-e buna..si ce credeti? Era identica cu nr. 38!! Nici macar 1 cm nu era mai larga...asa ca am venit fara toale. Dar ma bucur ca si-a gasit Auras pantofi, chiar avea nevoie.
In rest,aseara a venit acasa cu 1 buchet de trandafiri superbi, dar m-a durut inima cand m-am gandit cati bani a dat pe el, si i-m sugerat ca de 8 martie sa nu mai cumpere flori, de banii aia mai bine imi cumpar o crema sau ceva ![]()
Am avut o discutie cand a venti, i-am explicat frumos ce ma deranjeaza, si-a cerut scuze si a recunoscut ca a gresit, si a promis ca o sa incerce sa nu mai faca, dar sa il iert ca e stresat si el de la munca...no stiti voi...
Apoi am mers la K, am cumparat cate ceva, am venti acasa, am facut o salata cu legule si piept de pui, ne-au venit si musafirii...si uite asa a trecut si Valentinul
Bia, fa gargara cu apa sarata pentru gat...
Adriana, cum mai stai cu durerea?
Giulia, esti mai bine?
Multa sanatate fetelor, vad ca majoritatea sunteti bolnavoiare.
Oti, am salivat la sectiunea tortului tau...
Cami. felicitari pentru test!
Mihaela, stiu ca e greu fara husband acasa, al meu sambata oficial nu lucreaza, dar a venti acasa la 6 seara la de munca...
No, va tzuc, mergem la culcare. Noapte buna!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, bine ca ati rezolvat problema. Pacat ca nu ai gasit nika pt tine, nu trebuie sa disperi. poate gasesti in Zalau ceva, totusi. Daca nu, hai la Simleu
Am tras cu ochiul, Mariuca e bine, o fo azi la film
Va
pi tate.Adriana, Bia, cum sunteti?Giulia, nu mai vii in schimbul 3?Io astept sa gate sor-mea de mancat sa pove un pic cu ea, si apoi la somn.

Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!
adriana, neurolog zic eu
, da numai dupa ce faci RMN, da poate gresesc.neuronul virusat
.
patrusprezece e corect.ne ghidam asa:patru spre zece.la paisparazece e gresita scrierea, desi noi asa-l pronuntam.daca ne ghidam dupa regula corecta:pai spre zece.pai nu e numar e papica
,asta asa in spirit de gluma.
fugsa cetesc din urma si revin.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia cum te mai simti? Ti-a mai trecut cat de cat raceala? Ai ceva voce acum? Oti, la noi e zapada faina, a fost super! adriana, eu stiu ca de la coloana te poate durea capul. Asa ca vezi prima data ce e cu coloana, durerea radiaza si in sus si in jos...te poate durea si piciorul cateodata... Corect e patrusprezece, literar adica. Paisprezece e in vorbirea uzuala, nu e insa literar. Ca si cincisprezece si nu cinsprezece, sasesprezece si nu saisprezece...etc. Eu asa stiu...dar da si tu un google. |
mihaela, am vazut pozele.
ce fete mumoase ai.da nu te-am zarit nicaieri
.io-s mai bine.vocea am doar cat trebuie
vaz, ca am raspuns tarziu ptr adriana, da nu-i bai,bine ca am raspuns corect
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Ma gandesc k daca merg in urgenta , merg degeaba ... or sti aia ce sa-mi faca ??? Am luat nurofen forte , dar fara efect ... ![]() ![]() ![]() |
soro, nu da rau, da la asemenea durere nurofenul e apa de ploaie
.io nu ma poci baga sa-ti zic ce pirule sa iei, nu ca nu stiuimi pare sincer rau ca suferi.
pacat ca nu am intrat mai repede ca te sunam sa te inveselesc nitel

.sper sa ai o noapte linistita.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Toata dupamasa nu am avut net. Am sunat la romtelecom, o zis ca au avarie . Abia acum au remediat.Adriana eu ti-as recomanda un neurolog. Cat despre cum se scrie, patrusprezece sigur. Noi am facut romana cu Crasmaru, si doamne cat ne mai batea la cap cu asta. Asta numa daca astia nu au modificat cu doom2-ul cumva. O sa caut si daca e altfel iti zic. Restul? Pe unde sunteti??????????? |
bingo, inca un raspuns corect dat de mine
moama ce ma am la raspunsul intrebarilor
io am facut romana cu doamna maier.si parol ca ne-a frecat de numa.si-s sigura ,da fuarte sigura ca e corect cum a zis mihaela, oti si cu mine
.oti, nu cauta in DOOM, ca nucred sa se fi schimbat.adica nu vad logica schimbarii