Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 16
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
![]() ![]() bey, da voua chiar nu vi mila de un om beteag ! |
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura merci fetelor de incurajari... Al meu o mosteneste pe soacra, da no, ea in ultimii 10 ani a fost asistent maternal, si acu e in pensie. Se scula de pe la 5 dimineata, facea curat si de mancare, si la 9 dimineata era gata cu toate. Si toata ziua nu facea nika altceva. Normal ca daca sunt numai ei nu se face nici mizerie si deranj... Cumnata-mea e si ea la fel, sa vezi cum stau jucariile copilului aliniate, zici ca nici nu are copil acasa. De fapt nu are, ca il tine la soacra-sa. Copilul vine acasa in vizite mai mult. Da no, eu zic de ea ca e exagerata...n0u il lasa sa incerce sa manance singur, sa nu dea cumva pe jos. Cand am fost anul trecut la ei la masa, am intrebat-o de ce nu a adus copilul acasa, sa se joace cu Stefan. Raspunsul ei a fost: "Da ce, puteam sta linistiti la masa de el?'. Si tot ea nu gateste la cuptorul aragazului, de cand l-a luat acu 10 ani o singura data a facut la cuptor, fiindca se murdareste cuptorul. No las-o naibii, ca doar in stergi dupa ce gatesti. No, nu-i frumos sa-ti barfesti neamurile, mai ales ale sotului, dar amu m-ati prins la mana.... Amu tre sa vina acasa si Auras si diseara cica ni s-au anuntat niste prieteni in vizita, da tot i le-oi zice lui astea... diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
mda, vad ca e ziua sinceritatii azi
deci mi-o iau rau di tat, da ce sa fac? asta-s io
Diana, aproape asa am fost eu cu TUDOR.parol ca l-am stresat pana la 2 ani cu ccc curatenia si ordinea[blonda ce eram
].bine jucariile nu i le alniam, da il puneam sa si le stranga frumos in cutiile speciale, de mancat stia clar odrasla ca se mananca doar la masa in bucatarie.ei da dupa 2 ani a copilului, am obosit
.bine era mama in zona care gatea ptr noi si io eram o duamna.ei da se schimba foaia si acu mai folosesc cuptoru
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Uf ce ciuda mi. Te vazui pe culi da ai fo mai iute in taste ca mine. |
pai ,mai bine nu intram pe culi
de fac herpes pe dimineata ii vai de curu tau
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Cand ne primesti? |
bey, stai asa ca nu pe voi va primesc
.ce, crezi ca va deschid usa? pai sa impart bunatate de praji si tort cu voi? claro che noAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
cami, felicitari ptr rezultate
.
olim,nu bagi un schimbu 3 cu noi?
io-s hodinita ca am dormit de la 15 la 20
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Tulai Doamne da cum putui sa dormi atat?Io ma duc la somn, vad ca americanii inca nu o ajuns acasa, cine stie pe unde umbla amu. Or fi la shoping si io stau ca fraiera si ii astept.
Da numa asa nu le trimit filmul cu bataia cu zapada
Ei acolo se pot bate numa cu nisip. Ca de ala e din belsug. Ioi de viata mea ce as vrea sa fiu amu acolo. Si ieri erau in maneci scurte, cumnatul la bustul gol, cica au 26 de grade!
No va
fug si io la 
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tulai Doamne da cum putui sa dormi atat? Io ma duc la somn, vad ca americanii inca nu o ajuns acasa, cine stie pe unde umbla amu. Or fi la shoping si io stau ca fraiera si ii astept. ![]() No va fug si io la ![]() |
di la boala am dormit.
ai mei or ajuns
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
.Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
piticutz spune:
un banc:
Doctorul american spune: 'La noi in America medicina e atat de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!' Doctorul german raspunde: 'E nimica toata, la noi in Germania scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!' Doctorul rus spune: 'Nici asta nu-i mare scofala, la noi in Rusia scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!' Se scoala doctorul roman si raspunde: 'N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi: la noi am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru ...

de