Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

hihi, mi-am comandat si eu un wrap, astept sa apara, ca ma rupe de spate in marsupiu. plus aloe vera gel, ca la farmacii sare de un baston.
pe de alta parte tocmai am fost sunati de la o banca sa ne comunice ca suntem castigatorii a 500 de euroi. s-a dus soata sa-i ridice!!
despre diversificare nu spun inca nimic, am cumparat castron, lingurite de silicon, sa fie, dar nu ma gandesc momentan la asta si nici nu studiez problema. daca pot sa imping alaptatul pana pe la 6 luni jumate voi fi cea mai fericita. la mine nu exista nici presiuni de genul ”da-i mancare ca sa se obisnuiasca cu alte gusturi”, ca n-are cine, bunicilor le-am servit deja replica ”nu va bagati ca-i copilul meu si stiu mai bine ce am de facut”.
Ramona, uit instant de tot, cand o aud mormaind diverse combinatii de la mmmm pana la meme si mai iese cate un mama. dar e clar ca pe mine ma striga, pentru ca atunci cand ma vede tace.
fetelor, nu-mi vine sa cred cand citesc ce progrese fac piticii nostri. bravo, mai pui de oameni!!
pupici!
nerantula pe unde umbli cu frumusetea de gruia?

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA
Cand m-a auzit mititelul ca plang s-a oprit din plans si se uita la mine saracul,asa parca ma intelegea si apoi s-a culcat fara sa mai planga.

ehe, mi s-a intamplat si mie! si nu o data...

sa nu dati cu rosii (prea rau) eu ii adorm pe picioare. si uneori, ca acum, raman cu unul pe picioare de amortesc, si nu ma misc de temama sa nu se trezeasca. asta ziua. seara dupa ce adorm (si in 5 minuti sunt gata) ii mut repejor la ei in patut si am terminat povestea pe seara respectiva.

iar ziua am ales sa procedez tot asa, caci ma simt langa ei (cand unul e pe picioare, celalalt e f lipit de mine, pe o perna alturi) si dorm mai bine.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Denis racul cel mic si frumos foc.Ne era dor de voi.

Babymom Subscriu la cum ai fost numita...you are our guru, ca vrei nu vrei..Ada a primit wrapul si a plecat afara in testari.

Luminita Stau si ma gandesc la cata mana de om esti, daca chiar merita sa mai faci abdomene...tu mamica faci non stop gimnastica.O sa pierzi imediat buticutza...da-i timp nitzelush.
Daca ai fi stat pe langa mine as fi venit non stop la tine sa te ajut cu ce pot....si sa te scot afara si in timpul saptamanii.Cred ca de abia astepti weekend ul sa fie si tati vostru.
Inca o data tot respectul.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nu rad, cum sa rad, Babymom?!
Ne ajuti atat de mult, apreciez asta enorm. Si tu ai doi copii, si iti faci timp sa citesti din urma si sa raspunzi la toate intrebarile noastre... daca mai pui ca te si pricepi, nu vine guru?! in ale bebelitului....

Nu reusesc cu uploadul, mai incerc... deocamdata ies prin cartier sa probez ca ma doare coloana mai putin decat la carrier (sau deloc )...

De www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe/Jersey-Sling-p88.html" target="_blank">aici am luat wrap... pretul...hmmmm ... dar cei de la Nandu nici acum n-au dat niciun semn de viata...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

intrebare off topic... scuze!! contul pe yahoo nu mai e free???? ca sa-l faci adica? stiti ceva? ca mie imi cer astia bani... 50 centi... nu mai inteleg.....

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Luminita Stau si ma gandesc la cata mana de om esti, daca chiar merita sa mai faci abdomene...tu mamica faci non stop gimnastica.O sa pierzi imediat buticutza...da-i timp nitzelush.
Daca ai fi stat pe langa mine as fi venit non stop la tine sa te ajut cu ce pot....si sa te scot afara si in timpul saptamanii.Cred ca de abia astepti weekend ul sa fie si tati vostru.
Inca o data tot respectul.

sar'na nikole! asta e, ca n-am rabdare.....ofof.

merci de intentie, lasa, ca ne descurcam noi cumva! nu ma dau eu batuta asa usor...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Preety pe Sorina

CD [:)))] Mikul tau

Andreea tare frumoasa poezia , nu esti singura care se regaseste in situatia descrisa

Giulianna vazut un bebe mic si un tati talentat , sarna pt fiilmulet

Babytza printesa mamei si soricelul si mamica, yummy ce tort si inca o data

Muuh La Multi Ani, multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai

Luca de MUsette, baiatul frumos

Anca felicitari pt avantul Carlei

Giulianna sper ca nu v-ati lovit rau

CD eu ii dau la a mea suc de mandarina amestecat cu diverse fructe...dar nu in fct de cate luni are, ii dau atat cat poate sa bea , noi vom lua cadou la nasu asa: pt nasu un set spercial pt vin, nasa aici ...mai ramane pt copii

Denisa pe Edwin

Sabinel felicitari pt primul mama

CosmyB [:)))] bblusul prieteni tale

Paula - Laura drum bun si fara peripetii

Noi inca tinemi caruselul, nu ajunge la el foarte bine...nici nu este incantata de el, are alte zdranganeli care ii plac

neuronul meu nu prea functioneaza acum...am uitat ce mai vroiam sa sciu

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ada e ala cu fermoare ca al tipei din parc??? Sa-mi zici daca trece testele...

Lucutta si eu am niste tipe in parc care tot asa... cu sucuri de la 3 luni

Irina mortala povestea ta cu bunicii... lasand la o parte ce i-au facut lui bebe... am murit de ras!!! (sa nu te superi pe mine)

CD, Babytza, Ada multumesc de raspunsuri cu scaunele de bebi

Luminita, cuscra draga, ce vrei sa mai dai jos????????

Nu stiu ce are Sorina... de iar e maraita!!!!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fetelor.Sa vad cat reusesc sa scriu

Miruna sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Tina de Babytza...o frumusete si cand era mica ,acuma o adevarata domnisoara

Luca de Musette ce cresc puii nostri..pozele sunt superbe,iar Luca un frumos ca mami

Noi suntem k super ocupate,n-apuc nici sa respir..acuma i-am lasat pe amandoi in camera si se vb

Dya mi-e dor de voi.

Roxana ce face ginerica al meu...sa stii ca si nor-ta azi noapte s-a fatait intr-uan,n-am inchis un ochi

Lucutta experimentai si eu pe pileal mea saptam asta lipsa lu tati..groaznic..ai multe de la mine ca reusesti totul singurica

Irina si soacra-mea a facut exact la fel cu scutecul

Luminita i-am spus maica-mii de tine si ce exemplu esti...numa cu tot exemplul tau eu tot clachez din cand in cand

Andreea frumoasa poezia...la mine se potriveste perfect

Giulianna Edi e un scump..vor mai veni si alte cazaturi.

Anca m-am gandit la voi zilele astea...Alexia bea tot laptele din stical daca o pun culcat in pat..stiu ca nu e fff indicat da ce sa fac???..felicitari ptr progrese.

Denisa frumosii.

Fuug ca se cearta pitica cu frate-sau

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La Muuuuuulti Ani!

Tina sa traiasca,
Muuh sa traiasca,
Luca sa traiasca,

La Muuuuulti Ani!!!!
Sa fiti sanatoase mamicilor (Babytza, Muuh, Musette), sa va bucurati de puii vostri si sa aveti parte de tot binele din lume!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput