Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitz78 spune:
ne-am intors de la dr.vestile nu sunt cele mai bune, dar nici cele mai proaste.ideea e ca cica ar trebui sa facem ceva terapie comportamentala.nu stiu ce sa zic. va trebui sa mergem sa mai facem niste controale...sa vedem....
papanash - felicitari plimbaretului.cand ne invita la un suc?![]()
mariana - nu mersul e problema mea...la un moment dat va merge.![]()
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 ne-am intors de la dr.vestile nu sunt cele mai bune, dar nici cele mai proaste.ideea e ca cica ar trebui sa facem ceva terapie comportamentala.nu stiu ce sa zic. va trebui sa mergem sa mai facem niste controale...sa vedem.... papanash - felicitari plimbaretului.cand ne invita la un suc? mariana - nu mersul e problema mea...la un moment dat va merge. va pup dulce. ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Mamica promite-mi ca mai incerci un medic, inca o parere nu strica. Uite am o cunostinta neurolog si imi povestea ca in cazul copiilor te poti insela f usor in ce priveste comportamentul de la o zi la alta. Daca vede copilul cand e obosit sau plictisit normal sa nu aiba niste reactii pe care sa le considere adecvate.
Multa bafta si poate ne spui si noua cum e cu terapia asta comportamentala...
Ma mai gandesc ca totusi ai experienta cu Stefan si instinctul ti-ar spune daca la un moment dat e ceva in neregula cu fata. Eu sunt sceptica in continuare, sa dea Dumnezeu sa am eu dreptate!

luy spune:
Buna seara si de la noi !
Momentan Maria doarme si am decis sa fac o pauza si sa ma pun la curent cu ce s-a mai discutat aici, apoi cu putin noroc ( daca nu se trezeste domnisoara ) sa si postez cateva randuri.
mami25, ma rog la DD sa fie bine pana la urma cu sarcina ta. Din pacate nu e musai sa ai simptome ca e ceva in neregula, ti-o spun din trista mea experienta - la contolul de la 6 saptamani era OK, dar cand am mers la cel de 8 saptamani deja se oprise din evolutie
. Sper din tot sufletul sa nu fie si cazul tau - tin pumnii stransi, stransi de tot ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
gabitz, imi exprim si eu scepticismul cu privire la eventuale probleme ale Elizei; poate mai cereti si o alta parere
. Si eu cred ca este foarte dificil pt un dr sa evalueze corect un copil pe care-l vede 10-15 minute, sunt perfect de acord cu ce a scris melaniatud.
In ce ar consta terapia asta comportamentala ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Of, mi s-a strans inima cand am citit de Adelina si Miruna ca-s asa bolnavioare
Le urez multa, multa sanatate si sa se refaca repede ! 
Mariana, bravo pentru vestile bune de la control !
Ma bucur tare mult ca e totul in regula si ca ai scapat si de hematom !
Cat stai in Bucuresti ? Hai sa ne vedem saptamana viitoare, tot s-a propus o intalnire, sa profitam ca esti si tu aici 
Cecilia, voi veni si eu la BabyExpo ( parca puteam eu sa lipsesc !
) Vad ca 26 e joi... in principiu e perfect, pt ca tati lucreaza dupa-amiaza si atunci il pot lua cu noi, ma descurc mai usor daca vine si el. De la expozitie vreau sa-i iau ceva de incaltat, o sa vina primavara si nu are decat o pereche de pantofiori care merg mai mult la fustite/rochite, iar eu vreau ceva gen adidas pt plimbarile de zi cu zi. Poate vin si expun din nou cei de la firma de unde am cumparat cizmulitele imblanite, tare incantata sunt de ele - f bune calitativ si nu f scumpe.
Si eu tot in clubul celor de la etajul 8 ![]()
Andreea1002, cu intarziere iti urez si eu La multi ani fericiti !
Am vazut pozele cu Miruna, a crecut mult si are o figura de fetita tare smechera, care stie sa obtina ceea ce vrea
danielle, nu te gandi ca neaparat vei afla ceva rau de ti-au facut chemare la spital - poate e o simpla procedura si tu iti faci griji degeaba. Tinem pumnii sa fie totul ok !
pe burtica !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Voiam sa va intreb...cine a facut vaccinul contra meningitei la copilasi? Ca aici e facultativ si nu stiu ce sa fac...Dac ar merge la gradinita stiu ca ar fi necesar...insa cum sta acasa deocamdata...sunt in cumpana. Stiti si contraindicatii ceva? Va multumesc de raspunsuri ![]() |
Noi am facut meningococul cand a implinit un an. E recomandat in special celor care stau in comunitati - gradinite, dar si celor care de-a lungul vietii vor face calatorii numeroase in diferite tari ale lumii. Eliz n-a avut nici o reactie neplacuta la el.
Revenind la lista mea cu realizarile copiilor la 18 luni, mi s-a parut subinteles faptul ca era vorba de CANA cu CIOC
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+
moldoveanca spune:
Cristina si Vladut a facut Men.C asa se cheama aici am inteles ca e pt alta tulpina de virus si e bine sa fie facut ca aici sunt tot felul de natii
Nu a avut nici o reactie de la el![]()
mami fericita de Vladut Dominic
danielle02 spune:
luy
in cazul meu ma gandesc la de toate,nu am cum altcumva,nu am cum evita,sper in continuare sa fie totul ok,ceva imi spune ca e ok ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007)