LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ehei, credeam ca am iar un capitol intreg de citit! Da` de unde!
Am avut o zi de groaza azi, m-a durut intr-una capul sa-mi plesneasca, am dormit cu Benji la pranz 3 ore nu ne mai venea niciunuia sa ne trezim....ne studiam printre gene.
Tocmai a sosit dl sot mergem la cumparaturi desi nu am chef deloc. Dl vecin da insa cu bormasina si asta nu face decat sa imi intensifice durerile de cap. Si afara e un vant.....

Danonique,
cumintica, ca ce a fost mult a trecut!!!!! E baietel? Ca eu cred ca am pierdut anuntul? Si ce nume a ramas?
Am fugit!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Nemary, Gatta, Miki sanatate multa trioului bolnavior!

Elle! Multumesc mult!

La multi ani ANA MARIA! Sa cresti mare si inteleapta! Sa fii sanatoasa si cuminte si sa aduci multe bucurii parintilor!

Dana, hai ca mai este un picut! Sper sa ajunga cartile cat mai curand caci dupa aceea...cine stie cand o sa mai ai timp sa citesti, din nou...
Eu ma apucasem sa fac un goblen cu un peisaj de iarna si ajunsesem sa fac cam jumatate din el.. Dupa ce am nascut si pana in ziua de azi, asa a ramas si nici nu stiu cand o sa mai pot sa-l continui...

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Buna seara dragele mele,

Multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa Almei.

Nu am reusit sa citesc din urma, scuze. Alma a avut febra de azi-noapte, eu azi am lesinat la serviciu si sunt varza. Merg la doctor peste o ora, ca tot nu-mi revin.

Sanatate multa puiutzilor bolnavi.

Ceska, sper ca te simti mai bine cu durerea de cap.

Dana, hai ca mai e un pic, vei ajunge la termen

Elle si Roxana, sper sa aveti o seara usoara dupa o zi plina la serviciu.

Incerc sa citesc din urma (asa zic mereu, si apoi dispar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Servus zuze dragi,

Am lipsit de la apel de ziua picei si am vazut ca ne-ati urat la multi ani. Multumim frumos... gasitit poze de la party la semnatura, pentru cine are timp sa le vada...

La mine nimic nou.. doar niste mici clinciuri cu sotul din care sper sa iesim repede, pt ca altfel ma aricesc de tot...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Am retinut ca:

Miri ma alearga cu shlapu - nu se desminte. Pup Bruno si Sasha.

Gatta, muta sanatate Sarei. Am tras si eu cu Alma: in 2 luni a luat antibiotic de 4 ori. Urasc ferba si amigdalele puroiate!!!

Cristina, multumesc de urari!

Tot mai am de citit. Mi-e asa de ametzeala de nici nu ma pot ridica sa ma duc la doctor. Abia mi-au adormit fetele, trebuie sa ma mobilizez cumva.

Pupici si sanatate la pitici, si o seara linistita pt mamici.

Mergi la inceput

Hei, Matzule! Imi era dor de tine...Sper sa nu te aricesti..prea tare! Si eu am clinciuri cu sotul mai mereu..noroc ca ne trece repede (mai mult lui)...

Unde sunt pozele de la party? Am intrat dar nu sunt ... sau inca le incarci?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Cornelia..uf! Sper sa nu fie nimic serios! Te asteptam cu vesti bune..Poate este o anemie, ceva..Ai grija! Pupam Alma bolnavioara!

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Cati , dau de veste cand ma intorc de la spital.

Monica - nu te arici la sot! La multi ani printesei, nu reusesc sa vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pfuaaaaaaaah! am ajuns pe pagina 2?????

iaca, va reabilitez eu:)

si poze pt cine are chef sa le vada:)

http://entertainment.webshots.com/photo/2563682850101920732XmbGIL

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Ana Maria sa cresti mare, sanatoasa si plina de noroc!
LalaD bine ati revenit! Am citit jurnalul calatoriei si mi-am putut imagina ce bine v-ati simtit si ce frumos a fost! Ma bucur ca puii tai au fost cumintei in masina, ca altfel...dita' stresul era!
Pup tare, tare toti clopoteii bolnaviori si le urez multa sanatate, iar mamicilor multa putere si rabdare
Dana mai ai putiiin de tot Doamne ajuta sa mai stea bebe cel mic cate saptamani mai vrei tu, pt a fi sigur ok!
Elle Rox va urez o zi mai usoara maine.
Elle, mai stii ceva de Lala_20? Pe mess nu rasp, sper ca sunt bine si ea si minunea mica!
Ceska bine ai revenit!
Roana bun venit in grupul zuzelor!
Va spun sincer ca nu am avut timp sa vad pozici sper sa reusesc zilele astea sa vad macar o parte! Si sa pun si eu de la motz

Fetelor, voi ce le mai dati dimineata sa pape? Eu ii dau bibe cu lapte, oare e prea putin? Bea laptic (250-270 ml de vaca) pe la 9,30, pe la 13-13,30 legume cu carnita/ou, pe la 18 iaurt cu fructe sau branzica cu smantana si pe la 21-21,30 alt bibe de lapte praf - 270 ml + 3 masuri de cereale de noapte. O fi putin? Ea arata mai plinuta, e vesela, vioaie (fuge prin casa), deci ma gandesc ca-i bine, dar asta e problema mea: oare mai trebuie sa-i dau altceva dimineata?

Va pup si va spun noapte buna (fug ca incepe CSI).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput