LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Iulia !
Uite ca la o domnisoara asa mare si frumoasa cum te-ai facut parca imi vine greu deja sa iti mai spun Pipe ![]()
Neata Cati ! 
Eu ma pregatesc sa scol piticii pe unul sa il las la scoala si pe unul sa il duc la vaccin ca suntem restanti cu cel de un an .
Dau o
mare, calda si aromata la toate zuzicile.
Revenim mai incolo 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
danonique spune:

IULIA MARIA 

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Buna dimineata!LALA multumim ptr cafea.Tinem pumnii la vaccin sa nu doara si sa nu planga pletoselul scump.Si noi suntem restanti cu vaccinul de la un an dar mai asteptam putin ptr ca Albert e racit.Probabil ca il va face saptamana viitoare.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
anca.b spune:
Neata!

Iulia - Pipetzel

Lala, succes la vaccin!
curajosul pletosel!
Dana,
? macar sa o mirosim?
Fetele din state, ce bine ca mai auzim vesti de la voi...
ma duc sa-l verific pe stefan, ca iar mi-a scos hartile cu anglia si le mozoleste....
ps: mare bucurie pe capul meu: pt ca sotul e racit, l-am lasat sa mai stea in pat de dimineata si i-am dat eu bibele lui stefan. a papat 280 ml (bine, cu jocurile si mingierile de rigoare). plus ca mi-a facut si kkutza pe olitza.
el mama de cuminte!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
12.02.2008 20.24.28
" NASCU SHOSEEEEEEEEEEE!!! (bagam perfectul simplu in semn de omagiu)
pipe are 3,090 kg si 49 de cm si e sanatoasa si frumoasa. mami a ei se simte bine, cu durerile de rigoare, si va pupa pe toate!!!"
IULIA

La multi ani!
Sa cresti mare si frumoasa, voinica si bucuroasa, sa fii tare sanatoasa si sa ai noroc in viata! parintii sa te iubeasca iar tu sa le aduci numai bucurii si fericire!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
cati m-am ingrozit .. noi o tinem cu fata pe eva in scaunul de masina, nici nu merge montat invers .. centura e in 5 puncte .. ooff Doamne ce nenorociri am vazut acolo ..
lala bafta la vaccin si sa nu planga rau pletoselul meu mic!
monica am vazut pozele cu matu mic! Doamne cat de dulce s-a facut si ce rochita frumoasa a avut la motz! Imi plac alegerile ei!
nemary a mea vomita cand are muci multi in nas .. eu zic s-o lasi cu mancarica, sa ai grija sa fie hidratata bine .. acum, pe bune .. tuie iti arde de mancare cand esti bolnava? eu pe principul asta merg (recunoasc de curand caci pana acum eram crizata) .. cand nu vrea sa faca ceva .. ma intreb ..eu daca as fi in acceasi stare ca si ea, as face, as manca etc ..
madanic ma crezi ca ieri ma uitam pe lista cu zuze si mi-am spus .. ia uite madalina nu a mai intrat de o tona de ani .. ma bucur ca sunteti bine.
laura, anca si eva iubeste muzica po****ra .. s-o vedeti ce ridica mainile si danseaza .. cum aude muzica ea e gata de dans ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Lala_D spune:
Gata am facut si vaccinul.In postul de dimineata gresisem ca de fapt ROR aveam de facut
dar m-am grabit cand am scris.
Acu' asteptam sa vedem daca facem sau nu reactii ![]()
De plans nu a plans deloc, asistenta are mana buna ![]()
Dr s-a luat cu mainile de cap cand l-a pus pe cantar
, 9.250 gr imbracat in body cu pampers si bluzita ...asta e ...s-a mai luminat un pic la fata cand l-a masurat : 82 de cm ...si a concluzionat ca manechinul are genele lui taica'su inalt si slabanog.
Asta e, sanatosi sa fim mai ales ca cupilul mananca bine, e vioi, merge excelent si e dezvoltat motric si cognitiv conform varstei.Ea spune ca si limbajul este conform graficului , eu mai am pitici inca.
Peste o luna, doua o sa-i fac un set de analize complete sa exclud si varianta vreunui parazit intestinal.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:

LA MULTI ANI IULIA!!!
Sa fi sanatoasa, norocoasa, fericita, si sa ai parte de e mai bun in viata!!!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
beinazutza spune:
neata buna!
va pup pe toate si clopoteii.
sunt datoare ;
la multi si multa sanatate clopoteilor din 30 si 31 ianuarie pe care nu i-am felicitat:
RADUCU, MATEI CAZIMIR, ALEXANDRU CRISTIAN, ERIC GEORGE
SI PENTRU SARBATORITII LUNII FEBRUARIE!
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!
SOFIA, ANCA ILINCA, BIANCA ANTONIA, BIANCA,ANDREEA BIANCA, MATEI, ELENI,EVELINE MIHAELA,ANDREI, LAURA,RALPH GABRIEL, DANIEL,MILAN, MATEI,ANA MARIA,DARIA MARIA,EDUARD CRISTIAN
PENTRU ZIUA DE AZI
IULIA MARIA, MAIA
SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SA VA FIE CALEA NETEZITA CU FERICIRE, IMPLINIRI, SANATATE SI MACAR UN GRAM DE NOROC!
Ellenuta spune:

MAIA

LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, SA AI NOROC IN VIATA, SA FII O FETITA CUMINTE SI DESTEAPTA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun