Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lucas nu am scris de asta ca mie mi se pare un vis si vreau sa ma trezesc.E simplu cum au gresit au taiat polipi cu laserul dar nu au aspirat bine si bucati de carne au ramas pe canal .Ea dupa operatia nu a fost bine da pe ei drept in posterior ia durut,iar acuma gluma se ingroasa si atunci medicul nostru ne-a dat de inteles ca e o greseala .Au probleme foarte mari daca au gresit ca ii dau in judecata nu ma joc si se stie aici ca eroare medicala e nasoala.Acuma o testam de alergii si de inca cateva chestii ca sa eliminam asta,acuma pe canale la ea nu se poate umbla ca sunt pline de puroi si atunci dam in altceva astept pana pe 2 martie cand suntem chemate inapoi sa vedem ce zic.Acuma stam cu antibiotic,daca nu se vad imbunatatiri ma pot prezenta la spital .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

hello

Mercedes, ma bucur ca s-a terminat operatia cu bine, Doamne ajuta in continuare!

Gusta, mai imi pare rau ca Mara nu e bine, multa sanatate si sa scapati cu bine pana la urma.

Eu sunt pe fuga ca m-am luptat toata ziua cu calculatorul, cu CS2-ul, cu internetul dar pana la urma am reusit sa mai pun ceva pe site-ul cu bijuterici. SI acum mai stau un pic si trebuie s ama duc la o intalnire d-aia unde trebuie sa dau bani Abia astept sa se termine o data ca sa pot sa fac bilantul si sa vad ca mai mult am cheltuit decat am castigat

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am citit ceva de rau despre Marutu, dar am citit pe fuga asa ca voi relua cand ma intorc.

Stiu ca sunt ca un copil si voi chiar aveti probleme serioase, dar intotdeauna mi-a fost frica enorma de dentist. Am facut azi exercitii mentale foarte multe imaginandu-ma pe scaun si dr. umblandu-mi prin gura, asta ca sa ma autoincurajez. Cea mai buna incurajare am primit-o de la Bianca cand a venit sa-mi dea un pupic sa-mi poarte noroc.

Fug la dentist, sa-mi tineti pumnii!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, ma bucur ca a trecut operatia si va doresc sa lase cat mai putine urme si recuperarea sa fie rapida si usoara!

Marilena, mi s-a srtrans inima cand am citit prin ce treceti!!! Doamne ajuta la Marutu mic, sa scapati de belele! Daca au gresit ei, chiar nu trebuie iertati pentru chinul de acum al fetii si al vostru.

Am mai descarcat poze cu baietii. Unele deja au fost vazute si comentate prompt, saru' mina Elisor si Clara Deci, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-02-17" target="_blank">sedinta foto cu piticu' la pampersul gol Il schimbam de dimineata si mi s-a parut asa de dulce ca imediat am pus mana pe aparat. Mai am niste poze de februarie incepand de aici si poze cu baietii impreuna, incepand de aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gusta, am citit acum despre Mara si m-am speriat rau de tot. Gusta, nu vreau sa te sperii si pe tine, dar te intreb: nu poti veni in Romania la un doctor bu si cu bani sa vezi ce are Mara? Eu stiu cum stai si astepti in sistemele medicale de aici si de acolo, stiu ca te baga tare greu in seama, poate ca au gresit si se codesc... dar viata Marei e chiar in pericol. Eu sint stresata de aceasta operatie de cind a fost operata sora mea surdo-muta, s-au gindit ei ca daca o opereaza de amigdale si de polipi poate ii vor da drumul la corzile vocale ca sa vorbeasca macar daca nu aude si dupa aceea urma sa-i faca operatie la urechi. Dar cum prima s-a treansformat in cosmar pentru mama mea, din aceleasi motive ca la Mara (necuratat bine locul, infectii dupa infectii, era sa moara sora mea), nu a mai operat-o la urechi cu riscul de a ramine surdo-muta toata viata, dar in viata... de altfel, cum a si ramas. Eu eram prea mica atunci ca sa stiu exact ce inseamna si ce s-a intimplat, dar in timp, am tot citit despre cazuri in care chiar au murit copiii. Crede-ma, ca nu vreau sa te sperii, ci doar sa-ti dau toata dreptatea ca esti stresata si sa te rog sa vii in Romania, unde nu ca sint doctori mai buni, dar e accesul mai usor la un medic. Daca dai pe google o cautare in ce limba vrei tu despre consecintele unei asemenea operatii, sint sigura ca vei gasi multe cauzuri asemanatoare si care, din pacate, au avut si un sfirsit tragic (unele din cauza anesteziei generale, dar altele si din cauza infectiilor aparute dupa). Te rog eu mult de tot, nu sta dupa ei daca vezi ca nu te baga in seama! Mai bine sa sufli si in iaurt decit sa astepti sa te frigi cu ciorba! Te pup si sper din tot sufletul sa fie bine!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Mai stie cineva solutia aia facuta in casa pentru hidratare in caz de gastro? Era ceva cu sare si lamiie parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Gusta, nu imi vine sa cred ce povestesti!!! De unde o operatie de polipi mi se parea banala acum cativa ani a ajuns acum sa ma sperie efectiv. Cel mai rau imi pare ca nu iti mai dau liniste o data toate problemele astea, tot din una in alta treceti.... si imi mai pare rau ca nu vi mai des aici, sa te descarci, sa ne povestesti despre voi.... Sper sa aveti noroc si sa gasiti cat mai repede solutia potrivita, fie ca alegeti sa veniti aici fie ca o sa gasiti acolo un medic competent.

Elisor, cred ca de acum ai trecut de emotii. Hai zi tu, nu-i asa ca frica ta nu a fost chiar intemeiata? Sper sa vi cu vesti bune!
Maya sta la program redus la gradi, pana la ora 13.00 dar e bine si asa ca de la gradi se culca direct si doarme in medie 3 ore.

Azi abia am asteptat sa o iau sa vad cum reactioneaza, daca povesteste ceva sau nu. Pe drum nu i-a incetat guritza o secunda. Mi-a povestit de colegii de grupa, de cum i-au tinut doi copii usa la baie sa nu poata iesi- dar ca nu s-a suparat ca au glumit cu ea..., mi-a spus ca i-a facut doamna observatie ca se juca la masa, ca mai este o fetita cu dintii stricati ca ai ei, mi-a spus ce a mancat dimineata si la pranz... ca a colorat si ca a depasit un pic marginile si colegul de langa ea a ras... si cred ca a mai pastrat ceva si pentru diseara. Educatoarea mi-a spus ca a fost bine pentru prima zi si ca trebuie sa lucreze cu ea la reguli...cred si eu, ca acasa nu prea i s-au impus.

AM luat si rezultatul la secretie, i-a iesit un stafilococ avulazo nu stiu de care (mi-a zis la telefon si nu am retinut) si trebuie sa-i dau antibiotic 7 zile. Mi-a zis ca asta este cauza problemelor, inclusiv a faptului ca se scapa pe ea... sa vedem ce se intampla dupa ce terminam tratamentul, abia atunci o sa ma conving.

Lucas, la Budimex am fost la dr. Mihalache, la etajul 6

Mercedes, ai trecut printr-o incercare grea, cred ca nici acum nu te-ai trezit din soc. Mie mi s-a intamplat sa-mi intre un nebun cu un van in spate, impactul a fost asa de mare ca s-au rupt si scaunele din fata, am scapat doar cu cateva zgarieturi si o durere in piept.. insa zgomotul fierului indoit si al geamului spart m-a urmarit multa vreme... Sper sa treaca repede toate si fara urmari! Bia a fost deja la concursul de desen? Sper ca nu l-a ratat din cauza asta!

Nelia, sunteti plini de viata, pozele voastre transmit energie!

Trebuie sa ies, va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nelia nu ma duc in romania nici impuscata.La ce orori citesc zilnic e mai bine aici.Si greseala e ca nu a fost bine aspirata si a mai ramas bucatele ,care normal orice copil le elimina uite noi suntem o exceptie.Si acuma nu se joaca cu mine ca cu nebuna nu se pune nimeni ,si nu ii mai las eu acuma sa incerce o noua interventie pana nu stiu sigur ce e acolo.II fac analize de alergie si astea dureaza ca poate ea face ceva si pe sistem alergic.

Multumesc de ganduri bune si Florentina ai dreptate e o operatie banala dar daca si copilul are o problema atunci situatia se agraveaza.

Gabi nu am vrut sa zic,dar uite ce imi face danelutza cum ma pune sa scriu aici lucruri neplacute.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor, va doresc din inima sanatate multa multa multa.

Mercedes un pupic dulce pe manuta sa treaca buba si pe frunte sa viseze printese.

Gusta un pupic dulce pentru Mara sa se faca bine si tie multa putere sa rezolvati problema.

Danelutza si voua multa putere sa va faceti bine.

Ma doare sufletul cand vad atata tristete.

Gabitza ai copii tare faini. Am vrut sa vad si pozele de la Flori dar nu stiu cum sa intru.

Noia vem vineri programare la dr Craiu sa vedem ce zice despre astmul Antoniei.

Mergi la inceput

Gusta, iarta-ma ca m-am ambalat, dar m-am speriat cind am citit pentru ca am transferat automat ceea ce am citit despre Mara pe situatia noastra din familie, adica drama legata de sora mea si suferintele mamei mele legate de aceasta. Romania era o idee, nu sa intri in sistemul medical de acolo, ci doar pentru o a doua parere, accesul la medici facindu-se mai usor decit la tine si aici. Dar, de fapt, asta voiam sa zic: sa nu te lasi pina nu rezolvi, ca daca ii lasi si nu le spui nimic, te lasa si ei si nu-ti spun nimic.
multi pentru Marutza si sper sa se faca bine repede!

Mercedes, ma bucur ca ati scapat de prima faza. Ma gindesc in continuare la voi, sa fie totul bine pina la recuperarea finala!

Danelutza, nu mai spui nimic, ce mai face sotul, cum se mai simte?

Monu, bafta multa la doctor! Tu ce mai faci, ca nu te-am mai vazut de multa vreme.

Gabitzam, am vazut pozele cu frumosii tai!

Elisor, cum a fost la medic? Ce ai facut? Ai scapat?

Florentina, felicitari pentru prima zi de gradinita a Mayei! Si imi pare rau ca trebuie sa ia antibiotic, sper ca macar asa sa se rezolve toate problemele ei. Ce-mi plac mie copiii care dorm! Ale mele nu au dormit si nu dorm nici una cit consider eu ca au nevoie. Sint sculate in fiecare dimineata la 7, cind sint acasa se trezesc tot asa, si nu doarme nici una la prinz. Tudora doarme la gradinita, dar adoarme ultima si se scoala prima, iar acasa se culca numai dupa 11 pe motiv ca doarme acea jumatate de ora sau o ora la gradinita (desi e in pat de la 8.30-9 si nu are voie sa iasa din el si din camera, dar bodoganeste acolo pina tirziu). Barem Agata nu a dormit decit doua jumatati de ora pe zi pina pe la un an si apoi doar una, iar spre doi ani deja nu mai dormea deloc si se culca numai seara tirziu. Nici Lisandru nu e prea departe de ele, dar parca e un pic mai somnoros... Zici ca i-am injectat cu energie pe piticii astia trei in burtica.

Gata, ma duc la invatat, nici nu ar fi trebuit sa fiu pe aici...

Mergi la inceput