Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Si eu intrasem sa vad daca sunt vesti de la Gabi. Nu are nimeni numarul ei de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu cu refresh-ul, dar vad ca nici Mercedes, nici Danelutza nu ne dau vesti! Sper ca totul e in regula la amindoua!

Elisor, ce sa mai spun de rudele lor, ca nici nu-mi vine sa cred. In afara de baiatul din prima casatorie, pe care, practic, desi au tinut tot timpul legatura, tatal in tinerete l-a cam abandonat dupa divort (ca sa vezi cum se intoarce roata vietii) si care acum a fost trup si suflet linga bunica lui si este linga tatal lui, desi nu mai locuieste in tara, in rest, restul familiei m-au lasat fara cuvinte: au venit si au plecat la si de la inmormintare ca orice alt om, ca si cum nu era mama, bunica, frate... Iar lui ii urau sanatate... si atit! Si stai ca asta nu e nimic, dar toti, absolut toti, in afara de sora mea, au situatii materiale super! Stii ce inseamna sa nu cumperi pentru fratele tau sau unchi sau ce mai e el pe acolo in familie macar o fiola de morfina!?! Nu inteleg si nici nu pot sa accept asemenea durere in fund fata de o persoana care sufera. Si sa stii ca sotul sora-mii a facut el si greseli in viata lui, dar si-a ajutat familia la nevoie cu amindoua miinile. Zicea sora mea ca numai el stie ce e in sufletul ei, daca pe ea o doare atit atitudinea lor.

Si eu care ma miram de ce statul nu ajuta deloc suferinzii/muribunzii cu cancer in faza terminala, ce sa mai spun cind propria familie nu face nimic pentru tine, nici macar o sustinere morala, afectiva... Sint oameni si durerea e pur si simplu insuportabila, nici morfina nu o mai amelioreaza... si, si pe asta trebuie sa o cumperi. Nimic, nici un deget de ajutor macar, sa ajute cumva cei care ii ingrijesc sa le mai aline suferinta... mai ales ca totul se intimpla sub ochii copiilor. Sora mea are doua fete, una de 15 si una de 9, prima sufera cot la cot cu parintii ei, stie tot, intelege tot, ajuta cum poate, a doua nu prea intelege ce se intimpla, dar tatal ei sufera si se stinge sub ochii ei, in casa cu ea... si cred ca e mult, mult prea mult pentru un copilas atit de mic. Of, sincer si din tot sufletul si cu tot respectul ma rog sa se incheie cumva aceasta suferinta! El e de anul trecut asa, iar mama lui din octombrie... iti dai seama cita durere e acolo si cam ce a fost si inca mai este pe umerii sora-mii. Trist, fff trist! Ma simt si vinovata ca nu sint acolo sa o ajut, nici de aici nu pot sa o ajut prea mult, dar pe de alta parte, cu jena o zic, ca ma bucur ca e asa, ar fi fost cumplit sa fiu acolo, si eu si familia mea, in mijlocul suferintei.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! AM recuperat cu greu de citit vreo 10 pagini, iar acum ma pregatesc sa plec; tampita zi am avut si azi, aceeasi clienti dementi si grabiti - dupa ora 16.30 cand am terminat cu ei efectiv nu am mai putut sa fac nimic, am citit pe aici si m-am uitat la stele.

Mercedes - multa sanatate Biancai, sper ca a decurs bine operatia, te asteptam cu vesti!

Daniela - multa sanatate sotului, parca nici de la tine nu mai stim nimic.

OlgaT - multa sanatate si tie, ai mare grija ca mai e un pic. Sa-ti traiasca nepotica.

Androix - stai linistita ca nu-s avocat pledant, deci nu ma afecteaza ce-ai zis de avocati; imi pare rau ca nu ai reusit sa gasesti pe nimeni competent, nici eu n-as sti pe cine sa-ti recomand caci colegii cu care am tinut legatura, tot asa, n-au treaba cu instanta.

Apropo de master, intre noi fie vorba, din cate am vazut la noi e un fel de bull shit. Adica frate-meu, de ex., e la un master pe drept, n-as putea sa spun ce, la cursuri - numai sambata si duminica, din cand in cand - nu a binevoit sa se duca; la examene si-a scos niste referate de pe net, pe care mai avea un pic si nici nu le citea, iar examenele au fost niste eseuri sau ceva de genul. Si totul pentru suma de 2.000 RON, platiti de ai mei, desigur. Dar o sa aiba omul master, o sa aiba!

Luca - am vazut si eu poze cu Matei, e dragut foc!

Nelia - felicitari pentru Tudora, uite am zis ca mai ducem copilul la patinoar si nu am mai ajuns.

In schimb sambata am fost in padure la Baneasa, vorba cantecului, la cules de ghiocei. Ce ghiocei, ca au fost rasi! Ori de astia care-i vand, ori se trecusera, cert e ca abia am cules vreo 10 fire rebegite; dar se cheama ca am fost la padure. Iar azi, ne-am trezit cu ninsoare, dupa ce o anuntasem pe Mogo cu emfaza ca vine primavara. Sa speram ca e ultima rabufnire a iernii si nu tine mult.

Gata, s-au discutat multe si era rost de comentat, dar ma duc la copil acasa, uite chiar acum suna bona. Sa aveti o seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

am revenit....

Nelia, stiu cum este sa suferi pentru durerea cuiva drag, la departare fiind. Cred ca ti-ai dori sa fi langa sora ta in astfel de momente insa am increderea ca o poti ajuta si de la distanta, fiindu-i alaturi asa cum sti tu cel mai bine, cu un sfat si o vorba buna.
Ma bucur pentru succesul fetelor tale, imi dau seama cat de fericita ai fost privindu-le.. Felicitari pentru medalii, cred ca le-a motivat destul cat sa-si doreasca sa faca orice sacrificii si sa continue.

OlgaT, cum te mai simti? Cum se comporta Tony in lipsa tatalui, ii simte lipsa?

Lucas, v-am admirat pe toti, ati avut o super vacanta, va invidiez! Si eu sunt nascuta tot pe 21 mai iar ai mei nu mi-au pus al doilea nume desi mi-ar fi placut. Imi doream sa o nasc pe Maya de ziua mea (aveam DPN 22 mai) insa s-a grabit...sau am grabit-o ! Bravo lui Matei ca mananca mere, sti cum e vorba aia - one apple a day keeps the doctor away!

Ramyteo, Maya era cea mai slabuta din grupa insa in ultima jumatate de an a recuperat bine... acum are 109cm si 20kg. Asa nu se vede ca s-a ingrasat doar ca s-a ingreunat mult.

Elisor, si la noi era greu cu medicamentele, pana cand a hotarat ca e fata mare si trebuie sa le ia. Ii puneam antibioticul in siringa si i-l dadeam ei sa-l ia singura, apoi ii dadeam sa bea ceai de fructe de padure indulcit cu miere, preferatul ei.

Teddy, sa inteleg ca ati sarbatorit ziua indragostitilor cu urlete si trambite?

Saryta, mey, dar ati sarbatorit, nu gluma. Sotul tau canta foarte frumos, daca erati in Bucuresti era bine, ca avem o multime de cereri de formatie pt. nunti. Si tu arati foarte bine, esti o frumoasa, o mamica tanara si fericita cu trei fete mari si frumoase!

Beatrice
, superbe pozele! Vreau si eu caciula ca a ta! Tu le faci? Sunt super!!!

Onixone si Chrisdun,
si eu am condus Oltcit de cand mi-am luat permisul (1998) iar cand am plecat in SUA l-am lasat in fata blocului si l-au vandut ai mei pe nimica toata ca le era mila de el ca se umplea de praf si de rugina.

Sa va povestesc de noi...

Nu am reusit sa-i recoltam sange Mayei, nu e chip sa o convingem. Azi am mers din nou cu ea la Budimex si nu a schitat niciun gest de impotrivire, a avut incredere in mine cand i-am spus ca nu o sa-i ia, i-am spus doctoritei si a renuntat si ea la idee in final. Aveam la dosar analizele de acum 3 luni care erau perfecte cu exceptia infectiei cu e-coli pe care au gasit-o la analiza secretiei. Si de data asta a iesit totul ok la urina, mai ramane de vazut cum iese secretia maine.

Abia de maine o duc la gradi, am vorbit astazi cu educatoarea si o asteapta.

Ma gandeam la Mercedes prin ce clipe groaznice trebuie sa treaca.... Am plecat din Budimex cu inima stransa de ce am vazut acolo. Atatia parinti necajiti si copii bolnaviori, ca te simti vinovat pentru toate clipele cand ai suferit ca ti-ai dorit altceva de la viata decat sanatate si nu ai obtinut.
Bineinteles ca in Budimex nu functioneaza lifturile pentru pacienti, trebuie sa te rogi de liftiera de la liftul pt angajatii spitalului sa te ia si pe tine... amaratul...iar la coborare o iei frumos cu copil in brate sau pe jos.. pe scari! In drumul nostru am intalnit o doamna care statea pe hol si plangea cu sughituri, nu mai avea aer... Mi s-a rupt sufletul... imi venea sa ma intorc din drum sa o intreb daca o pot ajuta cu ceva... si m-am gandit ca eu sa fi fost in locul ei..sa aflu ceva rau legat de sanatatea copilului meu... nu m-ar fi interesat de nimic... dar nici putere nu am avut sa o fac!

I-am promis Mayei ca daca e cuminte la spital o duc la patinoar. Si am dus-o insa am avut aceeasi experienta ca si Elisor, am obosit sa o tot imping si sa o trag dupa mine. Imi pare rau ca nu am mai asteptat un pic pentru ca in fiecare zi, la Liberty Center, de la ora 14.00 se fac cursuri de patinaj cu un instructor si se primesc copii de la 3 ani.
De la patinoar ne-am mai plimbat un pic pe la magazine si bine ca n-am vazut nimic ca nici bani nu mai aveam sa cheltui...asta dupa ce am lasat o gramada la farmacie dupa ce le-am luat la amandoi canute cu cioc de la nuk pentru ca zm renuntat la biberoane , plus alte siropele, samponele, oja si sare de baie pentru Maya!

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stiti ce ascult acum?

Si Miruna cu camasa ei de noapte si Asta e, nu-i nimic... ce Vremuri, dom'le!

Si:

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.

Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!

Multumim mult de tot pentru sprijin!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

A intrat sa va spun ce i-au gasit, ca tot nu sint lamurita, nu stiu ce pe la plamini, e pe antibiotic, nu mai fumeaza deloc, dar cred ca e foarte speriat, ca a inceput sa-mi povesteasca de moarte, de atunci cind nu o sa mai fie, asa ca am tras un plins zdravan si i-am interzis sa mai foloseasca acest cuvint in casa . I-au facut tot felul de raze, analize, ca l-au tinut de la ora 9 dimineata pina la 15, iar miercuri trebuie sa mearga din nou. Erau speriati ca a facut vreo reactie la medicamentatia de martea trecuta. Ca tot fac experiente, sa vada daca dau de capat bolii pe care o are. I-au facut injectii cu antibiotic, parca vreo doua pe parcursul orelor cit a stat la ei.
doamne ajuta sa fie bine

Sanatate multa la bolnaviori, lui Elisor sa-i treaca durerea de dinti, Mayei sa-i iasa analizele bune, Gusta sa nu mai fie amarita si daca o putem ajuta sa ne spuna...
Cam atit imi amintesc
Sanatate la toata lumea, o noapte linistita si Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Florentina e inalta da si bine facuta...iuii 20 kg...super...ficamea are aproape 15 iti dai seama ca se cunoaste diferenta asta
Danelutza sanatate multa sa aveti si sotului...offff ce groaznic ca se gandeste asa...fa-l sa gandeasca pozitiv

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina G

Atatia parinti necajiti si copii bolnaviori, ca te simti vinovat pentru toate clipele cand ai suferit ca ti-ai dorit altceva de la viata decat sanatate si nu ai obtinut.

Cat adevar ai grait!

In drumul nostru am intalnit o doamna care statea pe hol si plangea cu sughituri, nu mai avea aer... Mi s-a rupt sufletul... imi venea sa ma intorc din drum sa o intreb daca o pot ajuta cu ceva... si m-am gandit ca eu sa fi fost in locul ei..sa aflu ceva rau legat de sanatatea copilului meu... nu m-ar fi interesat de nimic... dar nici putere nu am avut sa o fac!

Mi s-a intamplat de mii de ori sa ma pun in pielea parintilor care sufera in urma imbolnavirii sau pierderii unui copil gandindu-ma ca as putea fi chiar eu in locul lor, nu poti sa treci prin viata nepasator la suferinta unui om, chiar necunoscut fiind, spui ca nu-ti pasa, ca nu-l cunosti, iti ramane undeva intr-un coltisor din minte imaginea lui...

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Florentina unde erai acum cateva zile cu lidocainul ? Acum sunt pe ultima suta de metri, maine sper sa ma usurez de durere si cum spui tu sa-mi para rau ca m-am chinuit atata timp.
Acum 3 luni cand i-ai luat sange Mayei tot asa tare v-ati chinuit? Ii doresc o zi frumoasa maine la gradi si sa aiba ce povesti!

Ioana eu stiu de master ca se face dupamasa, de la 16-17 pana seara, cel putin astea de la economic ce ma interesau pe mine. Mie mi se pare aiurea doar sa adaugi o diploma in cv si sa fi paralel, daca tot dai banul macar sa stii pe cel dai, dar daca fratelui tau ii vin banii de la parinti, atunci greu ii poate aprecia.

Nelia ce lucruri triste spui tu acolo si urate pentru familia cumnatului tau, pacat ca pe ei nu-i poate senzibiliza. Tare mila mi-e de nepoatele tale, e atat de greu sa cresti fara un parinte, imi aduc aminte cat am suferit eu cand mi-am pierdut tatal, ceva s-a intamplat atunci cu mine, un fel de rebeliune si-o revolta amestecata cu furie care mi-au marcat adolescenta. Un gand bun pentru ele, nu inseamna nimic e adevarat dar spiritual as vrea sa cred ca ajuta.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

A aparut Daniela cu vesti nu prea bune, dar cu speranta ca se vor rezolva problemele. Cred ca e speriat Tito, dar tu esti alaturi de el, medicii il cauta sa-i dea de capat infectiei...ma rog sa fie bine, sa va linistiti. Nu mai plange Daniela, se vede ca sistemul imunitar lucreaza, a detectat infectia, e bine c-a facut febra ca sa va arate ca e o problema in corp, mai trebuie ca medicii sa desluseasca mesajul. Sanatate multa!

Dar cu Gusta ce este? Nu stiu nimic, mi-a scapat ceva?

Mercedes daca ai timp scrie-ne si noua doua randuri cum se simte Bianca, cum e cu manuta? Va pupam si pe voi !

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput