Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 16
Ada_74 spune:
Neata
Gabi (Mercedes) iti spun sincer ca mi s-au inmuiat picioarele cand am citit. Ma rog sa treceti cu bine peste operatie si peste perioada asta. Si tie mult curaj si rabdare, presupun ca vor urma cateva saptamani cu ghips si ceva fizioterapie dupa. Astept vesti bune de la voi.
Am citit si restul, dar trebuie sa ma intorc sa recitesc, parca mi-a sters cineva tot din cap cand am citit de Bia. Am vazut ca au aparut poze noi, deci o sa-l vad si pe Matei!!! si pe blondinele Sarytei (asta daca nu si-au schimbat culoarea, ca a trecut un an de cand nu le-am vazut)
nelia spune:
Mercedes, am intrat sa-ti spun ca ma duc la culcare cu voi in gind, pina se va face ziua aici cred ca Bianca va fi deja operata. Sper sa treaca totul cu bine!
Gabitzam, citeodata e bine ca e lege, ca uite, de frica ei te obisnuiesti sa nu o incalci facind lucruri bune, cum ar fi pusul copiilor in scaun chiar si pina la colt si chiar si atunci cind te grabesti fff tare. Sincera sa fiu, la cit de greu imi este sa-i fixez pe toti in spate, mai ales cind ne grabim, as fi tentata sa mai plec cu ei si numai pusi in scaune, ca zic ca ajungem imediat. Dar legea m-a facut sa ma obisnuiesc sa nu o fac si mi-a intrat in reflex.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
elisor spune:
Neatza!
Si eu, de acasa, am uitat cum e sa stau acasa, doar ca motivul nu e unul placut. Atata s-a fatait mititica azi noapte, tusea a terminat-o, cred c-a facut si putina febra (tocmai ce-am constatat ca s-a stricat termometru) ca mi-a cerut apa, apoi a transpirat. Acum doarme ca un ingeras. Dupa masa merg la doctor, din nou.
De cate ori n-am injurat dimineata ca iesim tarziu din casa si parca atunci dureaza mai mult pana ii leg centura, mai ales iarna cand e si incotosmanata, dar nu e nici o lege sa ma constranga, in schimb constiinta si teama o fac.
Ce rost are sa rasucim cutitul in rana, important e sa invatam toate, indiferent ca punem sau nu centura, din experienta lui Mercedes, si sa multumim domnului ca n-a fost mai rau de atat.
Cand imi amintesc cu ce mandrie imi povestea matusa-mea ca unul din baietii ei au mers cu Dacia in concediu in vara cu copiii si ce culcusuri aine le-a creat pe bancheta din spate...si acum ma ia cu fiori cand ma gandesc cata inconstienta pe capul lor ca vezi doamne n-are ce sa se-ntample, pana odata, doamne fereste. Poate asta mergea acum cativa ani, dar la ce trafic este acum, trebuie lasata lenea deoparte chiar si pana la coltul strazii.
Mercedes ma gandesc la voi si ma
sa resuseasca operatia fara complicatii si sa ne dai vestile bune cat mai curand.
pe Bia curajoasa!
Gabitza cred ca tu m-ai apelat pe mess?! Mi-a spus ceva Andreas dar nu era foarte sigur. Messul este pe calculatorul lui ca si-a dorit mult sa trancane cu prietenii dar inca nu i-am creat ID-ul lui. Eu nu mi-am mai instalat messul nici pe calculator nici pe laptop.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ramyteo spune:
Buna fetelor..
Noi ieri am fost tot plecate...
Bia mititica
sanatate multa!!!
Beatrice super peisajele 
Mai fetele...pana am citit eu tot...am si uitat ce mai trebuie sa mai scriu 
Dar ce stiu sigur ca va
pe toate si va doresc o saptamana frumoasa la toate!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
gabitzam spune:
Eli, Andreas m-a apelat pe mine
L-am intrebat daca esti acasa, mi-a zis ca dormi, i-am zis sa te lase sa dormi, mi-a zis bine si la revedere ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Gabitza vai ce-i fac mincinosului
, i-am spus sa lase lista DC in pace, ca n-are nici o treaba cu ea.
Inca nu s-a sculat Bianca, imi vine s-o pupacesc pana se scoala dar o las sa-si faca somnicul ca are de recuperat
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Haide mai, lasa puiul in pace, ca o fi fost din greseala, nici nu stia ce face cred
Mie mi-a fost drag de el ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Mercedes, sanatate multa, ne gandim la voi astazi, doamne ajuta!
La noi e lege cu centura la drum lung si Teodora ar comenta imediat daca nu am lega-o. E adevarat ca dimineata spre gradinita plecam fara scaunel, o tin eu in spate si nu e bine dar pt ca mergem doar pret de doua statii de tramvai......La intoarcere daca o ia tati cu masina pune scaunelul.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
patriciaRO spune:
Neatza la fete
Noi mereu ii punem centura lui Alex, dar il incomodeaza de numa din cate observ, si vrea mereu s-o scoata, dar daca stau langa el in spate, il zapacesc mereu cu ea...
Elisor, la urcare a fost foarte cool, nu am abosit asa rau cum ma asteptam. Baietii au ramas sus pe munte, noi, fetele, - eu si prietena mea, - am coborat. Pifosul a urcat alte trepte, mai putine de altfel pana undeva mai sus, unde am facut pozele de familie. Te uitai de acolo de sus la plaja, jos.... Si din cate vad, cred ca a tras aer in piept, ca azi are febra mare... Bine ca bea multa apa ca altfel era aiurea.
Elisor, uita-te pe site daca vrei si zi-mi daca vrei ceva ca trimit pe 20 colet in tara. Si sa pun si pentru tine, daca vrei. Si celelalte fete daca doriti ceva... Dati-mi buzz pe messneger eventual.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
Danelutza spune:
Buna dimineata...
Mercedes Doamne ajuta sa treceti cu bine peste operatia Biancai. 
N-am citit nimic din ce s-a scris, iar sint cu ochii in lopatele. Isabella e la gradinita, iar eu stau cu morcovul in fund si astept sa sune telefonul. Sotul a delirat toata noaptea, iar dimineata avea 39.7
, acum e la urgente, astept sa ma sune, ca nu a vrut sa ma ia cu el 
Dispar, va doresc o saptamina minunata, cu sanatate multa la toti bolnaviorii si cu vesti bune. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna