Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristi, ergomet maaai endometru e ala din uter. refacere rapida iti doresc!
Dark inca va mai ninge? poate vine incoace viscolul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Nu mai ninge da' e zapada cata vrei colo'sa' pe deal.... azi dimineata se juca vulpea prin curte la nameti de-ti era mai mare dragu' (avem vulpea "noastra" care-i face culcusul in fundul curtii) Sper sa nici nu ninga in urmatoarele 24-48 de ore ca maine tre sa ies cu caruciorul sa-l duc la spital pe bebe pentru hearing test... iar poimaine are controlul de 6 saptamani la GP... si nu prea am chef sa o iau cu Bugaboo-ul meu cel mic printre troiene.

Kitzi, multumim de stiri . Jasmi, si CURAJ, o sa fie bine si o sa-ti tii comoara in brate in curand!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Cristi, ergomet maaai endometru e ala din uter. refacere rapida iti doresc!
Dark inca va mai ninge? poate vine incoace viscolul....

ala rox, ala. cum ii zice - e cu ac of of of

iar injectii - de 2 ori pe zi. noroc ca avem o vecina asistenta

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

am intrat sa felicit mamicile care au nascut in februarie.Eu nu am mai apucat sa va citesc incepand cu data de 2 februarie.

Pe data de 4 februarie s-a nascut si bebele meu Marius Adrian, 3700 gr si 55 cm dupa un travaliu lung si obositor de vreo 24 ore ( incluzand si orele de acasa cu contractii mai rare) terminat cu o cezariana de urgenta. Principalul e ca bebe e bine si acum suntem acasa si incercam sa ne descurcam.

Sper sa pot citi cat mai curand ce s-a mai intamplat la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bpaula felicitari si bine ati venit acasa
Leditia Toti contabilii stiuti, juristii de la Directia Muncii si de la Casa de sanatate, inclusiv jurista de la firma au zis ca nu se impoziteaza. Asteptam verdictul.
Naty sa va faceti bine repede repede. Ce mai face Ioana?
Selene primiti in petit??
Veronica bine ati venit acasa. Te asteptam cu povestea nasterii.
Roxanaz si pe mine ma bate gandul cu legatul ala. Chiar daca am citit acu ceva vreme aici pe DC ca ramasese o fata si asa. Intrebarea e daca nasc natural le pot lega? Sau necesita o interventie ulterioara? Macar la sterilet am deja experienta si stiu ce ma asteapta. Si tati si-ar fi facut el ceva dar inainte de bb2 ... acum nu mai am ce negocia
Dark eu visam sa nasc cand ninge. Bine ca macar acolo e asa. Sper sa astepte si bblasul meu sa ma termin. Azi am facut curatenia, maine ma aranjez cat pot si pe unde pot. Ramane sa ma hotarasc cu manichiura cum fac
Inca nu am adus si nu am montat carutul asa ca sa faca bine bb sa astepte Eu deocamdata in afara de durerea de spate...nik.

Jasmi

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 9 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bpaula felicitari, sa va traiasca Marius Adrian si sa fie sanatos!
Cristi, nu e prea ortodox ce zic eu dar sa stii ca se pot si bea fiolele de ergomet . eu asa le-am luat 2 saptamani, 4/zi, 2 diminmeata si 2 seara.
hihi Dark ce misto, vulpea rezidenta . sper sa nu ninga ca sa poti merge la controale cu Lachlan.
Aalina, daca nasti natural trebuie sa faci ulterior operatiunea. se poate face si laparoscopic daca nu ma insel... dar verific si iti spun (gata manechiura? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

PAULA, felicitari, sa-ti creasca mare-mare Marius ( I numele lui hi-hi) si numai bucurii sa aveti impreuna! Bun venit acasa, recuperare usoara si mult laptic!

Pai zapada-nezapada la control tot trebuie sa ma duc... totul e cat de placuta va fi plimbarea.

A, si pe langa vulpea rezidenta aem si doua veverite... si o armata de cotofene cu care se cearta Cleo de la fereastra toata ziua-bunaziua

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Aalina, daca nasti natural trebuie sa faci ulterior operatiunea. se poate face si laparoscopic daca nu ma insel... dar verific si iti spun (gata manechiura? )

Multumesc mult. O sa il intreb si eu pe medic cand o fi la control. Macar bine ca stiu ca nu e acum sa nu mai am si aia pe creier. Acum sa tin minte sa imi faca vaccinul pt. rh negativ.

Nu ca inca nu m-am decis daca intru eu in unghiile mele sau sa astept sa treaca weekendul si sa vina manichiurista din concediu. Asa riscand sa nasc cu unghii cu floricele si extrem de lungi cum le am acum.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 9 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Aalina, primim, cum sa nu primim...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bpaula felicitari, sa va traiasca Marius Adrian si sa fie sanatos!

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput