Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk eu am pe YM: nicolescu.raluca@yahoo.com.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

iris si eu am o pofta teribila de mancare.

cristi eu am experimentat sentimentele pe care le ai tu dupa nasterea Ioanei. Nu e usor sa te repui pe picioare si noptile nedormite nu ajuta de loc dar VA TRECE. Vei fi o mama buna, ca noi toate de altminteri si, mai ales, vei redeveni in scurt timp ceea ce ai fost, aceeasi femeie si sotie. Garantat.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

damiana ,da, dupa nastere in mod normal revine la ok tensiunea. dar nu trebuie lasata asa pana nasti. cateodata tratamentul. medicamentos este un rau necesar.
Stellutza, succes, sa te programeze cat de repede trebuie!
Patricia, mulge putin din excesul de laptic. si pune-l pe Vlad cat de des se poate la san, ca sa se regleze productia cat mai repede. asa e acum, o saptamana cel mult.. dupa aceea e mai bine. kk asa trebuie sa fie, moale, cu grauncioare galbene.
Aalina nu te-ai tampit deloc, ai atitudinea care trebuie
Eli, eu nu o pun deloc sa doarma pe burta.
Anuc, o sa treaca icterul mama.... parerea mea e ca ceaiul nu e bun de nimic si ca sperietura nu e fondata. si fenobarbital.. grrr.....nu exista sa nu fie bun laptele de mama! te rog linisteste-te..
Jasmi succes si nastere super usoara!!!
Veronica bine ati revenit acasa, acomodare usoara!
a propos de metode contraceptive, va-z ca-s singura la bb2 care si-a legat trompele .. chiar vroiam sa scap de o grija
Iris si mie imi e foame. si imi e pofta de aluaturi dulci, nu ciocolata, nu bomboane... noroc ca nu am prea mult timp sa ma arunc in ele

Mergi la inceput

Vazut pozici de bebei tare dragalasi - Miguel, Aidan, Arianna, Daria (de Selene), Luca, Luis, Carol.

crisspy, porumbita vad ca alinuk v-a dat, ca de obicei, un raspuns la obiect si complet. Eu dau bonei 600 RON pentru 6 ore, din primavara ii voi da mai mult fiindca va sta cu amandoi si mai multe ore.
Eu zic sa cautati din timp, o bona OK e tare greu de gasit. Puneti cat mai multe intrebari, nu va lasati intimidate la interviu, ca sa nu aveti surprize dupa. Stabiliti ferm toate conditiile - salariu, orar, daca face ore suplimentare, daca vrea carte de munca, atributiile ei (sfatul meu e sa se ocupe exclusiv de bebe, fara atributii de menaj), daca mananca la voi sa nu.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

neatza

greu mai merge dc-ul asta azi

am vazut ca sumtem o gramada de gravidute pe ultima suta de metri
pyc
venerata
cami
jasmi nastere usoara in 10 minute
aalina
daiopri
dya-dy
crysyana
crisspy
damiana
stelutza
ingrid70
iuliacris

dark filmul nu e urat dar ar fi trebuit ca partea 3 sa fie partea 1

veronica 75 felicitari si numai bine

39+

AMR MAX 4 ZILE

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

auzi la mine netza la 4, da ce sa-i faci daca forumu merge greu si eu citesc si mai greu

o zi buna sa aveti si daca mai vrea cineva sa nasca azi sa fie o nastere usoara

39+

AMR MAX 4 ZILE

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Naty si Roxana, dar voi sunteti silfide, puteti sa mancati... eu nu-s...(si tot pot, dar nu ar trebui).

Veronica, bun venit acasa cu micuta comoara.

Cristi, fetele, haideti sa nu ne lasam intimidate de alta lume care spune cand si cum trebuie sa te porti ca sa fii o mama buna. Nu conteaza parerea lumii, conteaza bebe si voi. Parerea mea: cele care sustin cel mai sus si tare ca sunt mamele perfecte sunt cele mai nesigure si frustrate de deciziile luate (de a sta cu copilul sau de a lucra 70 ore pe saptamina, de a alapta sau de a nu alapta deloc, etc). Indiferent ce decizii luati, fiti sigure ca sunt cele mai bune pentru bebe si voi si nu va lasati stresate de altele. Daca voi sunteti multumite sufleteste bebe simte asta, si e si el multumit si fericit. Eu sustin fervent alaptarea, mancarea biologica pentru copii, etc...o faca pentru mine, nu pentru a impresiona pe altcineva... nu merge de la sine alaptarea, asta e, insa string din dinti si merg inainte, nu pentru o medalie sau aplauze, ci pentru pruncul meu. Am avut uneori insa niste dureri incat imi pot imagina ca se poate si sa renunti... nu e capat de lume, important e sa nu lasi situatia asta sa iti rastoarne lumea si sa te faca sa te simti o mama mai putin buna. Pentru ca nu e asa!
Sfaturile binevoitoare nu va dau peste cap, daca ceva ce vi se spune va supara, negati afirmatia si persoana respectiva, nu merita stressul vostru.

Do I make any sense?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Ceau gagici,mamici si burtici..revenim si noi pe forum dupa o pauza iarasi..si venim cu vesti proaste..am facut furia lapetelui am stat cu febra 39.5 vreo 2 nopti si 2 zile..ne-am chinuty sa ne ,mulgem am luat si medicamente febra tot nu a scazutapoi dus la medic din nou..si verdictul: oprim laptele ca domane fereste sa patesc eu cevasi dam la bebe lapte prafsi uite asa am trecut de ieri pe lapte prafacum am si eu cateva intrebari:
1-laptele praf NAN1 este ok?? asta a spus medicul sa il iau..vad ca doarme vreo 4 ore de la el dupa ce papa..a mai dat cineva NAN1?
2-este normal ca bebe sa eructeze si pe nas?? la vreo 1 ora dupa ce papa???
3-cat ceai sa ii dau la bebe???? ca daca las dupa ar baga in el si 1 litru
4-daca fac un ameste de babycalm si baby drink un pliculet asa sa fie putin dulce ceaiul are ceva???sau sa nu combin ceaiurile??

Multe floriproaspetelor mamici

si pentru cele care asteapta sa devina mamici

BEBELUSI caca e normal sa fie mai moale..si sa nu uiti un lucru ca atata timp cat alptezi la san..bebele tau nu are cum sa faca diaree

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

rox voi cum sunteti? E cuminte bebelina Eva? Si Pat? Nu ti-e frica ca ii va face ceva din prea multa dragoste? Mie imi e cu Ioana ca tabara pe ea sa o pupe/mangaie, ba intr-o zi am prins-o ca vroia sa o ia in brate.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Va multumesc mult ptr raspunsuri si incurajari. Chiar fac bine cand o iei pe aratura cu psihicul . Credeam ca la al doilea copchil nu voi mai fi stresata si iau lucrurile mai relaxat, dar uite ca tot imi fac griji...

Alta acum. Parca nu mai am lapte suficient. Am bagat pompa si abia am scos 30 ml din ambii sani, unul fusese dupa supt, dar celalalt nu avea nicio scuza....ma pun pe mancat si baut lichide + stimulente ptr ca altfel pierd laptele. Ca nici pofta de mancare nu am avut in ultimele 2-3 zile, am rontait numai prostii si ciugulit pe fuga.

am vazut poze de bebei superbi!! Nu enumar ptr ca sigur uit pe cineva si ar fi nedrept. Chiar ca atunci cand te uiti la ei iti trece orice suparare.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput