LMA - Albinute & bondari de '07 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Kitty, capul sus!
Eu in prima zi cand am dus-o la cresa, eram cu ochii in lacrimi de nu mai vedeam pe unde merg, Teodora n-avea treaba...apoi cand s-o las in clasa, s-a panicat si-a inceput sa planga...Eductoarea de acolo mi-a spus ca eu ii transmit starea mea, si se simte in comportamentul ei...a plans fix 5sec...
Stai linistita, ca se va rezolva...

Absoluta ma bucur ca Timeea s-a acomodat repede la cresa. Si da, progresul incepe sa se vada repede. Sper sa vina de la cresa numai lucruri bune, nu si cu fite!

Am furat ideea de la Laina, mi-am echipat fata cu halatel de plastic si acuarele...si ia sa vedeti ce a iesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kitilica sa treaca "buba" din suflet.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

pictez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

bonjour!
jo, scriu la pranz da' cafeaua am baut o, sa stii, ca prea o faci tu buna!
kit: ti am mai zis pe claca, nu poti sa stai un pic cu ea, pana intra n cadru? eu asa am facut cu bunicii, cand am inceput sa merg la firma, in scurt timp a inteles ca ma intorc, s a acomodat si cu ei, cu casa lor si s a supus. oricum, te inteleg ca esti asa de necajita...sper sa se rezolve cat mai curand.
cat: iar ne faci voodoo?
gabi: pai daca el voia p aia?!! pana n ai citit din ea a asteptat o, normal . mi se pare ca tudor e ceva mai matur decat nana, careia i citesc povesti sau i le interpretez, dar care n a facut inca o pasiune din asta...la multi ani mamei tale!
raisa: ai dreptate cu munca, ca acush vine primavara si tre s o dai pe brazda. sa puna rasaduri, la ce te gandeai?
martutza: sanatate lui victorelu, ati cam tras...esti norocoasa totusi ca vorbeste atat de bine si stie sa ti spuna ce l doare. macar stii ce sa i alini...
laura: am ras si eu in hohote de istetul asta mic al tau. sa salvezi postarile, i le citesti cand va mai creste sau te amuzi din amintirile astea frumoase.
a nins si la noi, dimineata cadeau fulgi mari, pe acoperisuri si in iarba era zapada. pana sa iesim din casa s a topit tot si s a transformat intr o balta mare, cat toata constanta...mi a parut atat de rau ptr dezamagirea norei.
va pup, un w.e. placut!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Fetele...Claudi@,naste zile astea....

.....mai am putin, vreo 2-3 zile, zice moasa, am 1 cm deschis sau mai bine zis aveam ieri si contractii dureroase dar neregulate, iar azi am pierdut dopul. Partea nasoala e, ca pe cat ma bucur pe atat de emotionata sunt, serios imi vine sa plang in hohote. Tremur din toate incheieturile si nu dau de moasa ca sa ma linisteasca

hai sa punem majoretele la treaba....

Hai Claudi@!

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Hai Claudi@!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Marta, ii dorim multa sanatate lui Victor!!

Hai Claudi@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

Hai Claudi@!!!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Claudi@

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

CLAUDIA
nastere usoara si bebe sanatos!

am vazut o splendoare de fetita pictorita, frumusica foc TEODOREI.

MARTUTZA sanatate multa lui VICTOR, sa va reveniti repede.

GABI sa-ti traiasca mamica sa fie sanatoasa si sa-si creasca nepoteii!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput