Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?
Raspunsuri - Pagina 5
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Generatia Emo a anilor '90 Gabitzo, lasa'l soro ca mai are nitel si-l tinem in sare pe Igrasie, sa nu se strice **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
ma faci sa iau Preductal-ul lu' tata cand ii spui lu' mumosul si dashteptul si nemuritorul meu J ,Igrasie.
Ca sa ti iert,ia treci matali pi mess si da-mi toate pozicile cu copiii frumosi ai fetilor. Cu voi nu vreau,ca sunteti rele, batrane, barfitoare si nesimtitoare la dragostea mea ptr J .
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
Pai la urmatorul concert suparat mergem impreuna,ca nici eu nu am cu cine
(al meu e cu tehno,house...d'astea)...cu toate ca fostu' m-a invitat la Sepultura,nu m-am dus
...le luam pe Oana si Noe cu noi
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
voi mergeti la din astea 

io si Gabitza mergem la Julio 
mai,milog e in sensul bun ,asa din iubire
nu te speria ca ti-l las tie,io caut unul de-al nostru,ca bradu'
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
ma faci sa iau Preductal-ul lu' tata cand ii spui lu' mumosul si dashteptul si nemuritorul meu J ,Igrasie. Ca sa ti iert,ia treci matali pi mess si da-mi toate pozicile cu copiii frumosi ai fetilor. Cu voi nu vreau,ca sunteti rele, batrane, barfitoare si nesimtitoare la dragostea mea ptr J . Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
bey,care batrane?!

barfitoare si nesimtitoare om fi(unele pt J),da' batrane in nici un caz
Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui violeta69
bey,care batrane?! ![]() barfitoare si nesimtitoare om fi(unele pt J),da' batrane in nici un caz Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
buey, pe langa copiii ce-i aveti in dotare sunteti babette !

asa, sa mi-l lasi pe J ca rup lumea cu tine.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
mai pe Julio ti-l las,nu mertia sa ma bat cu tine pt el ![]()
daca te luai de Melutzul meu(Mel Gibson adica
) ma pregateam de razbel ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 mai pe Julio ti-l las,nu mertia sa ma bat cu tine pt el daca te luai de Melutzul meu(Mel Gibson adica Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
neinteresant tipu' tau.
Gabriela
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
neinteresant tipu' tau. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
cred ca la fel ar zice si el de...mine
Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui violeta69
cred ca la fel ar zice si el de...mine Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |

taci tu !

Gabriela
misha71 spune:
Azi am avut o zi foarte trista. Unul dintre cei mai buni prieteni a plecat dintre noi. Un pilot exceptional, un scriitor de suflet si un mare OM ne-a parasit pe toti, lasindu-ne fara cuvinte, doar cu mari regrete.
www.pilotmig.com/" target="_blank">Comandor Dumitru Berbunschi 

Si www.pilotmig.com/?func=news&art=25&titlu=Om-%C5%9Fi-avion" target="_blank">aici o poveste despre Adi, sotul meu.
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)