Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Pisicuta, baga fata ceva despre tine ... pozitii preferate ,barbatu' fatal ce'l doresti ,muzica de'ti place ...sa stim cum sa te luam

Hmmmm, cam greu sa ma "dezbrac" asa, din prima, dar tinand cont de varsta mea ... nimic nu mi se mai pare imposibil sau iesit din tipare, asa ca, sa-ncepem cu ... inceputul:

* pozitia mea preferata este cea de sef ... rezolvat pe la spate de catre "subaltern" (sa traiasca "misionarii" c-au inventat "delicatese" din estea ).
* barbatul "acru" (cum zice vulpea) de-mi place mie mult si la care n-am cum sa ajung, never, este Alain Delon, in varianta anilor 70-90, ca altfel eram de mult maritata cu 'mnealui
* muzica de-mi place ar fi, in linii mari, cam asta:
www.youtube.com/watch?v=7CnWl6c3K9Y&feature=related" target="_blank">Julio Iglesias
www.youtube.com/watch?v=H58tcUznWHY" target="_blank">Robbie Williams
www.youtube.com/watch?v=rCNJBopK25I&feature=PlayList&p=EC50FCE08841E5E4&playnext=1&index=45" target="_blank">Sting
www.youtube.com/watch?v=CsLgex9NIqc" target="_blank">Three Tenors
Cu alte detalii revin maine, dupa ce va voi da "raportul" amanuntit al parcurgerii setului numarul 2 din testele nationale obligatorii ... cred ca si la KKK se intra mai lesnea, jur!

V-a pe toate!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Pisicuta pregateste-te sa intri in duel cu Coana Mare pentru Julio si cu MB pentru Robbie

Te asteptam in mahalaua noastra ...

Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Pisicuta bun venit.
Aia de la KKK sunt mielusei pe langa ce-i pe aici

Gabriela - io abea astept sa ai tu odrasle. Sa vezi ce mishto fac de tine cand ti-or face iarba mov (cu CARTIOCA) pe peretii verzi, la 3 saptamani dupa ce ai zugravit.
Ma rog, atunci avea 3 ani, am zis ca nah, e normal. Da' acu' are 6 ...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Oana da niste catuse cu puf roz bonbon nu???

fara numar toata mahalaua

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ooohhhh, Irina, bine ca ai zis !!! acu ies in ploaie sa imi iau o pereche

bey da plouaaa, plouaaa, si mai bate si nenorocitu ala de vant urat dom`ne... si noi plecam acu la intalnire sad sad face

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Pisicuta, bine ai venit iarta-ma ca nu te-am vazut, da sunt pe fuga mai mereu ...

va si am fugit !!

luv ya all !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.ro -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pisicuto, hai ca esti de-a mea daca bagi Robbie in lista. Mai inchid un pic ochiu' la problemele alea fizice pe care trebuie sa le dai ca sa intri in gasca. Da' sper sa te misti repede, ca io nu adorm in post, 'nteles?

si bine ai venit!

si restul mahalagioaicelor dragi si ma duc la "trebi" ca-s bizi cum nu va puteti inchipui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Azi am avut o zi foarte trista. Unul dintre cei mai buni prieteni a plecat dintre noi. Un pilot exceptional, un scriitor de suflet si un mare OM ne-a parasit pe toti, lasindu-ne fara cuvinte, doar cu mari regrete.
www.pilotmig.com/" target="_blank">Comandor Dumitru Berbunschi

Si www.pilotmig.com/?func=news&art=25&titlu=Om-%C5%9Fi-avion" target="_blank">aici o poveste despre Adi, sotul meu.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

misha,condoleante!din pacate avem parte si de momente de astea in viata!au trecut cele doua zile...unde-i surpriza cu care ne amenintati?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Acum am citit si restul - Misha condoleante.

Vio mi-a placut fraza "Are o rabdare fi-miu sa ma enerveze"
Cred ca toti copii au perseverenta, ambitie si rabdare in sensul asta

Aseara fi-mea si prietena ei au fost foarte cuminti la fi-mea in camera cam o ora. Nu se auzea nimic de acolo, cuminti tare.
Ghiciti ce au facut in camera timp de o ora.
Element ajutator: Implica vopsele

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

mare pt pictorita,si pt mamica rabdatoare!pai ce numai mihaitza al meu?dar mihaitza picteaza peretii..

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisicuta

cu o intrebare:

cat de nebuna trebuie sa fiu ca sa incap si eu in gashca voastra???

V-am !

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Vacanta la munte_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008

dori,bine ai venit!si la cum te stiu eu,sigur treci probele nebunakelor astora...eu am scapat de ele...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput