dece romanii?
Raspunsuri - Pagina 5
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariamunteanu Dreptul de libera circulatie e ok, dar dreptul de sedere nu ar trebui sa fie chiar la indemana oricui. Unde stai si cu ce te intretii ? Ca sa ai drept legal de sedere, trebuie sa te inregistrezi cu rezidenta undeva, la o adresa, altfel stai clandestin. Ai job si ai venit, ok, dar altfel ? Nu e chiar asa ca la popoarele migratoare, ma asez unde vreau. Si Romania are reguli in acest sens. Maria |
Pai crezi ca are nevoie "poporul migrator roman" de drept de sedere, ca doar e migrator, n-are nevoie, ca daca il are p-ala de drept de libera circulatie, pai da-i si umbla.
Oricum bine ca am avut in trecut printre noi,in Romania aia de dupa granita cu Ungaria, vasnicii luptatori de astazi si strajeri la Poarta Occidentului cu voi ce nevoie mai au de legi.
Oricum sunt curioasa cum ii vor "strecura" ca prin sita p-astia buni de astia rai.
Experienta a dovedit deja ca infractorii tot se plimba pe unde vor(exemplu cu Franta de i-a trimis in tara si ei s-au intors bine-merci inapoi), ce vreau sa subliniez este ca pana la urma restrictionarile nu-i vor lovi pe ei ci pe restul care vor fi bagati cu totii in aceasi oala.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui ilse Oricum bine ca am avut in trecut printre noi,in Romania aia de dupa granita cu Ungaria, vasnicii luptatori de astazi si strajeri la Poarta Occidentului cu voi ce nevoie mai au de legi. |
Aceasta afirmatie in doru' lelii merita un mare .
Maria
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui ilse Oricum bine ca am avut in trecut printre noi,in Romania aia de dupa granita cu Ungaria, vasnicii luptatori de astazi si strajeri la Poarta Occidentului cu voi ce nevoie mai au de legi. |
Aceasta afirmatie in doru' lelii merita un mare .
Maria
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanadara
Lady, atunci cand chiar tu spui: "romanii criminali" deci recunosti faptul ca nu sunt minciuni, eu cred ca nu mai are sens sa "imparti " vina.Vina criminalilor nu poate fi egalata de vina presei italiene, de rautatea natiei italiene, de imprejurarile istorice , de etnie, etc. Sunt criminali, CRIMINALI.Imtelegi? Nu exista nici o scuza pentru asta .Totul in rest inseamna vorbe. |
Ai dreptate, sigur ca ´´recunosc´´ din pacate asta-i realitatea: in Italia, multi dintre conationalii nostri fac o gramada de tampenii.
Ok, insa eu impart vina, deoarece aceste tampenii se fac publice EXAGERAT, nu poate un roman sa ragaine odata ca deja apare asta in presa italiana.
Renumele ni l-a facut presa, pentru ca presa are puterea asta.
Greseala este si a guvernului italian, care se plange, iar se plange dar masuri-ioc.
Si sa nu uitam de Berlusconi-un nationalist extrem care abia asteapta sa mai calce vreun roman in strachini, pentru a izbugni scandalul mediatic.
Din ceea ce citim in ziare, se intelege ca romanii sunt cei mai cei la capitolul ilegalitati. Eu n-as paria pe asta!
Auzim ceva de albanezi de exemplu? NU. De ce? Pentru ca acum campania se duce impotriva romanilor.
Deci, vina este a amandurora, parerea mea.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanadara
Lady, atunci cand chiar tu spui: "romanii criminali" deci recunosti faptul ca nu sunt minciuni, eu cred ca nu mai are sens sa "imparti " vina.Vina criminalilor nu poate fi egalata de vina presei italiene, de rautatea natiei italiene, de imprejurarile istorice , de etnie, etc. Sunt criminali, CRIMINALI.Imtelegi? Nu exista nici o scuza pentru asta .Totul in rest inseamna vorbe. |
Ai dreptate, sigur ca ´´recunosc´´ din pacate asta-i realitatea: in Italia, multi dintre conationalii nostri fac o gramada de tampenii.
Ok, insa eu impart vina, deoarece aceste tampenii se fac publice EXAGERAT, nu poate un roman sa ragaine odata ca deja apare asta in presa italiana.
Renumele ni l-a facut presa, pentru ca presa are puterea asta.
Greseala este si a guvernului italian, care se plange, iar se plange dar masuri-ioc.
Si sa nu uitam de Berlusconi-un nationalist extrem care abia asteapta sa mai calce vreun roman in strachini, pentru a izbugni scandalul mediatic.
Din ceea ce citim in ziare, se intelege ca romanii sunt cei mai cei la capitolul ilegalitati. Eu n-as paria pe asta!
Auzim ceva de albanezi de exemplu? NU. De ce? Pentru ca acum campania se duce impotriva romanilor.
Deci, vina este a amandurora, parerea mea.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui ladyJ Ok, insa eu impart vina, deoarece aceste tampenii se fac publice EXAGERAT, nu poate un roman sa ragaine odata ca deja apare asta in presa italiana. |
De unde stii ca publicitatea negativa e exagerata ? Poate ca, tocmai, au fost mai multe cazuri, mai multe motive mici peste care s-a trecut in tacere, iar acum s-au saturat si italienii.
N-ati vrea sa fiti in pielea lor, sa va umple cersetorii pakistanezi de ex., sa se dedea la tot felul de fapte in afara legii. Sigur nu v-ar conveni.
jenn spune:
E clar ca nu o scoate nimeni la capat cu tine,nu e prima oara cand intelegi cum vrei tu.Tie iti place ca esti la fel pt cei ce scriu in ziarele alea cu violatorii si criminalii?Ilse
jenn spune:
E clar ca nu o scoate nimeni la capat cu tine,nu e prima oara cand intelegi cum vrei tu.Tie iti place ca esti la fel pt cei ce scriu in ziarele alea cu violatorii si criminalii?Ilse
adriuta spune:
Sriti proaspete ....
http://www.dailymail.co.uk/news/article-566599/Italy-rounds-hundreds-illegal-immigrants-vigilantes-set-gipsy-camps.html
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1038747/The-world-shocked-Italian-sunbathers-ignoring-dead-gipsy-girls--But-Italy-showing-chilling-Roma-children.html
dar....:
http://www.ladestra.info/public/wordpress/wp-content/uploads/2007/11/0711042.jpg
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui jenn Tie iti place ca esti la fel pt cei ce scriu in ziarele alea cu violatorii si criminalii? |
Nu se intelege nimic din fraza asta. Nici nu stiu cui te-ai adresat, dar asta nu are atata importanta cat faptul ca e fara cap si fara coada.