dece romanii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

Intrebarea mea este foarte simpla: ce sentiment ai cand vezi cersetori si hoti de buzunare - la turnul Eiffel? Ii auzi romaneste si ti-e scarba de ei, te temi, pui instinctiv mana la buzunar sa iti verifici portofelul si ramai tacut sa nu te auda ca esti si tu roman...

Ce sentiment iti da faptul ca vezi ca cei mai mari criminali si violatori din Italia sunt romani? Astea sunt fapte si intrebari,nu merge sa raspunzi cu ...bla bblauri cu mafia de acum 70 de ani, etc. Prezentul e acesta iar intrebarea este DE CE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cand o sa ma duc la turnul Eiffel si-o sa vad cersetori romani o sa-ti spun cum ma simt,pana atunci mai blablabla si io pe forum....

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Daca nu sunt mediatizate,nu inseamna ca nu exista!

Nu mi-ai raspuns la intrebare. Generalitati din astea ca peste tot sunt hoti si violatori, n-au nici o relevanta in discutia de fata.

Lamureste-ma cum e cu italienii care cersesc, fura, violeaza si ucid in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Eu nu am vazut nici un italian care cerseste in Romania. Sau poate nu am fost eu atenta.

Mergi la inceput

Citat:

Cand o sa ma duc la turnul Eiffel si-o sa vad cersetori romani o sa-ti spun cum ma simt,pana atunci mai blablabla si io pe forum....

O dai cotita.

Era vorba de Italia, la Roma ai fost sa vezi tot felul de ciungi (prefacuti) din Romania la cersit ? Sau cei care fac pe muzicantii, canta doua lulele si apoi stau cu mana intinsa ? Nici macar nu se obosesc sa cante doua cantece, sa se bucure si altii de cultura lor.

Mergi la inceput

Da cine-a zis ca italienii cersesc la noi?Sau care romani cersesc in Italia?O sa avem o groaza de pagini daca incepem cu faze d'astea atotstiutoare care tin neaparat sa arate cat de pleava suntem,bineinteles noi toti,in afara de voi!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana

Intrebarea mea este foarte simpla: ce sentiment ai cand vezi cersetori si hoti de buzunare - la turnul Eiffel? Ii auzi romaneste si ti-e scarba de ei, te temi, pui instinctiv mana la buzunar sa iti verifici portofelul si ramai tacut sa nu te auda ca esti si tu roman...

Rox.

Nu inteleg unde vezi tu c-o dau cotita>I-am raspuns autoarei la intrebarea pusa!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Oricum,e bine ca vedeti doar ce fac romanii in italia,faptul ca autoritatile italiene le-au permis sa faca asta muuulti ani,nu vedeti?De ce nu sunt tabere de romani in germania,in Austria,in Suedia,in Anglia,in..in???Pentru ca nu li s-a permis!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:

Oricum,e bine ca vedeti doar ce fac romanii in italia,faptul ca autoritatile italiene le-au permis sa faca asta muuulti ani,nu vedeti?De ce nu sunt tabere de romani in germania,in Austria,in Suedia,in Anglia,in..in???Pentru ca nu li s-a permis!

Ca autoritatile le-au permis, acum isi primesc "rasplata". Nu inseamna ca, daca cineva este (prea) tolerant, trebuie sa i se dea in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

E vorba de proportionalitati aici. Avand in vedere ca romanii sunt cei mai numerosi dintre toti cetatenii comunitari din Italia, infractionalitatea este proportionala.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

inexact.albanezii sunt ca si procentaj mai numerosi ca romanii.Chestia cu ura italienilor catre romani a facut sa fie mediatizarea asta negativa asupra noastra.

Le place sa arunce cu rosii in ograda altora, dar de crimele de pe strazile din Napoli cauzate de catre cetateni italieni si nu romani sau alte natii nu mai fac caz.

Ok, nu neg avem ciurucurile noastre acolo(dar unde nu sunt) care ne-au pus o bila neagra, dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel, asta nu inseamna ca in alte parti nu sunt romani care fac tampenii.Am vazut si aici, dar in afara ca este prezentata ca o stire ca oricare alta, nu se face atata caz.

E adevarat, Italia fiind o tara latina e mai usor de locuit, asa ca multi sau aciuit pe acolo, dar hai sa nu mai generalizam si sa punem botu la tot ce spune presa italiana.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput