dece romanii?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Madanic, Guestus - pt. voi http://www.cotidianul.ro/romania_goala_pusca-74475.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Madanic, Guestus - pt. voi http://www.cotidianul.ro/romania_goala_pusca-74475.html

dragut. si impaca si capra si varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Imigrantii sunt responsabili pentru 34% dintre infractiunile inregistrate pe teritoriul Italiei in ultimii patru ani, informeaza Il Giornale.

Potrivit ministrului Roberto Maroni, romanii sunt responsabili de 14% din totalul infractiunilor comise de imigranti, urmati de marocani (13 l%) si albanezi (7%).

In anul 2008, numarul infractiunilor a fost de 2,8 milioane, in scadere fata de 2007, potrivit datelor anuntate de Maroni.

Adik dintr-o suta de infractori 14 sunt romani,13 marocani si 7 albanezi!restul?

Si Maria,te rog sa citesti si articolul acesta:
http://www.cotidianul.ro/raport_caritas_n_italia_mai_multi_romani_sunt_victime_decat_infractori-48526.html

Daca tot citesti Cotidianul!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Hai ca e conferinta comuna Romania Italia,au indulcit-o,acum nu mai e cu afara toti romanii,acum Diaconescu e "prietenul nostru",au recunoscut ca unii infractori au fost prinsi cu ajutorul agentilor romani si ca vezi doamne infractorii sunt o mica parte din cei care stau si muncesc legal la ei!
Pai ia sa plece toti romani din Italia,cine dracu mai face muncile de jos,pe care ei nu le-ar face sub nici o forma,ei mai bine stau pe ajutor social!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Va mai amintit ce jeg de tara era Italia pina sa vina romanii s-o puna pe picioare?
E un pret mic citeva mii de italieni pe an pentru veceuri curatele.

Mergi la inceput

Mie mi-a placut Cristian Diaconescu,nu ma asteptam sa fie asa clar,corect si concis in declaratii!Astept reactia de maine a presei italiene!
Andrada,sincer,nu ma asteptam de la tine!
Daca spunem ca romanii din italia sunt niste infractori,violatori,cersetori,nu muncesc,nu isi vad de treaba,noi romanii doar cu cetatenie romana sunt la fel nu,ca doar cei de acolo de aici au plecat,e mai bine!Va simtiti mai bine?
O sa inchei aici cu subiectul acesta,cu voi niciodata nu e bine!Cum am da-o tot ultimii oameni suntem!
Multumesc frumos!
PS:da in italia a fost si inca este jeg,de toate felurile!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Valentina nu ajuta sa opui o statistica care arata violenta romanilor in Italia cu una care arata ca romanii stau la coada la acte sau ca italia are si ei violatorii ei, sau ca nu se pot descurca fara noi.
O tara matura si gata de integrare europeana nu poate zice" in your face" Europei cind se pling de tigani pentru ca si romanii sint platiti mai putin pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Va mai amintit ce jeg de tara era Italia pina sa vina romanii s-o puna pe picioare?
E un pret mic citeva mii de italieni pe an pentru veceuri curatele.

Exact asa gandesc si eu...ce jeg de tara era USA si plina de inculti si needucati pana sa vina Domne romanasii nostri ca brazii.
Cat despre integrare, sa fim seriosi este rolul tarii respective care accepta emigranti, altfel sa puna lacat pe tara, sa spele veceurile italienii aia "pur-sange" si "de rasa"...etc, etc.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Ilse, era o gluma, dar daca e personal putem merge afara sa rezolvam problema.
Ce m-oi fi bagat eu la subiectul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ilse, era o gluma, dar daca e personal putem merge afara sa rezolvam problema.
Ce m-oi fi bagat eu la subiectul asta...

haha...pai da e perfecta gluma, ca oricum doar nu o luam de buna ca p-aia cu neo-nazistii=rockeri suparati, dar acuma mai in serios, nu vad problema cand totul e atat de simplu..."sa-i dea afara" si sa ramana ei la spalat veceuri cu periuta de dinti daca se poate...asa si olandezii dupa multi ani de nefacut munca jos, si luat toate felurile de emigranti pentru strict chestioarele astea nu au voie acuma sa se planga ca s-a islamizat tara, adica mai pe scurt: cum iti asterni asa dormi.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput