dece romanii?
Raspunsuri - Pagina 14
Guestus spune:
stii ceva... ma obosesc subiectele astea sforaitoare alimentate de romani din afara gen "sa ne fie rusine la toti..dar in special celor din Ro" pt ce face X si Y.
Aia fac aia platesc...ca tu ai probleme in It si Fr si aiurea in tramvai e strict treaba ta...nu yo te-am trimis acolo. Nu-ti place hai in ro sa le faci educatie...ii duci la perfectiune si apoi te cari inapoi in austria ..e clar?
mariamunteanu spune:
te obosesc ... sforaitor ... sa-ti aduc o perna ?
hai fugi la nani si lasa copiii mari sa se joace aici .
valentinag spune:
Noi atacuri impotriva romanilor din Italia. Trei cetateni romani au fost atacati cu bate de un grup de opt barbati, īntr-o suburbie din nordul Romei.
Italienii i-au batut si le-au cerut sa paraseasca tara. Incidentul a fost reclamat la politie.
http://www.ziare.com/Doi_rromi_din_Romaniaagresati_in_Italia_si_trimisi_acasa-344179.html
Aseara, īn localul de pe strada Appia frecventat de romani, au intrat īntre 10 si 15 persoane cu fetele acoperite, inarmate cu bate de lemn. Īn restaurant se aflau aproximativ zece romani. Raidul a durat cāteva minute, timp īn care agresorii au batut patru romani si au spart mai multe geamuri.
Doi dintre rani#355;i au primit ingrijiri la locul faptei, in timp ce ceilal#355;i doi au fost transportati la spitalul San Giovanni. Politia a lansat o anchet#259; pentru a-i identifica pe atacatori.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
cristoiu spune:
Guestus, daca te plictisesti te poti muta pe alt forum sau alt subiect super linistit ca eu nu te retin.
Si nu vorbeam de magazine de cirpite, ca nu toti romanii sunt disperati sa intre la Kik.
Cit despre educatie, nu trebuie sa vin musai inapoi, ca familia mea nu e acolo, deci n-am de ce. Dar asa cum eu m-am straduit sa fac ambasada buna Romaniei pe unde am fost, asa astept si de la altii. Si asa imi voi educa si copiii. Nu sa le fie rusine ca sunt Romani, ci sa dea un alt fel de exemplu.
Iar tu ai putea sa faci la fel decit sa iti educi copiii sa aiba atitudinea de "eu cind intru se inchide magazinu'"- atitudinea asta de bashtan nu face cinste nimanui. Si crede-ma ca stiu oameni cu singe albastru pentru care chiar se inchid magazinele dar n-am auzit de la ei niciodata astfel de cuvinte arogante. Dar asta e deja off-topic.
In plus, pe mine ma poate lasa rece imaginea romanilor in strainatate si nu ma agreseaza nimeni pe motivul asta. Dar ii doare pe multi altii, inclusiv pe multi care sunt acolo in Romania, nu in Germania sau Austria.
Guestus spune:
pai daca tu vii cu extreme iti arat si yo extreme......e culmea sa sustii aici ca esti fugarita in magazine pe motiv ca vorbesti romana. vii cu 1 caz extrem si extrapolezi...ca asa suna bine in fata poporului
iar cu educatia si altele sint lozinci de 2 bani..."yo imi educ si yo fac"..ca parca e cineva care ii educa sa fure..sa minta...sa sparga ...nu-ti dai seama ca lozincile astea sint penibile si nu-si au sensul
stai ca vine si munteanu acum..."ii educ sa fie mindri ca sint romani......le dau exemple cu hagi si nadia si mutu"
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus iar cu educatia si altele sint lozinci de 2 bani..."yo imi educ si yo fac"..ca parca e cineva care ii educa sa fure..sa minta...sa sparga ...nu-ti dai seama ca lozincile astea sint penibile si nu-si au sensul stai ca vine si munteanu acum..."ii educ sa fie mindri ca sint romani......le dau exemple cu hagi si nadia si mutu" |
Mai, eu chiar cred ca ii educa sa minta si sa fure. Am un exemplu in familie. Verisoara-mea zicea "Eu sunt desteapta ca tata. El n-are facultate dar stie sa fure". Cam ce fel de exemple crezi ca ii dadea taica-su? Ei chiar gindeau ca asa e bine, sa stii sa furi, sa fii smecher si o invatau pe fata sa faca la fel.
Iar cu exemplele pentru inspirat mindrie nationala ... eu mai degraba as apela la Ionescu, Enescu, Porumbescu, Brincusi, Noica, Cioran si altii din categoria asta. Simt ca ma reprezinta mai bine decit Mutu.
Madanic spune:
Mariamuntean pai toate linkurile exemplificate de tine duc la un numar aproximativ de vreo 24-30 de romani. Pai la cate sute de mii de romani sunt plecati in Italia procentul iese foarte mic. Ca mai sunt si hoti, cersetori si alte categorii tot nu cred ca se ridica la sute de mii.
Revin cu ideea eu am la mine acasa retele de prostitutie, hoti,violatori, criminali si ma plang ca au mai venit cativa in plus. Halal sistem. La asta se potriveste super bine zicala "Vad paiul din ochiul altuia dar nu si barna din ochiul meu".
Sa inteleg ca tu adoptand atitudinea asta de intelegere fata de Italieni ai rezolvat problema romanilor care sunt caftiti si atacati pe nedrept in momentul asta in Italia?
Eu sunt de parere ca o faci mai rea, pentru ca in loc sa le deschizi ochii sa vada ca nu suntem toti la fel (cu toate deficientele semnalate de cristoiu), bagi capul intre umeri si zici "Nesimtitii aia de ce n-or fi ramas in tara in mizeria lor". Voi le sustineti ideea ca romanii nu vor decat sa iasa din "cloaca" lor in preafrumoasa si civilizata Italie si ca 22 de milioane de oameni deabia asteapta sa tabare pe ei sa-i violeze, sa-i omoare sau jefuiasca.
Nu zic ca noi ca natie nu mai avem nimic de imbunatatit insa de aici si pana la a ne da cu caramida in piept de fiecare data cand se intampla ceva de genul asta e cale lunga.
Toata chestia asta este o campanie de mani****re a po****tiei italiene in care va lasati angajati prea usor si care are efecte devastatoare pentru romanii Italia. Chiar daca admitand prin absurd Italia isi inchide granitele pentru romanii, tara lor nu va fii mai in siguranta si imi cer scuze da nu cred ca victima unui viol se va simtii mai bine stiind ca a fost violata de un conational.
Pe o alta nota insa vad ca mai au ceva minte italienii:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-5435524-roma-adoptat-decretul-lege-privind-securitatea-publica-combaterea-violentei-sexuale.htm
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
cristoiu spune:
Mada, problema este mult prea complexa pentru a putea adopta o pozitie alba sau neagra. E groaznic ce se intimpla in Italia cu reactia impotriva tuturor romanilor. Dar e o reactie fireasca. Dupa al doilea razboi mondial, chiar pina in ziua de azi nemtii sunt priviti cu suspiciune in lume si catalogati drept "nazisti" de multe ori fiindca exista citeva demonstratii pe an pe care nu se indura sa le inabuse ca sa nu fie catalogati "intoleranti" sau "nazisti". De ce sotul meu trebuie inca sa sufere de pe urma imaginii create in urma cu decade de unii nemti - ca doar nu toti erau la fel? De ce copilul meu sa invete in scoala ca e rusine sa fii neamt? (In paranteza, acum realizez ce va avea saraca in spate, dubla rusine, de a fi romanca-nemtoaica, adica nazista hoata si cersetoare )
In fine, noi ne putem dezice cit vrem de ei, ei din Romania au plecat, au pasapoarte romanesti, deci suntem responsabili pentru ei vrem nu vrem. Nu intreaba nimeni de ce ati ramas voi ceilalti in mizeria voastra acolo, eu una nu intreb si nu judec. Eu am vrut sa ramin dar n-am putut.
XIO spune:
Mie mi se pare destul de simplu:
Itlaia , ca orice alta tara din lumea asta are problemele ei cu raufacatorii ei . Dar e mult mai simplu sa dai vina pe altii din "n" motive in care nu ma bag pt. ca nu pricep la politica absolut deloc.
E mult mai usor sa-ti faci cetatenii sa le fie frica de 10 straini veniti sa munceasca in tara decat de concetateni.
Sa fim seriosi , daca rata criminalitatii in Italia ar fi zero as inteleg sa e creeze campaniile astea anti-romani , dar lucrurile nu stau asa.
Sunt ca si campaniile anti-medici de la noi(dar va rog sa nu dezbatem asta , e o simpla parere a mea).
In toata umea asta sunt oameni cu un intelect mai putin dezvoltat.Daca acesti oameni nu pot sa inteleaga ca individul X nu este po****tia Y este problema lor , atata pot , atata fac.
Pe de alta parte ganditi-va ca asa cum nu va convine sa fiti trasi la raspundere pt. faptele ilegale ale romanilor , nici rromii nu sunt fericiti sa fie etichetati dupa cei care fura/omoara/violeaza.
E pacat ca se intampla asa ceva si este josnica mani****rea po****tiei de catre presa si politicieni. Unde nu e , nici Dumnezeu nu cere.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ilse spune:
Nu sunt eu responsabila pentru violatorii din Romania cum nu e nici barbate miu responsabil pentru pedofilii olandezi sau germanul pentru neo-nazistii aia si asa mai departe...deci cine se simte responsabil pentru intreg poporul este treaba lui strict, poate a luat si el parte la cursul cu sentimentul rusinii.
Oh my God, pai daca neo-nazistii(cu subliniere pe cuvantul nazist) sunt doar niste rockeri suparati presupun ca si Hitler(in viziunea aceleasi persoane) era doar precursorul lui Elvis!
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor