Aspirante cu vechime "medie" (26)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Monica mersi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
maryb spune:
hello !
monica bombonica, suna la dr si macar vorbeste cu ea, spune-i ca nu te simti ok. sunt convinsa ca te va chema sa-ti faca eco pentru ca stie ca esti un caz special. Doamne Ajuta sa fie totul in regula si sa te linistesti. un mare pentru tine, astept vesti BUNE de la tine.
ancuta, am vazut si eu filmuletul si tare m-am amuzat. Mariuca este o mare dansatoare.
crisuta, fata...hai linisteste-te ca nu o sa faci nici un chist, o sa faci un baietel frumos.
cami, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Dariusica. sambata ma voi gandi la tine.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
bujo da' ce voce ai ...de unde ai invatat cantecelele astea ?
pe bune te intreb.
o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Neatza si de la mine. EU ma simt tare ciudat. AM niste stari aiurea. Nu mai am nici un simptom de gravida... plus ca sunt tare agitata, parca imi tremura to corpul... plus o stare psihica foarte proasta desi nu am patit nimic. Sper sa-mi treaca. M-as duce sa mai fac o eco sa vad dc e bine samburelul dar ma cearta doctora ca a zis ca nu e bine prea multe eco endovaginale ca il deranjam |
Iubita mea:))))))))))ma uitam aseara sa vad daca povesteste cineva de starile astea , de tremurat de corp de stare de agitatie de stare naspa asa fara motiv!!!!
Ei uite ca aparusi , bine ai venit in clubul nostru.De trei zile am aceasta stare eu si colega mea ne-a luat luni pe la 4 ...eram rosii la fata cu stare de ...tremur in suflet..cu stare de frica, eu am ajuns acasa...am inceput sa pling..l-am luat pe-asta si l-am pupat ...se uita saracu la mine si imi zicea..ce-i ma iubire cu tine?? Nu stiu, am un tremur in suflet, o stare de frica...ca tineeeee desi nu aveam NIMIC. Luni si marti si ieri chiar...au venit nenumarati pacienti cu starea astaaaaaaaaaaa..ca sa vina una si sa spuna..ca e de la luna plina.Asa e!!! Eu urmaresc chestia asta...
de vreo 5 luni..si sa stiti ca nu e bullshit...efectiv e strea mea de fiecare data cind e luna plina.
Asa ca Monu stai linistita!! Las-o pe Iuliana in pace!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
maryb spune:
noi maine mergem la vaccinul de 4 luni si parca am un nod in gat cand ma gandesc ca iar o sa-mi intepe printisorul...
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb crisuta, fata...hai linisteste-te ca nu o sa faci nici un chist, o sa faci un baietel frumos. |
Eu vleauuuuu tetitaaaaa!!!!!!!!
maryb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CrisaS
Eu vleauuuuu tetitaaaaa!!!!!!!! http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png |
pai ai zis ca vrei baiat ca sa nu sufere ca tine....ok, atunci iti doresc sa faci o tetitaaaaa.
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
mvb spune:
Crisa ce zici , faci o tetita cu cuculetz!
Sotul meu zica ca vrea ca BB2 sa fie baiat, ca o sa fie ca si cu plecam din nou de la zero....altfel o sa se gandeasca mereu ca trebuia sa aiba baiat si fata.....asa dupa un alt baietel nu mai are importanta ce iese....raportam ca vrem 2 copilasi!
Eu una, nu conteaza ce va fi, vreau doar sa imi iubesc si sa im tin la piept copilul!
MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
Blanche25 spune:
Pup gagicile!!
Monule eu zic ca e de la vreme, dar pentru linistea ta si al lui bebe da o fuga la doctor.
Crisa tu esti ceva de speriat cu chisturile alea. Eu de cand ma stiu am cate un chist...si ce? Nu sunt cancerigene, sunt doar chsituri pentru ca foliculul nu s.a spart. Hai fetita free your mind, nu mai citi prospectele ca te baga in sperieti degeaba. Si inca ceva f imp: tu tre sa fii foarte linistita si pozitiva dupa inseminare. Depinde foarte mult de tine! Noi suntem aici sa te sustinem si sa , dupa caz.
Bujo chiar ca ai o voce super!!!! De puiut nu mai zic, vreau si eu unu (sau mai multi) la fel
Maryb eu intru mai rar, dar ma bucur muuuult sa va vad, si ma bucur ca intri, ca nu ne.ai uitat. Pumnii stransi sa nu planga deloc bebica la vaccin
Gaby imi pare tare rau ca au venit nemernicii....credeam, adica eram convinsa ca vine barza...
Eu va pupic pe toate
CrisaS spune:
Bai ...procentual vorbimn...vreau fata...insa vreau oriceeeeeeeeeee numai sa fieeeeeeeeee ca m-am saturattttttttt mi-s baba sambata fac 33 de ani..nu mai e timp..asa a spus si uratul meu..ca nu mai e timp prea mult!!!:(((((((((
Asa ca fie ce-o fi!!!!
Crisa