Aspirante cu vechime "medie" (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Diana imi pare rau pentru bunica si probabil ai visat asa tocmai din cauza asta
Nu prea am dormit pentru ca ne ies caninii si este si un pic mucioasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bonjurica tuturor!
Scuze de absenta, jur ca e motivata, am fost super bizi si foarte obosita...nici nu am apucat sa ma apropii de computer.
Vreau sa va ridic moralul cumva asa ca fac cinste cu si ciocolata!!!!!!!! Vine primavara acusica asa ca pregatiti-va de martisoare si floricele, mergeti la coafor,faceti curat in sifonier si aruncati vechiturile...sa vedeti ce bine o sa va simtiti. Va pupic ca sa dispara depresiile.
kitzy, condoleante, imi pare rau pt bunica sotului.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Iepumic mi-ai dat o ideea geniala.....ma apuc de facut curat prin dulapuri.....o, si inca cate boarfe o sa marit eu imediat!

M-am uitat prin pozele tale facute in concediu....pe bune, sunteti minunati, sunteti ca doi iepurasi indragostiti....cu siguranta veti face o frumusete de iepuras!..ai grija ca vine sezonul.......

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anca, Iepumic multumesc mult fetelor
Acuma is si io la o cafea sa ma pun un pic pe picioare.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana27_28 spune:

Hello,

Ma numesc Adriana si sunt si eu aspiranta la bebe cam de 2 anisori.
Citesc in fiecare zi pe forum dar nu am avut niciodata curaj sa va si scriu. Acum insa, nu stiu ce este cu mine...dar m-a cuprins un curaj maxim. Vreau doar sa va multumesc pt lucrurile impartasite, in unele dintre ele m-am regasit si eu si m-am bucurat sa aflu ca nu sunt singura Aveam senzatie ca unele lucruri mi se intampla doar mie...
x ggg felicitari! Te asteptam cu vesti.

Tin pumnii stransi la toate fetele. Astept sa ma bucur pentru cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adriana bine-ai venit si sedere scurta! Asta-i motto-ul nostru
Sper sa fugi repede la odisee
Baga repede 10 mesaje ca pana atunci esti moderata si nu ne vezi in timp real.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna ziua.

kitzy, condoleante. Se zice ca daca visezi un om ca moare defapt ii moare moartea. Deci e de bine. doua fete frumoase

monica eu nu puteam iesi din casa, preferam sa stau in pat, pe forum sa vorbesc pe mess etc. Mai plangeam, mai radeam, asta este viata din pacate. Cu timpul durerea se va estompa. UIte la mine au trecut 6 luni si abia acum a inceput sa mai treaca. Cu faptul ca nu l-ai vazut pe bebe nu-ti face mustrari de constiinta, nu ai de ce. Nici eu nu l-am vazut decat cand l-au scos, fugitiv... dar cumnata mea i-a facut doua pozici. Important este ca te gandesti la el si ca-l iubesti si el stie asta. Tu nu esti vinovata cu absolut nimic. L-ai dorit, l-ai iubit, i-ai oferit atat cat ai putut adica totul. Dumnezeu o sa aiba grija de tine si o sa-ti trimita un sufletel care sa te bucure

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Adriana acelasi lucru iti spun si eu, sa cresca cat mai repede o floricica in burtica ta si sa dai fuguta la Odisee.
Trimite chiar si cate un emoticon singur pana faci 10 mesaje. Noi nu ne suparam daca ne trimiti cate un
Te imbratisam si iti uram BINE AI VENIT!

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Monicule esti minunata ca intotdeauna! Sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce tu iti doresti....adica copii sanatosi.
Stii?cand imi e mai greu ma gandesc la tine si la bucuria pe care tu o simti acum de cand esti gravi, si parca instant imi e si mie mai bine! Sincer iti spun ca parca durerea e mai mica gandindu-ma la tine!
burtica si floricica din burtica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sa dea Dumnezeu la toata lumea fericirea pe care o traiesc eu acum.

Si ca sa nu ma mai certati ca sunt stresata, am pus mana pe telefon si am vorbit cu doctora si maine ma duc la eco

ardeeeeeeeeeee, unde esti?????????? Sper ca esti ok ca ne-ai cam parasit poate se ia totusi la cineva si de la mine.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput