Aspirante cu vechime "medie" (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ancuto, unde sunt celelalte fete?

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

la mine nu sunt?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Lasa, soro, ca stiu eu ca le-ai dosit pe undeva!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

TREZIREAAAAAAAAAAA CA SUNT ACUZATA DE FURT!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

CRISSUTA LA MUUUUUUULTI ANI, SA FII MAMICA ANUL ASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imi pare rau ca nu ti.am urat de ziua ta, dar in weekend am fost plecati. Iubita, in ce zi erai cand aveai un folicul de 9-10?
De ce zice doctorul ala ca e ffff greu??????? doctorii ar trebui sa te sustina nu sa te descurajeze . Nu toata lumea raspunde la fel la stimulare, plus ca sunt multe med de stimulare.
Si ce s.a intamplat cu spermo????????? Au facut.o la 2-3 ore???? De unde stii????? Medicii de acolo????

Gabita am vazut pozici noi, bebe e frumos tare si deja arata a baietel

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salutare!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

eu sunt pe aici....frec duda......

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Crisule la multi ani cu sanatate, sa-ti dea DD numai bine si sa trimita o data barza aia la tine!

Kitosu drag mersi din suflet...pentru urari..si sa ma f-t in ea barza..ca-i rup fusele alea de picioare cand o prind.
Ancuta, multumesc si tie de urari...si eu va iubesc mult pe voi!! Pe toate , cu tot cu copii care aveti!!!
Blanche..scumpa mea blanche..multumesc ..cat despre dr da...asa a facut m-a descurajat...in loc sa ma incurajeze..naiba sa-l ia..daca nu reuseste de data asta ma duc la altul..la care trebuia de fapt sa ma duc de prima data...mi l-au recomandat 3 persoane!!!! Trebuia sa-mi dau seama ca e bun. Ma rog o sa fac alta inseminare in caz ca nu reuseste asta si-asa nu vroiam sa stau cu burta mare vara:))))))
In alta ordine de idei da, cei care au facut la laborator spermograma au facut-o la 2 ore, ei spun in resultat ca am dus-o noi la 2 ore dupa recoltare , ma rog m-am convins..si cu astia!!
O sa refacem alta vineri....sau Luni musai tre sa fie 3, 4 zile de abstinenta!!
In rest..eu ma indop cu hormoni tratamente si astepta,..am incotro?
Si joi merg iar la luat sange...nu stiu de unde o sa-mi mai ia..si vad ca a inceput sa ma intepe rau in partea dreapta cred ca e ovar niciodata nu m-a intepat!!! Cu Dumnezeu inainte!
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

beiiii iara ati plecat ??????
Am venit eu ati plecat voi?
Ovarele mele joaca tenis cu foliculii(sau cu chisturile!!!)..si voua nici nu va pasa...sa veniti aici sa-mi spuneti scorul!!!!
Offffff unde fugirati?
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Am fost azi la medic. Ma asteptam la mai multe.... am facut o ecografie endovaginala si mi-a iesit asa...poate ma lamuriti voi:

endometru 12,8 mm - contine 2 imagini hipoecogene aprox 3.4 mm
ovar drept 14 foliculi, max-8,8 mm
ovar stang 12-14 foliculi, max- 4,1 mm.

In rest totul ok. Nu inteleg ce inseamna chestia cu 2 imagini...sunt ca 2 punctulete negre...
doctorita a spus ca mai mult ca sigur nu e sarcina si ca urmeaza sa vina menstruatia...
maine dim mi-a zis sa mai fac un test...asa sa fiu sigura...dupa care sa astept sa vina menstruatia..si dupa aia m i0a dat sa fac niste dozari hormonale.
Daca poate sa imi explice cineva ce inseamna chestia cu imaginile,,,
Ultima menstruatie 4 ian 2009. teste negative de sarcina:6 si 9 februarie 2009.

Mergi la inceput