Aspirante cu vechime "medie" (26)
Raspunsuri - Pagina 16
mvb spune:
Ce faci Moni? Cum te simti?Burtica a inceput sa creasca?Doamne, sunt asa de zapacita, parca nici nu mai tin minte etapele sarcinii!Cum stai cu greturile?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
mvb spune:
Moni, la 10 saptamani cate ai tu, BB are 3 cm, 4 grame, iar tu esti in luna a 3-a! Tocmai m-am uitat pe graficele mele!
BB Andrei are grija de mamica lui si de fratiorul lui din burtica!
Abia astept sa treca timpul si sa ne trimiti poze cu bebicu!
burtica cuminte
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb buna dragele mele, ancuta, nu stiu de ce multe mamici fug de rotarixul asta, dar sincer acum dupa ce l-am facut mi-e frica sa aflu...daca pediatra mi l-a recomandat l-am facut...sper sa nu aflu ceva naspa despre el noi am fost azi la vaccin si scumpisorul meu a plans cam tare, dar pentru o luna am scapat de intepaturi. va pup si va doresc un week-end minunat. o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008) poze cu mami si bebe scumpisorul Mario |
eu stiu de ce nu am facut rotarix-ul ,mi-a fost teama de el dar lasa ca ati scapat acum
de acum incolo o sa tot tipe ca se mareste si isi da seama ca il inteapa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui CrisaS M-ati facut sa pling iara!!!!! Nu mai pot nu ma pot opriefectiv imi vine sapling intr-una!!! M-a sunat acum asistenta...si am bocit la telefon 10 minute cu ea. I-am spus ca nu are sens sa mai vin m-a sunat sa imi spuna ca analizele sint bune...si cele de ieri si ca ma asteapta joi sa-mi ia iar singe:(( I-am spus ca nu cred ca are rost atata timp cat dr mi-a spus ca sansele sint mici practic imposibile:((((((( M-a implorat sa vin..e o rusoaica..si mi-a spus ca o sa stea ea de vb cu mine..si ca trebuie sa ma duc.Ok..la mine e bine, se face bine..dar cu spermograma ce fac? Imi vine sa-mi iau campii...nici nu mai vad ce scriu am ochii ..umflati...ce viata de cacat!!!! Va pup si va iubesc...nu stiu ce m-as face fara voi!!! Crisa http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png |
Criso "La multi ani!" si de la mine si te iubesc fato mult sa sti asta
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Gabitza1977 am reusit sa pun poze noi: http://community.webshots.com/album/568641153skYXAO?start=60 va pupicesc!!!!!! mami de Denis Stefan pozici: http://good-times.webshots.com/album/568641153skYXAO?vhost=good-times |
am vazut puiutul mic si frumos foc
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
neata fetele mele
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
mvb spune:
Anca faci vreun tratament pt stimularea fertilitatii sau mergi pe mana naturii?
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...
ancadragoman spune:
nu fac niciun tratament ca eu am o trompa buna si ma bazez pe ea vreo cateva luni
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
mvb spune:
Fetelor, dimineata m-a apucat asa o jale si de frica sa ma ia iar bocetul am iesit in oras la o plimbarica printr-un ger de mama-mama......si uite-asa am umblat creanga 2 ore prin oras!
Mi-e groaza ca intr-o luna va trebui sa incep munca!
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...
ancadragoman spune:
Lasa ca munca face bine,te mai deconecteaza de la problemele de zi cu zi,o sa fie bine
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2