Aspirante cu vechime "medie" (26)
Raspunsuri - Pagina 13
claudinna spune:
Crisa, LA MULTI ANI!!
iti inteleg starile, ma gandesc mereu la tine si tare as vrea sa ti se indeplineasca visul! nu renunta! Dumnezeu e Mare!
Delphi, despre ce test vorbeai? sau n-am inteles eu bine?
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Delphinas spune:
nu eu, nu eu. sotia lu un amic bun are un test cu 2 linii rosii precum focu. eu abia peste o luna o sa am voie la si la
dar uite ce fac eu pana atunci: sa mai alung supararile.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
vrmoana spune:
Crisa LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa si iubita. Nu-ti pierde speranta.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png
Delphinas spune:
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA!!! LA MULTI ANII!!!
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA!!! LA MULTI ANII!!!
CRISAS SA TRAIASCA!!! SA FIE FERICITA, MEREU IUBITA, OPTIMISTA, INCREZATOARE IN PUTERILE EI SI ALE DOFTORILOR
Toate sunt pt tine.
iar asta e special pentru tine
LA MULTI ANI DE ZIUA TA!!!
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
mvb spune:
Crisule fii atenta ca imi dreg si eu glasul pt o cantare de MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI CRISA! Sa fii sanatoasa, vesela,optimista si sa fii iubita mai mult decat luna si toate stelele la un loc!
Nu stiu care ar fi cea mai indicata urare acum, insa stiu ca trebuie sa te simti fericita ca ai un sot care te iubeste si este alaturi de tine in tot ceea ce faci!...sa nu uiti nici o clipa ca bebicul e in drum spre voi! e doar o chestiune de timp!
hai, fii barbata!si acuma da-ne odata cate o felie de tortul ala minunat ca nu mai putem rabda...
si un buchet mare de flori....din alea care iti plac tie
Te imbratisez cu drag!
MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
oanaiacovita spune:
Special pentru Crisa
La multi ani!!!
Tot binele din lume si un bebic cat mai repede!
www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Gabitza1977 spune:
LA MULTI ANI CRISULE DRAG SI SA ITI AJUTE DUMNEZEU SA TI SE IMPLINEASCA DORINTA CEA MARE!!! Te rog din suflet, nu dispera. Bebele vostru va veni cand va fi momentul potrivit, atat pentru el cat si pentru voi, vei vedea! Noi te iubim mult si suntem alaturi de tine! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, pentru ca meriti!
Pup mult-mult toate fetele si imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru, am avut o saptamana foarte agitata! Sper ca saptamana care vine sa pot sta mai mult alaturi de voi, sa citesc din urma ce ati scris, sa pun poze noi!
Cu drag,
Gabitza.
mami de Denis Stefan
pozici: http://good-times.webshots.com/album/568641153skYXAO?vhost=good-times
Gabitza1977 spune:
mi-am adus aminte, mai avem o sarbatorita: x_ggg, la multi ani si tie si un bebe cat mai curand! mult noroc si sanatate!
si tuturor fetelor, o zi a iubirii plina de incredere, optimism si vesti bune cat mai curand!!!!
Gabitza.
mami de Denis Stefan
pozici: http://good-times.webshots.com/album/568641153skYXAO?vhost=good-times
lalala13 spune:
LA MULTI ANI!!
te rog fii optimista!!! sus capul si lupta pentru bebe!
sa fii fericita si santaosa CRISA
my somebody....
monica_dicut spune:
CRISA
Sa fi sanatoasa, fericita si sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata