Aspirante cu vechime "medie" (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic
Crisa, da' de ce pui mataluta raul inainte? ei...sa stii ca treaba cu luna plina e constatata si pe pielea mea, parol. Eu sunt agitata si nu pot dormi bine in noptile cu luna plina.

Ai si tu dreptate...mi-era frica de chisturi si dupa dit-ai stimularea lui peste..si cu doua pastile de clomid...abia s-a zarit un folicul..de 9-10..ceva de genul..a zis ca va fi ffff greu sa raman gravida..practic imposibil:(( M-a terminat..am simtit aceeasi durere ca atunci cand am aflat ca mama are cancer.Azi m-am umflat de plins...dar va trebui sa ma resemnez ..ca nu voi avea copii. Ochii imi sant cat cepele..abia vad:((((( am plins toata ziua.Nici nu am inceput bine si am si terminat.
Va pup ca sant devastata pshic si fizic.
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Crisule, nici nu stiu ce as putea sa-ti spun... poate decat ca trebuie sa existe o cale. FIV?? Eu ma in continuare sa vina bebitzu ala frumos cu ochii verzi ca ai lui mami

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryb

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

pai ce vaccin la 3 luni?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

la 3 luni i-am facut primele doze de prevenar si rotarix.

o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

ma gandeam ca prevenar ,eu nu i-am facut rotarix

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Multumim de complimente. Unele cantecele le stiu de cand eram copil, altele le-am invatat de pe radio Itsybitsy.

bujo mami de Filip

...si cutiuta muzicala

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Crisa imi vine sa plang si eu alaturi de tine.....stiu ca ti se rupe sufletul de durere, dar te rog nu renunta! mai incearca, poate, poate vrea bebicu sa se prinda!
Stiu ca nu esti la prima incercare de a ramane gravi, dar gandeste-te ca mami tau din ceruri o sa te ajute sa ii faci un nepotzel!

Te-ai gandit vreodata la mama purtator?

sa stii ca noi, vrei-nu vrei, tot iti facem galerie sa ramai
si floricele

MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Iepumic de ce mergi la dr. endocrinolog?Suza-ma ca te intreb....eu sunt in cautare de raspunsuri si totodata ma minunez cum alte fete merg la doci de tot felu, iar pe mine doca ginecoloaga din Bt, nu m-a indrumat la nici un alt dr. I se pare normal ca mi-a murit copilu`
Deschide-mi si mie capu` acum in ceasul al 12-lea! nu de alta, dar sunt al naibii de ignoranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Crisa, nici nu stiu ce sa iti spun...sunt alaturi de tine desi cu mare lucru nu pot sa te ajut. Totusi nu imi place sa cred ca in imposibil...viata ne demonstreaza de atatea ori ca ce credem noi a fi imposibil este de fapt posibil si chiar se intampla. De aceea te rog...nu dispera inca, nu pana nu te convingi ca intr-adevar nu e nimic de facut. Eu cred ca este.
mvb, draga mea...nu pot decat sa iti confirm din pacate ignoranta unor medici. Nu a noastra,ca pacienti. Nu avem datoria sa fim compendii de medicina cand mergem la medic ca sa verficam ce spune si sa fim siguri ca nu ne face mai mult rau. Dar din pacate la noi asa trebuie sa fii...In fine. Eu am tiroidita autoimuna. Ce voiam sa spun este ca nu am descoperit-o datorita unui medic ci singura. Daca dai un search pe forum despre asta o sa vezi tot ce am povestit. Ideea este ca disfunctiile glandei tiroide (si nu numai, si ale hipofizei, suprarenalelor etc.) au o influenta directa si importanta asupra fertiliatii. Daca mai vrei si alte detalii..iti raspund cu placere. Aici sau PM.
Pupici.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Iepumic, merci pt lamuriri. Te-am intrebat,pt ca in vara, prin iunie, voi merge la Cluj sa fac niste investigatii complete....cum ai spus tu, uneori e bine sa fii bine informat ca sa nu iti scape nimic.....dupa tot necazul prin care am trecut, am invatat pe pielea mea ca tre sa fiu f bine informata, poate mai ceva ca un dr.....la vara vreau sa fac cam tot ce se face si nu am facut nicicand....investigatii endocrine, cardiologice, gineco, analize cromozomiale si tot ce aud pe la voi.....mie imi e fica sa nu am un uter mic, pt ca si acum burtica a fost cam mica.....pana la vara, nu am decat niste supozitii! O sa am lucruri concrete doar atunci!
Oricum, sa stii ca sunt cu ochii pe tine si pe analizele si tratamentul pe care il urmezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

crisas Dumnezeu e mare. un bun amic de-al meu, el are 38, ea 36 nu au putut face copii pana acum. au facut IA, FIV, nimic. ea a facut instilatii, cate si mai cate. si el l-a un moment-dat a zis ca Dumnezeu ne da atunci cand suntem pregatiti. zilele trecuta...mi-a aratat un test de sarcina cu 2 linii rosii ca focu. si mi-a spus: acum Dumnezeu a considerat ca suntem pregatiti sa avem un copil.
numai ca noi oamenii suntem tare nerabdatori si vrem mai repede. dar vom primi cand va vrea cel de sus. si nu mai gandi ca ti-e dat sa nu ai copii ca iar mi-aduc aminte si eu de chestii din astea si ma demoralizez.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput