Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (11)
Raspunsuri - Pagina 9
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihi puiutz mic si scump...sa ai o noapte odihnitoare... mihi www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav ceata lui pitzigoi "Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete, invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta |
Vai mihi nici nu imi vine sa cred unde ai tinut pozele astea? ... nu mai stiu in ce luna au fost facute , of Doamne nu pot sa accept asta intelegi? oricat zic faca-se voia Ta , tot nu poooot ma crezi? parca nici nu e acelasi copil , draga mea copila of Doamne , chiar nu vezi cat de mult o iubesc si cat de mult sufar? chiar nu iti e mila de mine? de sufletelul ei pur si cuminte si greu incercat?
Ma scuzati se pare ca nu sunt asa cum ma credeti , sunt un simplu om
Aida ... 6+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
speranta23 spune:
Ba nu Aida! Esti exact asa cum mi te imaginam. O femeie puternica, care plange pentru suferinta puiului ei. Mi se pare normal sa plangi, sa te rogi, sa te tangui. O facem noi, care nu o iubim pe Kissulina cu dragostea ta de mama. Dar tu?
Pot simti ce e in sufletul tau, toata suferinta acumulata, pe care nu ti-ai permis sa o resimti, sa o arati... pentru Kissy, pentru sotul tau. Nu are nimeni pretentia sa fii toata numai zambet. Doamne, Dumnezeule! Crezi ca nu stim prin ce grele incercari treci??? Nu ne imaginam? Esti o Mama. Si asta spune totul. O mama iubitoare si grijulie... care isi vede puiul in suferinta.
Sper din suflet ca totul sa se termine cu o minune cereasca! Cu bucurie de partea voastra, cu sperante noi si muuulte forta de a merge mai departe si de a va bucura de tot ce inseamna viata!
Te imbratisez Aida muuult. O noapte buna sa ai!
sinzi_ana spune:
Aida, pui, sunt aici langa tine!!!!! Si vreau sa iti dau o imbratisare virtuala stransa stransa!!!!!
Esti cum trebuie sa fii: mama!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Dodo-pui spune:
Aida si
Matzuca
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Mariaa spune:
te pup pe suflet Aidule Kissu drag sa ai o zi binecuvantata!
un copil creste in inima mea
Kitty spune:
Doamne, ai mila de fetita asta draga si de sufletul mamei ei!
Admir din tot sufletul fetele care sunt alaturi de ele si le ajuta sa treaca peste aceste clipe grele ......offf, grele momente trebuie sa fie!..
Aida, ai grija de puiul din burtica, nu stiu cum....dar trebuie sa ai grija, sa te odihnesti cat poti...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gremlin spune:
Aida, as face orice ca sa te pot ajuta, ca si toate celelalte prietene minunate ale tale, dar nu stiu ce, doar sa... Nu-mi gasesc cuvintele. Daca am fi fata in fata n-as putea sa zic nici macar atat cat am scris aici...
Sa nu te lasi, te rog, te rog mult.
andanii spune:
offff doamne ..... de ce doamne kissy mic ???
ma rog din tot sufletul sa aveti o zi linistita
va pup si va imbratisez
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
anda spune:
copil drag....uuuooof aiducule...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13