Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nu putem decat sa zicem, din inima, fiecare un Doamne ajuta!

Aida, ma inchin in fata ta.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

O zi buna sa aveti iubitelor .

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Aida, nu stiu ce sa-ti spun.....e atat de mare suferinta taNu pot decat sa il rog pe Bunul Dumnezeu sa te sprijine si sa iti arate calea.Te imbratisez strans si pup puiul cel mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Draga Aida, chiar daca nu intru des pe DC, ma rog in continuare pt. voi, in fiecare zi !

Karina, mami de Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Aida, esti cea mai puternica femeie pe care am cunoscut-o. Puiul tau are cu cine semana, sunteti niste luptatoare.
Iar noi nu putem decat sa ne unim vocile si gandurile in ajutorul vostru, sa castigati lupta. Doamne ajuta

Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stcgeo spune:

Urmaresc inca de la inceput povestea voastra trista. Nu am putut pana acum sa intru nici macar sa va incurajez pentru ca ma umflu de plans. Aida puterea ta ne da si noua celorlati puterea de a vedea viata altfel. Esti o mama minunata, iar printesa ta cred ca simte asta in fiecare moment, in fiecare imbratisare si in fiecare te iubesc spus in soapta. Am trecut printr-o situatie similara si nu pot decat sa-ti spun ca o sa lupti pana in ultimul moment si merita sa lupti pentru fiecare secunda din viata copilului tau. Nimeni si nimic nu o sa te faca sa-ti pierzi puterea, chiar daca uneori asta simti. Fetita ta este si va ramane minunea ta indiferent ce se va intampla. Lupta in continuare, pentru ca totul este posibil! Sa aveti parte de o minune!

url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

BUNUL DUMNEZEU sa va ajute !!!Sunteti in gindurile si rugaciunile mele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Aida scumpa, tu esti IUBIRE DE MAMA intruchipata, esti o femeie minunata, nu te cunosc personal dar te admir enorm. Esti puternica, pentru ambii tai copii.

Nu sunt credincioasa, dar ma rog pentru voi si linistea voastra. Ma rog pentru ca aceasta iubire sa dainuie vesnic, pentru ca suferintele intregii familii sa se termine, pentru ca micuta Kissy sa sufere cat mai putin si sa se bucure de tot ce faceti pentru ea.

Imi doresc din suflet ca toate gandurile bune pe care vi le transmit atatea persoane care va iubesc din spatiu virtual sa va aduca alinare si impacare.

Emma este o minune, un copil absolut deosebit, este o mare luptatoare, ea este cea care va da voua tarie. Sper din toata inima sa treaca aceste vremuri grele si sa ii vedem zambetul de surioara mai mare fericita si sanatoasa.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihi

offfffff aidutza mea draga...ce tzi-am facut...pozele sunt din aprilie anul trecut...si tzi le-am aratat pe mess...atunci dupa ziua lui Lori...da nu am avut timp sa le pun sus...nu am vrut sa te ravasesc...am vrut sa imi impregnez in minte cat mai tare imaginea Emmei in timp ce ma rog...si am gasit acel boboc roz de trandafir...si am vrut sa le bucur si pe fetele care o iubesc pe Emma...

...esti ca si noi...un simplu om...in care se rafuieste firea pamanteasca cu cea cereasca...iar credintza ta si iubirea ta au atins cote inalte ...dovada minunea din burtica ta...si toate intamplarile ce s-au legat pana acum... dovada certa ca D-zeu te iubeste...
...noi ca mame... traim si noi durerea ta si-tzi suntem alturi...si fara sa ne dam seama...prin rugaciunea pentru Emma...ne apropiem de D-zeu si mai tare...lucru benefic pt fiecare in parte...

...daca as fi fost un om a lui D-zeu...care nu-si imparte inima intre D-zeu si familie...un om ...a carui inima apartine in totalitate lui D-zeu...un om prin care vorbeste D-zeu...atat prin fapte , gand si grai...poate te-as fi ajutat cumva sa nu luptzi de una singura ...cu acest cosmar viu...care te incoltzeste...atat cu forte vazute si nevazute...

...din pacate sunt un om marunt...care se straduie sa faca bine...dar care cred...din slaba credintza si iubire...este unealta atat a lui D-zeu cat si a celui rau...imi cer iertare din suflet ca am rasucit cutzit in rana ta sangeranda...

mihi

www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mihi, foarte frumos

Kisulina si Aida , sunteti mereu in rugaciunile mele.

Kisulina e cu totul aparte, sa dea Dumnezeu o minune, Doamne te rugam mult ca tu esti cel mai mare doctor si tu esti singura noastra speranta. Nu te uita la gurile noastre pacatoase doar asculta-ne ruga si da-i sanatate Kisulinei.

Maicuta Domnului, Parinte Arsenie mijlociti pt. noi in rugaciunile noastre si aduceti sanatatea acestui copilas greu incercat.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doamne Ajuta

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput