Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
dia_filipas spune:

Doamne-ti multumim ca le-ai ajutat si a fost totul bine!! 
Ce ma bucur ca au scapat cu bine!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
ileanna spune:
dia eu iti spun ca sa nu fii dezamagita: NU se slabeste cu sport decat insignifiant. Sportul este pt dupa, ca sa te mentii si sa ai niste muschi care consuma cat mai multe calorii - deci sa nu mai depui asa de usor.
Si eu una nu as putea sa fac sport in timpul curei de slabire. Cred ca as muri!! In plus ... in timpul curei de slabire chiar nu mai am potential de frustrare ramas. Uite si acum, am mai bagat 1 tura de disociat si mi-a fost teribil de greu sa il tin pt ca am nervi cu casa si toate cele si ... de unde naiba sa mai am rezerve sa ma frustrez sa rabd si de foame.
Cat despre disociat ... nah, las' ca il tii de prin mai incolo cand ies una alta de la tzarani.
cristina mie mi se pare foarte mult 2 saptamani sa stai la un aliment. Spunea cineva pe aici ca daca e vb de reactii alergice - apar in primele 3 ore dupa papa.
oana eu am introdus cate un aliment nou la 3 zile (desi dr-ita mi-a zis 2 zile). Iar in cele 3 zile am crescut progresiv cantitatile: 40 ml prima zi, 60, etc.
Iar dat fiind ca eu ii dau borcanele ... cred ca deja am introdus absolut tot in afara de ou si peste. Si i-am dat si o mare diversitate de fructe, legume si carne (curcan, pui, vita). Cu borcanelele de peste stau pregatita inca 1 luna si apoi bagam din gros.
turtu eu inca nu mi-am comandat cartea aceea, dar tb sa recunosc ca toata teoria a fost brand new pt mine si in prima faza m-am uitat chiar chiorash. Dar gandindu-ma mai bine ... am inceput sa o gasesc din ce in ce mai interesanta.
Merci de complimente. Eu cred ca suntem cu toatele mai frumoase dupa nastere (din anumite pcte de vedere desigur
). Pentru ca se vede in ochii nostri ... ceea ce stim acum ... ceea ce am vazut
... ceea ce am trait. Si nu cred ca mai poti fi vreodata la fel dupa ce vezi cum "din nimic" ... acum ai in fatza o mica fiinta care te lasa speechless. Nici macar nu e nevoie sa meditezi la asta si nici nu cred ca mai e loc de meditat. Este suficient s-o traiesti pe pielea ta shi ... lumea si ochii tai nu vor mai fi niciodata la fel
.
pica ahhhhaaaaaaa!!! Scosashi capu' care va sa zica!!!! Bai daca stiam ... cu discountul ... Sunt deja platite si am scos shi noi un 8% acolo (majoritatea is luate de la MobE). Sa mi le faca rochie??!! Ai auzit experiente nashpa??? Bai io imi bag picioarele in ele de perdele (in halu' asta de sicktir am ajuns) dar imi e groaza de barbate-meu. Ca daca se intampla ceva cu ele ... o sa aud atata bombaneala incat cred ca sunt in stare sa dau casa pe degeaba. Ca nu mai pooooooooot!!!
Sanatate acolo la voi!!! 
ileanna spune:
dia eu iti spun ca sa nu fii dezamagita: NU se slabeste cu sport decat insignifiant. Sportul este pt dupa, ca sa te mentii si sa ai niste muschi care consuma cat mai multe calorii - deci sa nu mai depui asa de usor.
Si eu una nu as putea sa fac sport in timpul curei de slabire. Cred ca as muri!! In plus ... in timpul curei de slabire chiar nu mai am potential de frustrare ramas. Uite si acum, am mai bagat 1 tura de disociat si mi-a fost teribil de greu sa il tin pt ca am nervi cu casa si toate cele si ... de unde naiba sa mai am rezerve sa ma frustrez sa rabd si de foame.
Cat despre disociat ... nah, las' ca il tii de prin mai incolo cand ies una alta de la tzarani.
cristina mie mi se pare foarte mult 2 saptamani sa stai la un aliment. Spunea cineva pe aici ca daca e vb de reactii alergice - apar in primele 3 ore dupa papa.
oana eu am introdus cate un aliment nou la 3 zile (desi dr-ita mi-a zis 2 zile). Iar in cele 3 zile am crescut progresiv cantitatile: 40 ml prima zi, 60, etc.
Iar dat fiind ca eu ii dau borcanele ... cred ca deja am introdus absolut tot in afara de ou si peste. Si i-am dat si o mare diversitate de fructe, legume si carne (curcan, pui, vita). Cu borcanelele de peste stau pregatita inca 1 luna si apoi bagam din gros.
turtu eu inca nu mi-am comandat cartea aceea, dar tb sa recunosc ca toata teoria a fost brand new pt mine si in prima faza m-am uitat chiar chiorash. Dar gandindu-ma mai bine ... am inceput sa o gasesc din ce in ce mai interesanta.
Merci de complimente. Eu cred ca suntem cu toatele mai frumoase dupa nastere (din anumite pcte de vedere desigur
). Pentru ca se vede in ochii nostri ... ceea ce stim acum ... ceea ce am vazut
... ceea ce am trait. Si nu cred ca mai poti fi vreodata la fel dupa ce vezi cum "din nimic" ... acum ai in fatza o mica fiinta care te lasa speechless. Nici macar nu e nevoie sa meditezi la asta si nici nu cred ca mai e loc de meditat. Este suficient s-o traiesti pe pielea ta shi ... lumea si ochii tai nu vor mai fi niciodata la fel
.
pica ahhhhaaaaaaa!!! Scosashi capu' care va sa zica!!!! Bai daca stiam ... cu discountul ... Sunt deja platite si am scos shi noi un 8% acolo (majoritatea is luate de la MobE). Sa mi le faca rochie??!! Ai auzit experiente nashpa??? Bai io imi bag picioarele in ele de perdele (in halu' asta de sicktir am ajuns) dar imi e groaza de barbate-meu. Ca daca se intampla ceva cu ele ... o sa aud atata bombaneala incat cred ca sunt in stare sa dau casa pe degeaba. Ca nu mai pooooooooot!!!
Sanatate acolo la voi!!! 
pica1 spune:
Dia ai inteles bine...
allegra sanatate si recuperare rapida.
Dia pusesm eu la un momenta dat niste combinatii de fructe. Caut si iti dau link-ul. Sunt niste retete care de fapt sunt dintr-o carte cu sucuri si sunt alese de mine doar cele care sunt pretabile la ceea ce maninca Seb si sunt facute piureuri in loc de sucuri. Uite de aici poti sa te inspiri.
narcisa.s spune:
Asaaaaa.
Cris...la mai multi dintisori!!!Bravo
Vick, multumim tare de vestile despre Carmenela.Dumnezeu sa le ajute sa se intoarca bine acasa amandoua si regina in devenire si mamica ei...Si pe tine te rog din suflet, daca gasesti prin drumurile tale reviste de artizanat, second hand sau de la anticariat ca-s mai ieftine, si poti, te rog sa-mi cumperi.Incerc sa-mi dezvolt treaba...
Capri, felicitari pentru somnic
Oana, eu cred ca are legatura cu menstruatia...Asa intelesesem de la fete.Mie nu mi-a venit inca...Eu am dat cam doua-trei zile cate un aliment.Deci dau mar, dupa doua zile dau mango de ex, dupa alte doua zile dau para, dupa aia incerc sa mixez mar cu mango, eventual mai pun cereale de soia, pana inlocuiesc complet masa.Dupa care am inceput cu masa de pranz
Serbanica, bravo!!!!!Ai incercat sa-i dai prima data legume cu carnita de la Hipp pana se obisnuieste cu gustul?Sau sa-i pui umpic de lapte praf in carnita?
Ile si noi avem cam 500 - 600 ml de laptic pe zi.
Madaaa, super gradi!!!
Revin
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
Ralu79 spune:
Draga Ruxi La Multi Ani
Sa traiesti o mie de ani
Frumosi si cu sanatate,
Bucurie, spor in toate.
Fara vecini dezmatati,
Dromaderi emancipati,
Fara piticei cu spume
Ci numai cu lucruri bune!
La multi ani din suflet!

Acum vad si vestile despre Allegra- slava Domnului ca a fost totul ok. acum sa speram ca va avea o recuperare lina si usoara. Carmenela- te pup si iti doresc putere- mai un pic.
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
Tecky spune:
Ma bucur din suflet ca Allegra a iesit cu bine din operatie!
Pica insanatosire grabnica!
Bujo superba dedicatia pt Diarux.
ladymina77 spune:
Bine ca au iesit sanatoase din operatie~Doamne ajuta sa fie bine si pe mai departe!
Narci,
Cristi,poate Mihaita e mai mititel de fel,tu esti inalta?Deea e copia fidela a lu` tati,adica inalta si slabuta.Sper sa fie asa si cand creste mare sa nu se lupte mereu ca mine cu kilogramele.Chiar azi am vazut poze cand aveam vreo 55 kg,asta era acum vreo 5-6 ani si nu-mi venea sa cred ca-s eu.Stie naiba cand le-oi mai avea alea:)Poate niciodata sau nu prea curand pana mai avem laptic.Uite aici
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Maya (27.06.2008)