Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
Tecky spune:
Neata'!
Va multumesc mult pt raspunsurile legate de vaccin,chiar nu stiam ca daca nu ramane semn tb repetat.
Mai am o intrebare:bb care beau ceai,ce fel de ceai le dati?Vreau sa-i dau Ralucai dar nu mai am decat Infant drink si stiu ca e bun pt colici si nu cred ca pot sa-i dau mereu.
Didi 3 zile pe saptamana stiu ca se da carne.Nu am putut vedea scaunul dar sa-l stapaneasca sanatoasa printesa.
Anna Ralu sta si pe varfuri dar si pe toata talpita si in fundulet tine picioruse departate si indoite si se sprijina in maini.
Flo te rog sa-mi mai lasi si mie linkul sa va pot vota.
Va las ca tb sa ma duc la dr sa-mi fac o analiza si nu am nici un chef...
flo1980 spune:
Vazut
Papusa Xenia cu ochii ei frumosi care papa mar
si ce frumos sta in funduletz! 
Deea Minei incantata de pantofiorii rosii si papand telecomanda si ciorapelul!
Frumusica lui maitreiy
Cristian de atb cu motz! tare comentariul la poza
Doamne ce ochi are 
Alex de Ella care e leit mami!
Sibylle mai pune pozici cu Anna!
...si cuscrooo la fel!
Gata fug la treaba!
pe toate!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Noi am avut o noapte ai normala, adica am culcat-o pe la 10, pana la 11 jumate s-a tot frichinit, mieunat, agitat, dupa care s-a linistit si nu s-a mai trezit pana la 6 jumate!!!!!

Pai daca tine asa e super bine...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
pica1 spune:
Dia jucarii pentru virsta lor mai gasesti de la vtech, little tikes, playskool. Cam atat imi vine in minte.
In fundulet si Sebi sta cu pioarele "adunate"... sincer sa spun si mie imi este cam greu sa stau cu picioarele intinse cins stau pe jos...
Mers pe varfuri. EU una am vazut area majoritate a copiilor mici ca fac lucrul asta. Nu stiu sa spun in schimb cam la ce varsta renunta la a face baletul asta peramanent, dar cred ca dupa ce ince sa mearga singuri, nesustinuti. Eu una ii pun papuci lui Sebi numai cind iese afara, iar in casa il tin descult, fara ciorapi, chiar si cind merge in premergator.
Tecky, Flo asa e Sebi e destul de mancacios, la fructe il limitez ori la 2 borcanase de 125g, sau la 2 paharele de 100gsau borcanel de 190g sau din cele facute de mine care au in general 180-210g, iar la legume maninca cam cu 20% mai putin. In schimb de citeva zile ma enerveaza ca il fura peisajul la masa, se uita dupa cai verzi pe pereti si dureaza masa o vesnicie...asa ca fac in fata lui de zici ca sunt un antrenor de fobtal care isi indeamna echipa de pe tusa...si functioneaza cit de cit ...
pica1 spune:
Tecky eu ii dau lui Sebi Baby Drink cind ii fac ceai, dar mai nou incerc sa ii dau numai apa si am gasit o modalitate prin care l-am atras. E un pahar cu pai care ii place si se joaca cu el si mai bea din cind in cand. Uite aici.
pica1 spune:
Narci daca vrei sa o faci vegetariana pe Anais nu e mare scofala, doar ca trebuie sa suplinesti proteinele animale cu cele vegetale. Sunt retete si indrumari pentru asa ceva. Daca carticica care ti-o va trimite Mada este aceea a lui Annabel Karmel din care cred ca a uat reteta de cod cu legume, acolo am impresia ca sunt retete si indrumari pentru mancarea vegetariana.
pica1 spune:
Boti vazut pm-ul. Se rezolva zilele astea, functie de programul artistic al cupilului meu.
Dupa ce am monopolizat discutiile, va las acum sa ne incepem pregatirile programului artistic de astazi...
Ile sa il fi vazut pe Sebi cind a inceput sa tuseasca de nebun la doctor in cabinet cind m-am dus cu el sa ii fac vaccinul...de intreba doamna doctor de cind tuseste asa...si eu i-am raspuns ca de citeva zile isi exersa tusea ca sa atraga atentia, si a inteles, dar sotul...a inteles mai greu, doar dupa ce m-am ratoit la el...Stiu ca tu ii dai borcanase lui Vlad, vezi ca la Mega Image au de la Hipp si sunt de alte feluri decit ce gasesti in farmacii sau comandat de la nemti. Astea de la Mega sunt importate din Belgia si sunt diferite.
Chiar plec acum
AnnaBaby spune:
Picasi mie mi se pare incomoda pozitia asta cu picioarele intinse, dar am vazut multe poze sau filmulete cu copii stand in fundulet si asa tineau picioarele, si m-am gandit ca poate asa e normal...Iar cu piciorusele goale, nu se racesc? Ioana cred ca m-a mostenit pe mine, ca eu am picioarele reci si vara, si ea e la fel, foarte repede se raceste, cand o dezbrac sa-i schimb scutecul se si raceste, si doar cat dureaza? De aceea eu cand o asez in premergator ii mai pun o pereche de sosetute, ca nu am covoare, am parchet si gresie, si nu pot s-o las fara nimic. Si apoi le dau jos, sosetele alea si ramane cum era inainte, mai ales ca ea trage sa-si duca picioarele la gurita, si sosetele se murdaresc dupa ce le taraie pe jos prin casa.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Tecky spune:
pica mersi pt raspuns.Am sa raman si eu la Infant drink ca tot ii place Ralucai.I-am cumparat si eu o cana asemanatoare ieri dar nu am apucat sa o testez inca.
Anna ma bucur mult ca a inceput sa doarma Ioana ca e foarte obositor sa te fataie toata noaptea.
Am plecat,va pup
Didi81 spune:
maitreyi, ile, Tecky, merci pt raspunsuri
, o sa incep si eu sa ii dau mai des carnita, si sa ii introduc si ficatel.
Am incercat aseara laptele de noapte Humana si a fost un esec total, in sensul ca tot din 3 in 3 ore a mancat noaptea (ba chiar 2 ore jumate) si tot cate 200-230 ml la o masa (daca ii dau mai putin se trezeste si mai des). Pai numai noaptea mananca 650 ml lapte... voi va chinuiti sa le dati min 500 ml pe zi... noi ne chinuim sa mancam mai ptun de 1000 in conditiile in care mancam si 3 mese diversificate (ma rog, azi a cam sarit peste cerealele de dimineata ca era deja satula de la lapticul de noapte)
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg