Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaiub spune:
buna fetelor,
la noi ninge ca-n povesti, dupa masa iesim cu sania, doar cu David, Mara mai are de stat in casa, desi bubitele i-au cam trecut ![]()
am vazut ca ati pus poze, cand o sa am putin ragaz o sa ma uit si eu ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
X-ray spune:
ola!oficial ninge si in arad habar nu am ce sa pun, asta
sau asta
e un frig de mori,azi am crezut ca fac turturi la lucru cu filmele in mana...
carla felicitariiii!cand vad atatea poze aici cu surori ce se joaca asa de fain impreuna imi dau seama ce fericiti sunteti!
valen m-ai omorat cu pozele
.tu ai slabit fantastic iar fetele sunt dementiale cum se joaca impreuna,cat de atenta e sarah cu ines care a crescut tare mult.maine poimaine zici ca-s gemene.sa va fie de bine vacanta o meritati!
dana are daria un par superb,cred ca-i faci cozi toata ziua
.si toata-i tac-su
...
cafera ti-am admirat printesele plimbarete nu mai vazusem de mult poze cu voi asa ca am fost in excursiile voastre cand la mare cand la munte
.ai deja doua fotomodele una mai finuta ca alta
l-am vazut si pe razvan si dragostea lui mare pt mami,ce frumos....
corina la cata energie razbate din poze ca are denisa nu ar trebui sa te plangi de greutate
,parca toata ziua ar face numai shotii si imi place cum rade de mor, asa cu tooooata gura!incearca un regim disociat daca chiar vrei sa slabesti,astea dau cele mai rapide rezultate, dar e cam greu sa te mentii dupa,daca nu reusesti nu uita ca esti cea mai frumoasa mamica si miresica din lume,va fi oricum momentul vostru si al denisei.
eu imi aduc aminte cu mare placere ce frumoasa ai fost cu burtica la cununia civila....radiai...
deni imi pare rau ca nu ati scapat macar de data asta
....
iar tudor al alinei e asa finut cu pletele lui blonde si ochii mari si se vede ca-i da de lucru nu gluma lui mami la curatenie![]()
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
violetan spune:
Mai fetelor! M-ati innebunit cu pozele voastre! Nu mai nominalizez, dar nu pot sa ma abtzin sa spun a n-a oara ce strumfei frumosi, destepti si dragalashi avem! Sa ne traiasca! Care mai de care mai dulce, nu????? Sunt topita dupa copilashi, iar pozele de la voi imi fac zilele mult mai placute.
Mychy, esti absolut savuroasa! N-am sa contenesc sa zic asta! ![]()
![]()
Revin obsedant: mai are cineva alta solutie pt scoaterea darelor albe de pe bluza mea neagra, alta decat aia cu foarfeca?
Bluza e noua si o iubesc mult, sunt topita dupa ea, turbez cand o vad asa
Help!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
andreea c spune:
Carla felicitari! Sa fie sanatoasa si desteapta ca surioara mai mare!
Valen, Dana, Elena, Oanamada, Alinutza, Violetan m-am uitat la pozele voastre. Sunt foarte dulci toti strumfii
si au crescut mult de cand nu i-am mai vazut.
Valen probabil ca din poze e mai greu sa iti dai seama de silueta copilului. Sincer iti spun ca Ines imi pare mai grasuta decat Radu, dar tu o vezi si face to face si sti mai bine.
Va multumesc pentru raspunsurile legate de scoaterea biberonului. Sa inteleg ca nu e asa o mare problema daca i-l mai las? Banuiesc ca si voi ii lasati pana adorm cu bibe si nu ii mai spalati pe dinti dupa.
Din pacate nu pot vedea toate pozele si ma oftic de mor. Nu pot intra pe flickr si picasa asa ca nu am vazut fetitele Caferei si nici pe Denisa si Elisa.
Am pus si eu poze noi la semnatura ca sa fiu pe val
.
Andreea
18+
Denisa Ioana si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Revin obsedant: mai are cineva alta solutie pt scoaterea darelor albe de pe bluza mea neagra, alta decat aia cu foarfeca? Help!!! |
i think u have an obsession!
da, da , da ,da.........ti-am mai vandut pontu' odata:ITI CUMPERI ALTAAAAAAAAAAAAA
.sa stii ca nu ofer consultatii gratuite, asta e a doua "consiliere" gratis. daca mai intrebi odata, zau ca-ti tai factura !!!!!!off topic: cred ca mi-o incasez de la vio!
"goliciunea inconjura satul, da' foamea da de-a dreptu'!"
mychydutza spune:
andreea, ce se cunoaste burtik!!!!!!!sarcina usoara in continuare!
"goliciunea inconjura satul, da' foamea da de-a dreptu'!"
musso17 spune:
buna fetele.am intrat sa-i spun violetei sa incerce cu pervol pentru lucruri negre...promit ca intru in cateva zile,dar acum motivati absenta,am examenul asta sambata si n-am timp sa respir,plus ca n-ar fi fair sa intru si sa nu apreciez strumfi dragalasi, individual.
housepocket480 spune:
Ioanaiub si alina.a
ce frumos ca ninge la voi! Poate ninge si in Bucurest! Nu de alta dar am cumparat in Decembrie sanie si nu am folosit-o nicidata! daca rugineste?![]()
Valen, Dana, Elena, Oanamada, Alinutza, Violetan m-am uitat la pozele voastre si aveti niste frumuseti! promit ca pun si eu poze saptamana viitoare! (pana atunci poate ma invata si pe mine cineva cum sa fac)[![]()
AndreeC.. nu iti vad pozele!!!! mareEEEEEE problema pt mine asa ca te rog pune-mi pe e-mailul meu ....sa ma bucur si eu
Vreau si eu o surioara sau un fratior sanatosi
pentru Matei....Sa strig maitare sa ma auda Doamne Doamne....
Mama lui Matei Alexandru
andreea c spune:
Merci Mychy.
Mada ai intrat pe semnatura la numele lui Radu?
Andreea
18+
Denisa Ioana si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
olguttza spune:
ziua buna, fetele!
nu v-am mai "vazut" de anu trecut, dar nici nu stiu cum a trecut timpul. de citit, reusesc de 2-3 ori/sapt, cu scrisul - cum se vede. am admirat toti strumfii, frumosi foc si plini de personalitate, si, in aceeasi masura, am admirat toate mamicile cu burtici de bb2 - sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi! iar pt. Monica, in special: sa-ti traiasca micuta crestina si sa te bucuri de fete!
noi suntem bine, Olga creste ca din apa, nu-mi vine sa cred ca a trecut bine de 1 an jumate. este o vorbareata si-o fitoasa, dependenta de taica'su, mai nou (ca pe el il vede mai mult ca pe mine
), care stie sa ne exploateze la maximum si obtine intotdeauna ce vrea, de la cine vrea!
a ramas de 7 luni la aceeasi greutate (15 kg) si a ajuns la 87 cm. cu mancarea n-am avut niciodata probleme, chinul cel mare este somnul. ala de noapte mai ales, iar pe mine ma termina; din 7 nopti, cate are o saptamana, doar intr-una dorm mai mult de 3 ore (maxim 5, adica) - Olga doarme de pe la 10-11 seara pana pe la 3-4 dimineata, dupa care are chef de joaca, de vorba etc., sta treaza cam 4 ore jumate, dupa care se culca la loc (dimineata, dupa 7) si mai doarme pana la pranz. la un moment dat, inainte de sarbatori, intrasem in panica, credeam ca are o problema si nu-mi dau eu seama, am dus-o la dr (la pomu laudat
), ca sa ma linistesc, m-am umplut de spume cand mi-a zis ala, dupa nici 2 minute, ca s-ar putea sa aiba ADHD
, in conditiile in care ma dusesem acolo s-o consulte. in fine, am aflat ca dpdv clinic nu are nimic si mi-a fost suficient. si m-am linistit si mai tare cand, in vacanta de sarbatori, stand cu ea 2 sapt, a dormit tun, fara nicio problema. din toate astea, am dedus ca asta este felul ei de a reactiona, de a protesta impotriva faptului ca nu mai stau cu ea acasa. m-am gandit ca se va obisnui, da uite ca au trecut 4 luni si nimic. ca sa nu mai spun ca au fost seri in care, atunci cand ajungeam acasa, beneficiam de un mare "ignore" din partea ei, se purta ca si cum nici nu as fi existat. cred ca nu mai are rost sa va spun cate bocete am tras si cum ma simteam, de-mi venea sa las naibii si servici, si bani, si tot...bine ca a trecut de faza asta!
acu m-am blegit iar, ca mi-am adus aminte...
intru mai incolo.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.