Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
raportez doi huni pretiosi, dar maraiti
....asa ca nu stiu daca o sa pot scrie tot ce mi-am propus. Dar am citit din urma tot!
Am avut o seara f buna (Dya, sper ca ai dus pana la capat meditatia....)... febra tot acolo, tot 38, dar pediatra zice asa: ori supraincalzire (ca astia dau caldura indiferent de temperatura de afara si n-avem centrala...
), fie dintisori!! asa ca i-am lasat la pantalonasi scurti, alternand cu manecute scurte... insa tot dintisorii cred ca sunt, ca ei au fost la fel imbracati si pana acum si nu s-au supraincalzit, nu am chiar 30 de grade in camera...... in plus, rod bibele cand il prind de numa numa (sau orice altceva, cu precadere degete, ale lor sau ale mele). Inca nu se vede nimik acolo, in gurite, nu e sparta gingiuta, dar se apropie.
Revin.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Ia uitati www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe/CarryBaby-red-p86.html" target="_blank">aici... Nu m-am gandit la asta.., se poate face cu 2 saluri pe loc!!! easy, hassle free, pentru casa numai bun Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
super tare, Ada! cred ca incerc si eu. ghici care dintre huni va fi privilegiatul.....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
dyanira spune:
Azi incercam si brocoli in meniu sper sa ii placa.Ieri a ras 140 g piure de legume cu o viteza ametitoare.Sper sa nu ii treaca apetitul cum s-a intamplat cu alti bebei.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui 300 Se pare ca bebeii s-au vorbit sa doarma mai mult azi. Sa edem ce spune si restul clubului. |
nope, pretiosii mi-au dat trezirea la 06.45 si au mai dormit cam o ora, in reprize, pana acum....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
300 spune:
| citat din mesajul lui dyanira Azi incercam si brocoli in meniu sper sa ii placa.Ieri a ras 140 g piure de legume cu o viteza ametitoare.Sper sa nu ii treaca apetitul cum s-a intamplat cu alti bebei. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Diana de ce pui gaz pe foc? am frigiderul gol si sunt moarta dupa brocoli cu smantana.
Ghici ce-am facut azi... anda nu vrea san. Dar deloc sau aproape deloc, acum nu mai suge 5 minute la 3-4 ore, ci 1 minut. Azi-noapte s-a trezit la 5 si a bagat 5 minute... Sau o fi fost 3, nu mai conteaza. I-am dat lapte muls cu lingurita. Il devora nu alta. O fi plictiseala, o fi noul meu sapun...? Cert e ca nu-mi vne nici sa plec de-acasa in coditiile in care nu mananca.
Pe de alta parte e a treia oara cand adoarme azi singura pe saltea. Isi suge degetul in alternanta cu pledul. Sa ma bucur, sa nu ma bucur?
Va multumim mult de tot pentru urari.
Eu n-am mai urat nu ca nu mi-ar pasa, ci pentru ca suntem multi, multi bobocei si nu-mi place sa ratez vreun bebelus pentru ca nu intru intr-o zi de ex. E drept ca in ultima vreme numai "n-am intrat" nu s-a mai sumit... O sa ajung membru de baza.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia In plus, ma simt vinovata (aka o mama mai putin buna) ca am reusit sa ajung in parc doar cu Radu si cu Teo nu... nu as avea timp nici sa fac pipi daca as fi singura tot timpul cu amandoi. |
Mda, si eu ma simt al naibii de vinovata ca nu pot iesi cu ei afara decat de cateva ori pe sapt.....

iar pipiLuminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Blandete si rabdare, va rog, de unde mai iau? |
eu nush de unde sa-ti zic sa iei, dar daca gasesti, ia te rog si pentru mine, macar o punguta..........
imi vine sa ma dau cu

cand doarme un hun asa de linistit si pe celalalt il apuca istericala, deodata, si mi-l trezeste.... finalul e ca plangem toti 3, eu de la

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
Nocom spune:
Salutare si de la noi,
am lipsit ceva, am fost in excursie la Cluj, la socrii...
Nu avem noutati, totul este minunat!
Dar o intrebare tot am:
DE CE NU ERA BINE SA MANAnCI CARNE DE PORC CAND ALAPTEZI??
caci eu azi am ras o gramada de pita cu slana, branza si ceapa!!!! Si sa stiu la ce sa ma astept.....sper ca nimic rau.... nu mai stiu ce se discuta, dar eu in principiu am mancat absolut orice si alaptez, si nu am avut mari probleme, in afara de celebrii colici intre 2 si 3 luni!
Multzam de raspunsuri (daca or fi?!)
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
luminita2008 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor nascuti intr-o zi de 10, cu Teo in frunte, ca e cel mai mare! 

Sa fiti sanatosi, copilasi si parinti deopotriva, va doresc tot ce-mi doresc si mie!
Cristineescule, deja au trecut 5 luni??? Unde Doamne a zburatacit timpul asta??? Parca mai ieri imi spuneai ca vine Hari.... ofof....
poate ne faceti o vizita daca aveti timp... 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
si eu am doi huni kkciosi azi... si care dorm pe zgomot infernal de bormasina... atunci cum frate, daca se trezeste unul si plange se trezeste si celalalt??? nu mai inteleg...
vroiam sa mai spun ca am vazut poze noi cu bobocei
si ca ii pupam pe toti fara exceptie! Pe aici numai bobocei si bobocele extra avem!!
Moni
, cum scoate ea capul pe aici, asa ca sa vedem ca ne citeste...
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI