*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (207)
Raspunsuri - Pagina 5
mihutza11 spune:
mi-am adus aminte ceva:
Mimo ce serial urmariti voi asa intens? si eu m-ama pucat de urmarit
.. si ma mananca curiozitatea..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
adriuta spune:
LA MULTI ANI!!!! LUNY
Lumina lui Dumnezeu sa iti aprinda urmatoarea stea pe cerul anilor , care sa straluceasca toata viata!

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Gudinde te rog foarte mult sa ma ierti ca abia astazi am putut intra nitzel. Vreau sa iti multumesc din suflet pentru poezioara de la tine. Esti un suflet extraordinar si ai talent, sa stii. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele ...

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Miradi LA MULTI ANI!! si tot ce iti doresti tu de la viata.
HA HA HA Stela ce-i faci copilei, o pui la munci asa de mica...pai se poateee macar o sapaliga de-i dadeati.
E o dulceee, chiar imi era dor de ea.
Asa creste mare puiul
adriuta spune:
Hai sa mai fac asa un update mic. De ziua mea ne-am dixtrat putin. De dimineata a trebuit sa asteptam sa-si faca printzul de varza acra(in cunoasteti cumva??
) somnul de frumusete, apoi ne-am dus sa ne plimbam la un lac din imprejurimi. Seara planuiam o cina romantica in 2 si pe drum suna niste prieteni buni cu care nu ne vazuseram de ceva vreme. Oooo ce faceti, noi suntem prin apropiere si am vrea sa trecem pe la voi. Nooo...bine
Ei au adus o cutie de bomboane si un Merlot de 1L...nestiind ca e ziua mea.
cica de Valentine's day 

Nu stiu ce s-a intamplat ca pana acum aproape in fiecare an si-au amintit. Cred ca le-o mancat cainele agenda
. Faza tare a fost cu ei la usa sa ne surprina..happy valentine's
...(ceva de genul ahaaa v-am facut-o) la care eu...ba vrei sa zici happy birthday
In mom. ala s-au inverzit amandoi au trecut de la galben la rosu la violet si asa...md
. Important e ca am mancat bine, am baut...ne-am distrat si baietii 1 ora au spus pe rand bancuri de ne durea burta de ras si Adrian a rezistat eroic pana la 10
. Am baut
tot merlotul, sampania,ceva curvoisier(baietii) si o baxa de 

. La cap cadouri: de la copil o felicitare(lasa ca intra el pe salar si dupe aia nu-s scuteste nimeni
) si de la sotz una buc. felicitare, o pereche de cercei cu perle(din scoica)si diamonds de la "Shane", o sampanie Asti si o floare(in ghiveci)
In rest...flori si felicitari ...
A fost show atunci seara si au plecat acasa dupe 1 ...cu masina
. in we am mai avut ceva goshti.
Partea nasoala e ca de 3 zile am iarasi gatul usturator
. Si nu stiu frate dar e si umezeala afara ca tot de atunci plua intr-una... sper sa treaca.
Pustiulica e ok, incepe sa faca tot mai multe crize de personalitate. Daca nu ii dai ce vrea el plange pana da in sughituri, si asta intr-un interval de 2 minute. Spune mama, tata, baba,ete nana nino... si cuvinte fara inteles, amesteca literele de zici ca vb intr-o alta limba 
Ma duc ca s-a facut 11 si maine iar am de lucru: una bucata sotz, una bucata gat bilnav, una bucata copil cu personalitate, una bucata catel (si ala cu personalitate)....si lista ar putea continua...
Aveti grija de voi 

Asa creste mare puiul
adriuta spune:

era sa uit...
Va invit la:

si pentru iubitoarele de ceai...

ammmm...

Asa creste mare puiul
natynic spune:
Neata!
LA MULTI ANI MIRADI! Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Multam de cafea, Adriuta!
O beau si plec.
Gudinde, iar m-ai dat pe spate cu talentul...
Stela, Tea e beton!
Si tot cu tacso seamana dar are fix zambetul tau.
Au plecat prietenii la care ziceam ca voi merge sa invat, casa e goala asa ca am tulit-o la invatat in liniste, in sfarsit! 
P.S. Diseara daca nu gasesc 10 pagini voi protesta vehement!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Neata, ce vant adie pe crenguta...Au crescut puiutii si acum ne solicita din ce in ce mai mult, timp nu ne mai ramane ioc! Desi mi-e tare dor de perioada in care puteam sa palavragesc linistita pe crenguta. DAr sa dau si eu raportul, poate va era dor de noi!
Trebuie sa apara al patrulea dintos care vine cu mari batai de cap si cu un nou eritem fesier de toata frumusetea!
Au fost 2 zile in care doar a marait in nestire si cel mai mult am tinut-o dezbracata si sufland in pasa a ei! Asa ca Rebecutza mea a facut pipilica pe unde a apucat , dar cel mai mult pe mine. MA schimbam de haine de cate 4-5 ori pe zi mai rau ca un bebelus!
Acum suntem spre bine...
Apoi au fost niste probleme si cu mami a mea, tare suparata am fost sa o stiu asa necajita! Au fost 2 zile in care nu m-am simtit om, neputincioasa ca nu pot face mai mult pentru ea!
Acum incep sa se aseze lucrurile si pe partea asta.
Rebe nu suporta cand mergem la masa la socri duminica si asta este o traditie la noi. Nu vrea sa stea cu nimeni, numai la mine in brate, nici la masa nu pot sta...Nici randunoiul n-o poate linisti, ajung sa mananc cu ea in brate! In schimb ii place foarte mult la cumparaturi, sta linistita in cos, se uita la oameni si da din craci pana terminam.
In rest, solicitare la maxim, cand Rebecca, cand Razvan, cand amandoi, cand randunoiu!
Uneori sunt capie si vreau doar sa se faca seara sa ma pot baga si eu la dormitor dupa ce adoarme Rebe!
Cam atat despre noi...
De citit am citit tot, o sa fac si o mica scrisorica daca nu se supara rau Rebe.![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Asaaa...
Luny, imi pare rau ca ieri nu a fost ziua pe care ti-ai dorit-o! Sa nu te deprimi de 3-ul din fata, o sa vezi ca multe or sa fie mult mai frumoase de-acum. E o varsta frumoasa, inca suntem tinere, frumoase, energice, mamici, sotii, prietene, copii, surori! Si avem copii minunati si de ce nu, si soti la fel!![]()
Gudinde, esti minunata, imi plac foarte mult poezioarele pentru randunici. Eu nu mai zic ca vreau poezioara caci ziua mea e la sfarsit de mai si cine stie ce-o mai fi pana atunci! Iti zic si eu ca intradevar ai talent, esti buna si inimoasa si o sa fii o mamica perfecta.
Sa dea Dumnezeu ca ziua aceea sa vina repede de tot.
Simo, 
, ai intrebat de noi, suntem bine, am scris mai sus. Am citit ca o sa nasiti din nou, mi se pare un lucru minunat ce faceti voi.
Ce mai fac copiii?
Mai aveti putin si o sa mearga la scoala si Davidutu! Am vazut la stiri ca au inceput inscrierile in clasa I si mi-am adus aminte ca anul trecut pe vremea asta il inscriam si noi pe Razvan ca bobocel! Doamne, ce trece timpul! Nu-mi vine sa cred ca acusica face si Rebe 1 anisor! Si-mi zic mereu ca ce-a fost mai greu a trecut...sper sa fie asa, desi stiu ca probleme or sa tot apara. Asa e cu copii! Dar e absolut minunat.

Cristina, ma bucur tare ca ai revenit pe crenguta.
Sovi, am citit de ospatul vostru, mmmmmm! Chiar mi-era foame cand citeam si am salivat putin la laptop. Cum iti merge, esti bine? Sasha te solicita mult acum?
burtica.
Lyvy, offff ce nasol. De unde mah giardia??? Sa treaca repede, imi pare rau , cred ca esti necajita.

Am vazut poze frumoase cu Sean si cu Teea! Minunati copii!

LA MULTI ANI Miradi!
Delphin, nu ai mai postat deloc!!! Mie mi-e dor de tine si vreau sa mai stiu de voi. Ce fac baietii, cum mai este Africa? 

Pleaseeeeee, scrie ceva, orice!
Naty, spor la invatat!

Tuchi, tu ce mai zici? Nici tu nu ai fost vorbareata in ultima vreme! Te pregatesti de noul job?
Mimo, ai vazut???????
Si-a dat drumul baiatul la vorbe!!! 

Mai voiam sa zic, dar trebuie sa culc Sufletica...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
raluca2107 spune:
Neata,
Am ramas singura la impartit cafeaua. Daca nu vrea nimeni o beau singura. V-am lasat la pagina 2 si va gasesc la 5, ceva nu e in regula aici. Ori scrieti in alta parte si am gresit eu pagina??!!
.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze