Mamici in Germania (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

claudia74 Cind ai timp ne intilnim neaparat. Vin shi la Stuttgart ca tot nu le-am vazut pe toate de acolo. Eu vin din Moldova, din R. Moldova, un satuc (Tsarigrad) in apropiere de Drochia. Suntem la 150 km departare de granita cu Ukraina. Sotul meu e shi el Moldovean are insa si cetatenia Romaneasca.

angiuta depinde ce vrei sa studiezi shi unde. Dupa cum vad eshti in Berlin. De ce nu incerci sa mergi la DSH-prüfung? Cred ca e un pic mai freundlich ca test DaF-ul si e shi mai ieftin. Eu studiez in Erlangen la Fridrich Alexander Univ, wirtschaftsingenieurswesen. Nu e simplu deloc, dar nici imposibil. Pentru mine e un pic mai greu, poate din motiv ca pina acum nu am prea avut de a face cu Mathe, Fizica shi alte chestii reale. Acasa am studiat jurnalistica shi comunicare publica. E foarte greu sa-ti faci prieteni nemti aici. Ei se organizeaza rapid in grupuri shi nu te prea primesc in mijlocul lor. Dar eu cred ca shi asta e in functie de Uni. Am mai vb shi cu nemti care spun ca le e foarte greu sa-shi gaseasca prieteni. Poate tu ai mai mult noroc. Zimi neaparat ce vrei sa studiezi shi iti spun mai multe daca vrei.

ricea cum fetita? Sper ca e mai bine. Cred ca suferi alaturi de ea.

O zi buna va doresc shi un Week-End cit mai fain! Shi binenteles veshti minunate pentru fetele in ashteptare de minuni

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare, salutare!
Am revenit pe meleaguri nemtesti - a fost frumos in tara, mai ales ca am stat la mama acasa, m-a rasfatat bine, cu de toate ce mi-a poftit burtica de gravida .
Cu soacra am rezolvat-o repede - ne-a certat pe amandoi in fata copilului ca nu am invatat-o aia si ailalta, asa ca i-am spus sotului ca eu n-am chef sa ma enervez si de-aia le faceam vizite doar cand era soacra la serviciu. Venim o saptamana pe an in RO, daca vrea sa ne critice saptamana aia pentru tot ce n-a putut sa ne zica tot anul, pierderea ei! Nu ne mai vede ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+

Mergi la inceput

Am citit capitolul - m-a distrat faza cu Claudi care vrea sa nasca acasa. Daca inca n-ai nascut, trimit si eu . Si eu sunt de aceeasi parere - profita acum, lasa baiatul cu mama si stai nitel linistita la spital. Ca vezi tu cand oi veni acasa ...

20+

Mergi la inceput

Buna dimineatza. pt toata lumea!

Ramasesem datoare cu o urare: Dinora - bine ai venit la noi .

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi leute,o noua saptamana,haideti sa o incepem cu o cafea :

Mariana bine ai revenit,cat despre soacra no comment,bine ca e sotul alaturi de tine si nu e baiatu lui mama ca altfel nu ar fi fost prea bine ptr voi .
Dora cum sunteti?
Claudia e tot pe baricade,am vb ieri,tinem pumnii in continuare .
Miri cum mai esti,a trecut starea aia de dupa.... ai grija de tine si de copilasii tai.
Angi totul ok in nord de tara
Trischa la bavarezi auch,alles klar?
Dino fata spor la invatat ca vad ca faci treburi marete bravo that's the girl .
Miki nimic,nimic numai dai pe la noi ardeleanco?
Mira the same,s-au mai topit zapezile pe la voi? ce fac copilasii?

Alexandra sunteti bine?
Noi mai avem 2 zile de vacanta,s-a gatat si carnavalul,maine mergem la Umzug in localitatea alaturata ca la noi nu e.
O zi buna va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Multumesc pt. cafea. am terminat turele de noapte Am liber pana miercuri noaptea.

Va doresc o saptamana minunata.

Miki

Mergi la inceput

Neata,

stau la o shi mai vad ce mai faceti. Va doresc o saptamana faina de tot!

ramonaiani merci pentru urare.

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Dinora, bine ai venit. scuze, am uitat sa-ti urez dimineata. cu gandul la cafea

Miki

Mergi la inceput

mikiriki neata shi tie. Daca termini cafeaua da o fuga la mine, eu mai am pentru toate

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Dinora, bine ai venit!
Claudia, suntem bine, multumim. Eu in weekend nu prea intru pe forum ca nu ma lasa fii-mea, vrea ea sa se uite la tot felul de desene. Ieri am plecat sa cautam un munte la vreo 35 de km de noi, unde cica era zapada, evident nu l-am gasit, ne-am tot invartit prin zona dar nu am vazut niciun indicator si pe fii-mea o apucase urlatul in masina ca ea vrea zapada.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput