Mamici in Germania (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Citat:
citat din mesajul lui alic

buna Mamici!
apelez la voi cu o rugaminte: vreau sa stiu cat costa in germania un carucior cu trei roti de la TCM; la noi nu mai sunt astfel de magazine si n-am unde sa ma interesez;
se cheama TCM by Hauck, altceva n-am vazut ..vreun cod, vreo serie...
cu multumiri anticipate!

vad ca aveti o proaspata mamica sau cel putin probabil in cateva ore va fi

ALICe
eu

Asa ceva cauti? http://cgi.ebay.de/Hauck-Jeep-Kinderwagen-Jogger-Roadster-SL-Neu-OVP-Tof_W0QQitemZ400025184422QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item400025184422&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

asa ceva...da, desi asta vad ca e de ultima generatie; pun un link sa vezi:
http://cgi.ebay.com/TCM-by-Hauck-navy-blue-single-jogging-stroller_W0QQitemZ370034121582QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
in partea de jos a paginii sunt multe poze!
merci

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Nu a dat nimeni cafea azi?????!!!!! unde ati disparut,curatati si voi zapada,ca pe mine m-a terminat chestia asta,numai poti iesi din casa de zapada,haideti sa bem cafea si apoi la treaba iar :

Sunteti toate ok,va .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor,Claudia azi nu faci treaba cu ,baga ceva mai tare.aici ninge ca la balamuc,noi suntem cu enterocolitis,dr nostru are si ala ceva boala ca nu-i de gasit asa ca...
Sanatate va doresc si la burtici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Claudi@, tot pe baricade esti? Hai ca eu scot majoretele de la naftalina:
Claudia74 si trischa, vin si eu pe la voi sa vad zapada aia mare de care vorbiti. La noi a nins ieri, a fost ceva zapada dar azi noapte a plouat intruna, asa ca de dimineata nu mai era pic de zapada.
Trischa, multa sanatate fetitei!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Sal, tot aici sunt, inca nu am plecat si nici nu ma mai grabesc. Pe 28 e data si gata nu nasc domne mai devreme, nu vreau.

Merg sa fac curat in masina ca arata ca la porci.

38+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Kea, merci...super modele si de preturi nu mai zis...nu prea inteleg eu ce contin ca si accesorii, dar daca ma iau dupa foto...la noi nici nu te poti atinge la astfel de modele...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Va las cafeaua,eu plec la munca :

Va pe toatw,sa aveti o zi buna,ca a mea sigur nu va fi,Deni a incasat si ea gripa asta,aseara am fost cu ea la medic,ieri toata ziua a stat in pat cu febra .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata fetelor!

Clau multumim de cafea!

Si Vladut a racit, Duminica a facut febra 40, i-a scazut totusi cu paracetamol asa ca nu am mers la urgente. Luni l-a dus tacsu la doctor si iarasi nu i-a dat nimic...incepe sa ma dispere rau sistemul asta german.
Febra n-a mai facut dar tuseste rau, de ieri l-am dat iar la gradi, sper sa fie bine. Ieri era un pic cam apatic, astazi parea nerabdator sa plece la gradi.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata!sanatate la copilasii bolnaviori!a noastra azi a facut un caca mai tare..sa speram ca trece.nu am dus-o la gradi azi asa ca iesim in oras impreuna.
Angi,la noi la febra mare stiu ca se da la 4 ore paracetamol si la 4 nurofen.tusea cum e?productiva sau uscata?incearca cu ridiche neagra sau mucosolvan.cat despre sistemul german...

Mergi la inceput