Twilight

Twilight | Autor: bird70

Link direct la acest mesaj

A lovit si la voi nebunia asta ? Aici toate adolescentele sunt inebunite dupa carti si film. Pana si eu am vazut filmul si am citit cartile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

eu am citit primele 2 carti si ma pregatesc de film
oricum, tot Anne Rice ramane Nr 1

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La noi e in faza de fsssss... A fost acu' vre-un an jumate, dar s-a stins intre timp. Din criticile "cunoscatorilor" cica ultima carte a cam fost fortata, piggy-back pe succesul celorlalte.

Io vorbesc da' cartile nu le-am citit, filmul nu l-am vazut, doar tras cu urechea...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu eram curioasa cum le place fiicelor adolescente, nu mamelor . Toate prietenele fiicei mele il iubesc pe Edward . Acum cateva zile discutam cu o colega care spunea acelasi lucru despre fiica-sa si prietenele ei. Am inteles ca se pregateste a 5-a carte iar al 2-lea film iese in noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Bird. Cunoscatorii de care vorbeam erau fie-mea de 13 si sleahta ei de prietene. Am prins din zbor ce ti-am scris. Io una, nu's daca am zis, poate ma repet: n-am citit cartea, n-am vazut filmul.

Si iar ma repet, acu vre-un an jumate exact aia faceam pe subiectul invecinat, ma "laudam" cu prima idila "virtuala" a fetei mele cu personajul eduard.

Iti dadeam doar o "down-the-road" perspectiva. Din punctul lor de vedere. Better now?

Ok, bye.......

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Cartea a facut valuri acum ceva vreme dar filmul a fost lansat acum 2 luni si la noi a inceput nebunia partea a 2-a. Pana acum erau indragostite de personajul din carte, acum de actorul din film .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

E prototipul Zburatorului din folclorul nostru. Si de Zburator se indragosteau late femeile: frumos, misterios, puternic, dintr-o alta lume....cu "vino-ncoa'"...

Si-apoi cum sa nu se indragosteasca de vampirul din film, ca doar e... roman. Vampirii is din Transilvania, nu? Acu' ma gandesc dac-om fi neamuri (io-s din Tg Mures).

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput