nasterea in apa?

nasterea in apa? | Autor: youngmomy

Link direct la acest mesaj

Fetelor nu vi se pare mai bine mai usoare nasterea in apa....si mai bine la tine acasa acasa asistata de medicul ginecolog si de familie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu una as fi prima care as dori asta! Dar in Ro mai trebuie sa treaca mult timp sa se mai schimbe si mentalitatea!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Nasterea in apa este ceva comun aici in UK, este recomandata celor care nu vor sa apeleze la epidulara; asa imi doresc si io sa nasc, desigur daca nu apar complicatii! Se zice ca suporti mai usor durerile, vom vedea.

www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag

Bianca 38+ AMR 2 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Este la Brasov o clinica unde se poate naste in apa. O colega de la clubul scutecelor a nascut acolo si a fost multumita.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngmomy spune:

sincer eu am nascut fara sa vreau acasa in apa pot spune ca travaliul si contractiile nu sunt chiar asa mari...desi a fost naster nesupravegheata....CURAJ FETELOR:p orikum m-am cam inspaimantat la povestile de nastere...desi akuma sper ca e fetita

Mergi la inceput