M-am hotarat.........adoptie(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Mariaa,felicitari pentru atestat .

Salviae, A. e bine, e o scumpa, e un copil tare fericit si vesel, toata lumea o lauda si o iubeste. Deja mi-e dor de ea si mi se rupe inima cand citesc ca foarte rar sunt adoptati copiii de peste 5 ani (A. are 4 jumate) .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Pentru ca am mers la A. am avut ocazia sa o cunosc si pe Alexa-Ioana care e o "bestiala" .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Gabibociort ti-am admirat printesa in poze,e foarte frumoasa; sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Fetita mea e inca in plasament si nu pot pune poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Redrose poti sa pui poze pe mailul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

pai te-ai uitat?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Andrada am pus poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

o minune! mi-o fac nora!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Misha deja avem multi pretendenti , dar nu se stie niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara, buna seara!

Asi desi imi doresc enorm sa intru aici intr-o zi si sa va dau o veste buna si despre mine.... din pacate nu se poate. Am mai aflat cate ceva intre timp, dar deocamdata nimic nu ma ajuta.
Am aflat unde este baietelul: numele si adresa maternalei, de fapt avand pe cineva unde trebuie am aflat tot despre ea si familia ei. M-am linistit dintr-un punct de vedere: nu cred ca va dori sa-l adopte avand in vedere ca are peste 50 de ani si are copiii mari. Sta pe un bulevard principal la parterul unui bloc, am fost.... am vazut, am fost chiar pana la usa. De fapt am fost de vre-o 3 ori pe zi de cand am aflat.... ma duc, parchez masina in fatza sau vis a vis si ma uit la geamuri. Nu am vazut nimic. Intr-o seara era lumina la dormitor si imi batea inima mai tare gandindu-ma ca puiul meu mic e acolo. Ce sa fac? Mi-e frica sa ma duc sa-i bat la usa... eu nu am voie sa-i stiu adresa si mi-ar fi fatal sa se afle la DPC ca am aflat si ca am fost acolo. Nu stiu ce fel de om e si cum ar reactiona.... nu pot sa risc sa supar pe cine nu trebuie. Nu stiu ce sa fac....
A implinit 6 luni puiutul meu. Oare cat timp va mai trece?
Pe de alta parte pot sa spun ca sunt sigura ca nu au cautat naturala fizic deoarece la ei figureaza ca locuieste la adresa pe care a dat-o in spital si care e falsa. Am verificat-o eu deja. Am facut un pic munca DPCului si am rugat pe cineva sa o caute.... astept...

Ce am mai facut??? Am convins o femeie cu 6 copii sa nu-l avorteze pe al saptelea cu promisiunea ca nu ramane cu el, ca il va putea da spre adoptie, ca o ajut. Peste doua saptamani cineva i-a bagat in cap ca va ramane cu "plodul" ca eu nu o voi ajuta asa ca m-a sunt sa-mi spuna ca a avortat. Avea peste 4 luni...

Am cunoscut pe cineva care cunoaste pe directorul DPC din alt judet. Astept....

Cam atat despre mine.... depresie si lacrimi....

la toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Andrada ai vazut pozele?

Mergi la inceput