Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Miss me?
Am fost la doftorache, ghiocelul meu e bine , "sunt cat de poate de insarcinata" vorba doctorului este in grafic, are 0.32cm si 111bpm e cat o alunitza dar crestem noi noi doi plutim suntem intr-un vis pe care cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa-l ducem cu bine pana la capat.
Va doresc din suflet sa traiti aceste clipe minunate, daca mai lipsesc sa stiti ca e motivat doarme patul sub mine, nu eu

Ioana...ii multumesc finutei tale ii pup comoara, sa fie sanataoasa. Sa stii ca m-am rugat la Sfantul nostru drag si pentru tine, asa ca sa fii geana
Magditzule....
Lucicutz...hai ce ascunzi la carutz iti place fac si versuri, sar'na de grija sunt bine am fost doua zile la capitala , din cauza asta am lipsit burtika frumoasa

poop toate endomumoasele

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare dragele mele , mai gravisutze sau mai viitoare:D, ma bucur enorm ca cele care au trecut puntea eno si au ramas garvi au ramas aici cu noi, le multumesc in numele tuturor, mie imi fac asa de bine mesajele lor
eu mai am o injectie iei pe 9 martie ieiieiiei, mai cat despre ingrasat ...........ma cam sperie ce ziceti voi acolo eu am luat deja 3 kg dupa 4 injectii, ce sa fac mananc ca o vacutza de fel acum cu tratamentul asta si mai rau am pofta de mancare deci cred ca ma paste o interdictie la dulciuri, paine si altele.
faza cea mai urat e ca eu am mai luat 15kg in 3 luni dupa un tratament cu anticoncep(marvelone), de la 49 kg am ajuns la 65kg,in ultima vreme ma mentineam intre 58-60.........iar acum am 62 voi cum ati scapat de kg puse asa de la tratamente... ca eu ff greu am dat jos.....oricum important e ca ma simt super fara nici o durere, parea incredibil inainte de operatie.
ma bucur mult ca v-am cunoscut aici si m-am hotarat sa ma operez cu multe m-au influentat(in bine:D) si mesajele voastre.......va pooooooooop si sanatate la zmeurici

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutz, vin dupa tine la fiecare subiect sa te felicit . Nu pot sa spun cat de mult ma bucur pentru voi .
Fetele, pe mine ma cam doare spatele de azi-dimineata, cam ca la cm. M-a mai durut si saptamana trecuta o zi, de dimineata pana seara. Sunt dureri pe care nu le-am mai avut deloc lunile astea de diphe, nov-febr . O veni, n-o veni? Cred ca cel mai bine ar fi sa nu ma mai gandesc, vine bine, nu vine... mai astept .
Pup gasca

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare dragi gravidutze si aspirante :)
eu nu stiu cum v-ati ingrasat voi ca la mine nu se simte nimik ! este f adevarat ca din cauza problemelor cu stomacul nu manac suficient , plus ca tin regim si de endo si de stomac , un adevarat sacrificiu sper sa merite
eu mai mult am slabit , dupa operatie pusesem si eu pe mine 2 kg , acum iar am ajuns la 49-50 kg .
Sa stiti ca si pe mine ma doare spatele , ori este din cauza tratamentului , ca de venit nu cred ca vine asa repede doar a trecut 3 sapt de la ultima injectie , ori am intr-adevar probleme cu coloana .
FETELOR .........ajutati-ma , nu ma lasa durerea de ovare , le simt inflamate si am dor , am luat o pastila de ibalgin , si asta e a doua zi de aulin , ieri 2 pastile aulin , azi dim iar .........am facut doua seri la rand si baie fierbinte cu sare , imi este asa frica ! Doamne sper sa nu fac vreo complicatie la ovare , sunt f speriata ! Medicul meu nu a dat mare importanta si am ramas cu gandul la ecografa cand a facut o fata in mom in care s-a uitat pe monitor , si eu i-am zis ca ma dor ovarele ca le simt inflamate si ea a zis : da puiului cum sa nu te doara ! ca si cum ...la ce ai aici !!!! dar nu a zis-o , a trecut mai departe si mi-a zis ca e totul ok , ca ovarele nu au chisturi si sunt in regula - sunt mici !
Eu tot am ramas cu gandul la ce o fi vrand sa zica ? offfffff.....numai femeie sa nu fii !!!
Ajutati-ma va rog cu un sfat !
Madutz .....ma bucur ca ti-ai vazut puiutul , sa fiti sanatosi !

Va pupik pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Magdita eu zic sa nu-ti mai vina vreo 9 luni! Tinem pumnii sa o urmezi pe Madutz la Odisee!
Mada23 ma bucur ca sunteti in grafic! Multumesc ca te-ai rugat sf. Nectarie si pentru mine, esti o dulce! Comoara finutzei are deja 5,600 si 61 cm si cred ca pina la botez o sa fie ditamai baiatul mare si frumos!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Salu'!
Incep cu Madut.Mai Madut ai noroc ca te cunosc.Mi-ai dat palpitatii si te rog sa nu mai faciMa gandeam ca de unde se varsa Siretul pana la Bucale e putin de mers si vazand ca esti disparuta cu o zi nainte de vizualizare Aluna m-a luat cu fibrilatii.Let me remind u:si eu sunt gravi,deci te rog fara emotii tari,bine?Ma bucur muuuuuuuuuult ca sunteti bine,ca ai vazut BBicu si ca plutiti pe norisori roz.Felicitari!Acu' poti si pot dormi linistita
Fire acum fac eu precum Ralu.Te trag acasa de urechiuse,ca si eu spionez la greu forumul dupa 'mneavoastra sa stiu cum sunteti.Si ce-mi vad okilor?Fire stiu si din pacate tu stii pe pielea ta cat e de greu cu FIVrile.Insa vreau sa te rog sa incerci sa-ti schimbi atitudinea,sa fii pozitiva.Crede-ma ca stiu ca e greu,dar deja esti incercata tare,iar chestia cu un psihic bun e mai putin grea decat pare la prima vedere.Nu esti nebuna cum ai spus tu acolo.Ar trebui sa fim toate nebune ca ne dorim copii.Si eu nu voi recunoaste in veci asa cevaNu ai tu de unde sa stii pe care cale va veni puiul tau la tine si poti spera linistita ca sigur va veni(indiferent cum) si nu esti nebuna daca crezi ca poate veni si natural.Mi-e greu sa spun in cuvinte scrise/vorbite,daca as putea sa-ti vb cu sufletul as face-o,cuvintele ranesc fara sa vrei,chiar daca sunt bine directionate.Ideea e ca trebuie sa fii optimista,scoateti din cap ca la tine nu se poate decat intr-un fel,pentru ca ti-am spus nu stii ce iti pregateste DD.Si scoateti din cap ca tu esti ghinionista.Si la fel,trebuie sa fii si cand vei mai incerca la austrieci.Din pacate FIVul in sine stii mai bine decat mine ce implicatii are pentru cine face(stres in plus,hormoni,doctori,clinici,bani din pacate ).Insa BBeii sunt toti la fel.Toti vin de la Dumnezeu,toti vin atunci cand le este dat sa vina,toti au nevoie de aceleasi lucruri.Trebuie sa ai incredere si o oarecare detasare,da.Suna aberant cand spun asta,dar chiar asa este.Fii optimista!Eu sunt SIGURA ca vei fii mamica,fii si tu iubita.Nu-ti pune singura bete in roata.Indiferent cum BB va veni si la tine,tu trebuie sa fii la fel de deschisa la oricare din optiuni,pt ca fiecare suntem mai presus de statistici si diagnostice.Si ai exemple destule ca se poate in orice fel.Nimeni nu stie dinainte cu certitudine cand sau cum se va intampla.Suntem dependente de medicina pana la un punct,mai departe depinde de ce e scris in alte Carti.Pentru ca toti copiii sunt Miracole.Ti-am facut o intreaga cicaleala,dar nu mai puteam sa tac dupa ce am vazut cat de des mentionezi ca esti ghinionista iar acum te-ai denumit nebuna.Iar asta eu nu accept
Beatrice in primul rand nu suntem endometrioase,ci endo-mumoase.Rectifica te rogStai sa-mi amintesc ce ai intrebat ca sunt plecata cu sorcova(altfel fac si pocinoage,noroc ca am un bec de alarma inca partial functional )...aaa...ceva de CM.Gata m-am uitat din nou la mesaj:e foarte bine sa iei calmante dinainte de a incepe durerile!Ai gandit foarte bine!Toate ar trebui sa procedam asa,cand stim sigur perioadele cu dureri.Problema ramane deschisa la durerile de ovulatie,pentru cine le are si care are BB in plan,ca sunt antiinflamatoare-gen ibuprofen,chiar si pe Voltaren scria ca ingreuneaza ovulatia/implantarea.
Ioana,Romanitza nu stiu inca.Merg la sfarsitul saptamanii viitoare si sper sa ne arate si sa fie sigur,facem 3D si 4D,daaar ati vazut la Nusy deja de cate ori si-a schimbat culoareaPe mine m-au apucat deja paranoile,ca a trecut ceva timp de cand l-am vazut ultima oara si nu mai am rabdare,noroc ca parca-parca il simt din nou de ieri.A!Si mai am un spion:pe tati,care pupa burti,vb cu el si BB ii raspunde pe limba pestisorilor ca aude bule(ca si cand esti in vana cu capul varat).Si nu o face tot timpul,ca mai si doarme-BB nu tati
Magdi multumesc pt ganduri!Dupa cum le-am spus si fetelor astept si eu ca si voi sa aflu.Ma bucur ca te simti bine,ma bucur ca esti optimista,pune in practica si detasarea ca face bine la implantare-trust us,iti spune BB meusi ce simti tu este bine,pentru ca ai facut deja ultima injectie si e normal ca diphe incepe sa se elimine iar ovarele anunta ca isi vor relua serviciul.Deh!pt ele a fost doar un somaj tehnic,dar nu e criza financiara
Didi si eu ma bucur ca ai intrat aici,ca esti activa.Sunt fete care poate citesc doar si fiecare dintre noi putem sa le fim un exemplu ca se poate,ca noi asa am patit si asa am facut,fiecare daca scriem ajutam mai departe asa cum fiecare am fost ajutate de fete care au scris aici.Legat de ingrasare ar fi ideal daca poti renunata la dulciuri,fainoase.Chiar se vede diferenta,fii convinsa.Ma bucur ca mai ai o injectie si ai scapat.Si e bine ca te simti ok.Asta e cel mai imp.
Aditzac poti sa incerci supozitoare naturiste Carpicon.Sunt bune si pentru inflamatii la ovare si cam la intreg aparatul genital.Eu cand raceam luam si ovule din farmacii,cervugid.Bea ceiuturi combinate-cantitati mari-1L macar/zi, pe prima pagina vezi ca ai tratamente naturiste,stai la caldura,eu am folosit o patura electrica sau pune o sticluta cu apa calda pe burtica unde te doare.Falvonoidele gen extracte sau Flavin/Medox sunt bune ca antiinflamatoare si nu numai.Ai luat Viusid?De ce nu iei Diclofenac sau Voltaren supozitoare?Aulin e frectie la picior de lemn.
Iar m-am intins.Mai vb cand sunt lucida si cu toate acasa,ca v-am spus ca mai ma prinde si pe mine paranoia de picior,iar neuronii vin si pleaca dupa cum au chef
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Luci .......beau ceai in fiecare zi 1l-1.5 L / zi ,stau la caldura ( la birou e cald , acasa la fel , '' trec '' prin frig doar cand vin si plec de la servici ) , baitza calda cu sare am facut .
Nu am luat Diclofenac deoarece imi face rau , Dr mi-a zis sa folosesc diclofenac si am incercat , am folosit unul si ma simt aiurea de la el , ma irita , ba chiar am avut o diaree dupa el , imi da o senzatie neplacuta ! Cei drept nu am incercat cu Voltaren si nici cu Capricon, m-am ferit de supozitoare . Am citit pe net despe Viusid dar am vazut ca este bun pt imunitate si nu numai , dar ma gandeam sa nu iau prea multe pastile/tratamente . Eu iau deja : omega 3 , calciu+ mg+ zinc , seleniu+ vit C + vit E , tinctura de sunatoare ( pt stomac/bila ) , motilium ( st+ bila ) , venter ( st) , controloc( st+bila ) .
Am mai luat si echinaceea efervescent cu zinc si vit C ( este buna pt raceala si simteam ca parca ma paste o raceala , am luat decat un pliculet ) . Crezi ca imi va face rau daca iau si ViUSID ?
Offfffff ......crezi ca am o problema mai serioasa daca ovarele nu au cedat pana acum la antiiinflamatoarele luate ? am sa imi iau ce mi-ai zis tu
Iti multumesc frumos pt ras
Am sa mai citesc si pe forum despre tratamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Aditza ia Viusid si lasa echinaceea.E mai slaba.Viusid este un imunostimulator puternic.
Si vezi ca pe prima pagina la noi aici pe subiect sunt tratamente si muuulte lucruri discutate deja care au legatura special cu endometrioza.Nu cred ca e grav.Daca era grav ma gandesc ca se vedea la eco:a spus ovare mici nu marite.Si ai fost pe injectii,s-ar putea sa inceapa si la tine sa lucreze si pe fondul acelei raceli cand cu cizmulite neadecvate sa fie tot.
Trebuie sa incerci mai multe feluri de supozitoare:ori nu le suporti pe toate,ori ca mine doar pe unele.Mai sunt:ketonal,indometacin,etc.E de preferat supozitoare pt ca nu-ti stresezi stomacul,tu in special.Dar si noi ca tre sa apelam mai des la antiinflamatoare.Carpiconul nu ar trebui sa=ti dea batai de cap.E altfel decat supozitoarele din farmaciile obisnuite.Incearca si bai de sezut cu ceaiuri cum e musetelul.Ai grija la tincturi.Tocmai pt ca ai stomacul varza.Contin alcool si nu stiu daca nu irita.Poate ceaiurile ar fi mai indicate.Mai e o babeasca buna din cate stiu: o lingurita de ulei de masline extravirgin pe stomacul gol zilnic.
Nu-mi mai multumi cand iti raspund.O fac cu drag cand si daca pot.

my little sunshine

Mergi la inceput

Aditza ia Viusid si lasa echinaceea.E mai slaba.Viusid este un imunostimulator puternic.
Si vezi ca pe prima pagina la noi aici pe subiect sunt tratamente si muuulte lucruri discutate deja care au legatura special cu endometrioza.Nu cred ca e grav.Daca era grav ma gandesc ca se vedea la eco:a spus ovare mici nu marite.Si ai fost pe injectii,s-ar putea sa inceapa si la tine sa lucreze si pe fondul acelei raceli cand cu cizmulite neadecvate sa fie tot.
Trebuie sa incerci mai multe feluri de supozitoare:ori nu le suporti pe toate,ori ca mine doar pe unele.Mai sunt:ketonal,indometacin,etc.E de preferat supozitoare pt ca nu-ti stresezi stomacul,tu in special.Dar si noi ca tre sa apelam mai des la antiinflamatoare.Carpiconul nu ar trebui sa=ti dea batai de cap.E altfel decat supozitoarele din farmaciile obisnuite.Incearca si bai de sezut cu ceaiuri cum e musetelul.Ai grija la tincturi.Tocmai pt ca ai stomacul varza.Contin alcool si nu stiu daca nu irita.Poate ceaiurile ar fi mai indicate.Mai e o babeasca buna din cate stiu: o lingurita de ulei de masline extravirgin pe stomacul gol zilnic.
Nu-mi mai multumi cand iti raspund.O fac cu drag cand si daca pot

Luci ........ tocmai vroiam sa iti multumesc , dar nu o mai fac
pai o sa imi iau Viusid si o sa las echinaceea , si o sa incerc si supozitoarele , de ex pe cele cu glicerina le suport , poate ai dreptate ca tb sa incerc mai multe tipuri
ma gandeam la Carpicon , am vazut ca se adm din ziua a 5-a de CM , eu daca nu am acum CM mi-or face rau in vreun fel ?Poate pun niste intrebari stupide cateodata , dar la cat de bolnavioara am ajuns imi este frica de orice acum .
Ai dreptate ca sup afecteaza mai putin stomacul decat pastilele . Tinctura de sunatoare este f buna pt stomac si pt bila , tocmai de aceea o iau . Stiu si tb cu uleiul dar nu imi vine sa inghit asa ceva.
.......tu te simti bine ? cand mergi la medic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Buna fete frumoase si samburei curajosi
In primul rand voiesc a va spune ca medicatia imunostimulatoare este pt noi cu dus-intors (este ce a spus dr de la Victor Babes unde mi-am facut fenotiparele limfocitare si cum NK erau peste normal dar limfocitele erau scazute, am intrebat ce pot lua ca sa stimulez celulele "bune" si sa nu le cresc si pe cele "rele", adica in contextul endometriozei mele, NK - raspunsul a fost ca nimic nu garanteaza stimularea fractionata)
Deci, fetelor, atentie, ce este bun pentru una dintre noi. poate fi nociv pentru alta.

In alta ordine de idei, am renuntat la tratamentul cu diphereline (se pare ca ar fi prea agresiv pt mine) si am ramas cu 3 cutii de 3.75 pe care le dau doritoarelor la pretul cu care le-am luat , adica 600 ron bucata (acum s-au scumpit, sunt cca 660 ron). Daca intereseaza pe cineva, o astept pe e-mail.

Mergi la inceput