Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor,

Eu am citit pe net ca stresul poate cauza in sarcina. Sfatul meu este sa ramaneti optimiste si decat sa stati sa va consumati acasa, mai bine sa mergeti la doctor sa va asigurati ca totul e ok si sa gasiti solutii pentru eventualele tratamente. Asteptarea nu multumeste pe nimeni.

Monica, am citit acum cateva seri cu mare durere povestea ta..cu bebitul pierdut. Imi pare sincer rau, realizez ca nu pot sa-mi inchipui ce a fost si ce este in sufletul tau si iti doresc din tot sufletul sarcina fara probleme si copil sanatos care sa-ti traiasca 100 de ani minim. Ai credinta si pastreaza-ti optimismul.

Va pup.

Dana 8+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Monica-dicut-am intrat sa te felicit pentru minunea din burtica si sa iti spun ca esti o femeie foarte foarte puternica si de admirat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaDam spune:

Buna fetelor,

Stie cineva ce implicatii are membrana amniotica incomplet extinsa?

Multumesc,

+10

Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumesc Michelle, Danuta. Sa dea Dumnezeu la toata lumea bebici sanatosi care sa isi bucure parintii.

Raluca, ma bucur ca sunteti bine si pe Adinuta

Aha, cu miha stiam ca l-a adoptat pe Matei dar nu intelegeam de ce abia acum intra in concediu

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 8+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

monica- pentru Matei intru in CIC, desi puteam intra si mai devreme, intrucat avem toate drepturile si obligatiile unui parinte de cand l-am luat acasa...dar eu lucrez cu studenti, si aveam doua cursuri in semestrul I si e mai greut sa lasi pe altcineva sa predea cursul tau...asa ca m-am sacrificat, desi acum imi pare rau...dar uite ca incerc sa remediez problema.

Astazi am avut ultimul examen, iar de maine imi pun lucrurile in cutii

raluca_u- pupam pe Adina laudaroasa si mandra. te asteptam cu vesti diseara

butterflysim- multumesc pentru "umar", incerc sa raman optimista si pozitiva, iar faptul ca voi sta acasa cred ca ma va ajuta si mai mult ca stiu ca il voi proteja pe bb

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alex, augmentinul poate fi luat si in primul trimestru de sarcina. Eu la sarcina trecuta am avut infectie urinara, pe care am tratat-o cu augmentin prin sapt 11.
Miha, eu am programare la dr. Mirela Popa lunea vitoare. Sper sa imi placa, oricum, am citit numai lucruri bune despre ea. Forumul sa traiasca!
Monica, si mie au inceput sa imi mai dispara greturile de cateva zile, eu zic ca e normal, incet-incet trec si ele. Stai linistita ca nu ai motive de ingrijorare din pct. asta de vedere. Sper sa iti revii repede cu moralul si sa nu te mai vad suparici!
In ceea ce priveste imbracamintea, si eu ma confrumt cu problema burtii, care abia mai incape in pantaloni. Asa ca o sa trec momentan la colanti cu bluzite mai lungi. Mie colantii mi se par extrem de comozi, ador sa ma imbrac asa.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 9+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor ,noi tocmai ne-am antors de la eco ,bebele e bine ,iam auzit si inimioara ,sunt super fericita ,am fost un pic stresata zilele acestea cand am vazut acelea pete maroni ,dar important e ca bebe e bine ,trebuie sa stau an pat cumintica ,acum mai merg la eco pe 20 luna aceasta ,acum sunt o 10+ 3 zile va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Gata, asta mi-a pus capac - mi-a vent rezultatul de la secretie si am si am infectie si cu ECOLI si CANDIDA - feletor....HELP!!!!!!! Voi ce stiti? Afesteaza sarcina? Se pot trata in sarcina????

vaaaai, innebunesc, clachez

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Hai capul sus ca nu se poate din atata lucru sa clachezi!
E Coli am avut si eu in sapt 11 de sarcina cu Rares (asta era cauza scurgerilor maronii de atunci) si am tratat-i cu antibiotic Unasyn (ampicilina + sulbactam) de 375 mg - 3 tb/zi , o tb la 8 ore. Unasynul se recomanda de obicei cand nimic altceva nu este ok. Pe asta l-am folosit si la Rares (ca suspensie...) cand a avut infectie urinara.

Pt candida, iti spun ca am folosit cu succes urmatoarea metoda: spalaturi intravaginale cu ceai de musetel si bicarbonat. Insa nu stiu daca se recomanda in sarcina.

editez ca am vazut ulterior ca ai antibiograma facuta.
Ramona

Bebita din burtica 6 +

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

auuci buna fetelor, eu sunt si grasa si balonata, adica am o burta cimpoi, si m-am ingrasat 3 kg in rest scurte stari de greata dar vad ca de 2 zile dimineata nu mai am, dar nu e timpul trecut, oboseala si titi tari si durerosi, in rest MAI AM 2 ZILE PANA MA INTALNESC CU INIMOARA MEA!!! parca nu mai am rabdare pana vineri la eco, e prea tarziu sa imi dea atunci de facut analize?
feilicitari Anaconda pt imimoara, tin pumnii celorlalte fete pentru vineri ca stiu ca suntem multe cele care mergem vineri la dr.

7+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonagabri

Buna fetelor ,noi tocmai ne-am antors de la eco ,bebele e bine ,iam auzit si inimioara ,sunt super fericita ,am fost un pic stresata zilele acestea cand am vazut acelea pete maroni ,dar important e ca bebe e bine ,trebuie sa stau an pat cumintica ,acum mai merg la eco pe 20 luna aceasta ,acum sunt o 10+ 3 zile va pupic pe toate

Felicitari pentru super bb!
Stai in pat si poarta-l usor!

Ramona

Bebita din burtica 6 +

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput