Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

AlexSiMatei ma bucur ca am putut sa te ajut...si sti cum e, atita timp cit nu sti ce a fost acolo la mijloc nu iti poti da seama dece tipa sa chnuit ingrozitor la nastere...trebuie sa gindim pozitiv
.. eu vorbesc germana mai bine ca romana, si totusi mi se pare o limba foarte foarte grea...chiar o sa ai o aventura superba de povestit lui david sau ari victor despre circumstantele nasterii lui ..cum am spus, daca ai nevoie de ajutor cu ceva sa imi spui..:)

tzutzu_1984 nici eu nu am colostru inca, din cite am inteles poate sa iti apara si abia 1 zi dupa nastere...deci nu trebuie sa ne facem griji inca..:)

26+

P.S.: stie cineva ceva de liana30? a mai scris si nu am vazut eu?

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

tzutzu_1984, nu-ti fa griji, toate vom alapta daca vrem, partea cu alaptarea nu depinde de prezenta colostrului inainte de nastere, ci numai de vointa mamei de a alapta. Ziceam intr-un mesaj recent ca doar 4-5% dintre femei nu au lapte si se intampla din motive fiziologice, restul care presupun ca nu au lapte sau nu este suficient inseamna ca nu au avut destula vointa.
Blue, este minunat ca ai terminat o parte din treaba, te asteptam mai des pe forum .
Maria, ai dreptate cu intalnirile saptamanale, iti dau multa incredere si optimism.
Cosminica, bine ai venit!
Philip, multumesc pentru raspuns, o astept si pe Oanaalex, ca poate are vreo idee.

Eu n-am ajuns inca in pat, nu ma mai tin pe picioare, trebuie sa imbaiez fata si sa il las pe taica-su' sa o adoarma.
Eram in baie si ma tundeam cand a venit Saby peste mine, m-a studiat si apoi s-a dus in sufragerie sa ma parasca, am auzit-o zicand: "tati, mama taie pa(r)" .

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Am editat ca gresisem o litera, am motive, parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

NICURATZE-nu-ti face griji pt kg luate,,important este sa fie bb sanatos k dupa nastere avem tp sa le pierdem cu noptile albe ce le vom face si grija pt bb...aveti grija de voi!

ALINUTZA-este normal zic eu.din ce am citit intarirea burticii e ok, aceste contractii se numesc:BRICKSTON HICKS- le aveam si eu la varsta sarcinii tale si le mai am si acum din ce in ce mai des!poti sta linistita,atata tp cat nu sunt insotite de durerea lombara..aveti grija de voi

Mergi la inceput

ACQUA-BINE AI VENIT IN STUPUL NOSTRUsi din partea noastra cu intarziere!

NICURATZE-eu votez pt DARIA-IOANA..

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

MARIA-SPOR LA "INVATAT"cred k de luna asta o sa incep si eu cursurile,o sa va tin la curent k pe 12 merg la gine.sa speram k e totul ok desi in ultimul tp m-am simtit cam slabita,in ciuda faptului k pap destulam avut stari de lesin sa ameteli

COSMINICA-BUN VENIT IN STUPUL NOSTRU..SARCINA USOARA IN CONTINUARE,BB SANATOS SI NASTERE LA TERMEN!

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Ajutor burtici

Nu stiu ce am dar ma doare ingrozitor (de abia m-am ridicat din pat) in partea dreapta a abdomenului...e la fel k durerea de apendicita, o durere intepatoare care ma innebuneste de durere and ma aplec sau ma ridic de pe scaun ori daca vreau sa ma intorc intr-o parte in pat. M-a mai durut asa prin luna a 4-a tot cam in acelasi loc, atunci stiu ca eram pe strada cand m-a apucat o criza si efectiv nu am mai putut sa merg, durerea imi oprea respiratia si atunci am pus pe seama ligamentelor care se intindeau, dar acum? Nu am facut deloc efort azi, nu am mers pe jos, nu am ridicat nu am facut NIMIC din ceea ce nu am voie sa fac...nu stiu ce se intampla, pe bebe il simt dar care ar putea si cauza durerii? Poate fi fi dela ligamente?
Poop.

27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Carla scuze stiam ieri ca mai tr sa raspund la ceva dar neuronul asta singuratic e cam stresat si obosit. Deci, eu am mai scris de o firma care o folosesc eu besttrans.ro unde gasesti date de contact. Eu stiu ca au si in Atlanta sediu dar ce-ti sugerez sa nu te apuci de trimis email ca sunt romani, mai bine baga un telefon sa te lamuresti ce si cum. sper sa gasesti situl daca nu scrie si ma uit si eu sa vad.

Philip ce distractie ati tras. Mersi de urari, sunt deja mai mult pe salate, noroc ca-mi plac, mai nasol de sot ca el nu e mare fan sa manance healthy, pot zice ca el e cam stilul traditional

Oana 26+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara burtici!
Iar am apucat sa intru numai la ora asta, din nou am avut musafiri!
Am vazut ca ati fost foarte harnice azi, am vazut ca ati vb despre concedii medicale, despre prenatale. Eu o sa ma interesez zilele astea cum este platit concediul prenatal, si daca se socoteste cand iti calculeaza indemnizatia pt copil. L-am pus pe tata sa se intereseze lucrand in primarie si zilele astea imi spune si o sa va comunic apoi si voua! Eu abia astept sa merg in prenatal sa nu ma mai stresez la lucru cu toti tampitii
Otiliap si Alynta multumesc pt detaliile despre morfologia fetala. Abia astept sa merg sa-l vad asa in detaliu pe bebe
Alynta condoleante
Cosminica si Aqua felicitari bt bebei, si bine ati venit, sa aveti bb sanatosi si la termen
Nicurateze mie imi place foarte mult Daria Ioana.
Oanaalex imi pare rau pt problema ta cu diabetul. Ai grija de tine
Azi m-am pus pe cantar si sunt cam suparata am luat 8 kg...daca continuu asa nu o sa mai incap pe usa!
Tzutzu in legatura cu durerea ta eu cred ca este vb de ligamente, sau iti apasa bb pe ceva nerv si din cauza asta te doare asa de tare, nu stiu ca nu mi s-a intamplat dar eu asa zic, intreaba tu di dr ca sa fii linistita!
si nb!

Mergi la inceput

Buna seara burtici!
Am vazut ca ati fost foarte harnice azi, am vazut ca ati vb despre concedii medicale, despre prenatale. Eu o sa ma interesez zilele astea cum este platit concediul prenatal, si daca se socoteste cand iti calculeaza indemnizatia pt copil. L-am pus pe tata sa se intereseze lucrand in primarie si zilele astea imi spune si o sa va comunic apoi si voua! Eu abia astept sa merg in prenatal sa nu ma mai stresez la lucru cu toti tampitii
Otiliap si Alynta multumesc pt detaliile despre morfologia fetala. Abia astept sa merg sa-l vad asa in detaliu pe bebe
Alynta condoleante
Cosminica si Aqua felicitari bt bebei, si bine ati venit, sa aveti bb sanatosi si la termen
Azi m-am pus pe cantar si sunt cam suparata am luat 8 kg...daca continuu asa nu o sa mai incap pe usa!
Tzutzu in legatura cu durerea ta eu cred ca este vb de ligamente, sau iti apasa bb pe ceva nerv si din cauza asta te doare asa de tare, nu stiu ca nu mi s-a intamplat dar eu asa zic, intreaba tu di dr ca sa fii linistita!
si nb!

Mergi la inceput

Buna seara burtici!
Alynta condoleante
si nb!

Mergi la inceput