Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Cred ca dupa ce terminam tratamentul,trebuie sa mergem iar la pediatra,ca s-o vada,nu? Ca ea n-a zis nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

De aici inainte Daria.

Noapte linistita mamici si pici!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

frumoasa cu strungareata,sa nu va lasati la baietii cu strungareata, ii place tare mult afara, stie ea ce este mai bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mey, am o migrena.....
Noi am fost in plimbari, am fost la socri, neanuntati, bineinteles. Andrei a facut criza de plans, cum am intrat in apartament la ei cum s-a pus pe urlat, dar asa, serios, cu lacrimi mari ....ne-a speriat, am iesit imediat pe-afara cu el, am mers la plimbare, in parc, apoi ne-am intors si iar a urlat. O fi crezut ca-l lasam acolo ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Danuta, merci de cafea.
Eu nu l-am mai dus lacontrol dupa tratament, se facuse bine si nu m-am riscat sa mai merg cu el sa ia alti virusi de la clinica.
Roxana, pe unde esti ?Hai ca n-ai multde recuperat la citit .
Cecilia, am vazut pozele cu frumosul tau, ce jucaus este.
Ramonaiani, sigur hormonii isi fac de cap la tine, Elisa e o dulce si e foarte inteligenta, n-s stresa ca nu-s motive.
Erina,v-a placut locul de joaca ? Te-ai bagat la sushi ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Sabina, adevarul e ca momentul asta important ( inceperea scolii)se cere pregatit temeinic. Ia baga tu niste poze proaspete sa-ti facem noi urarile de rigoare pentru artista Sofia, sa-ti treaca supararea ca o dai de langa tine .
Da' chiar, inscrierile pentru crese incep tot acum ? Si cresele au vacanta vara ? Sau cum ?Luminati-ma si pe mine

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica. Am intrat doar sa va salut, sunt super aglomerata. Treaba de birou, pregatirile pentru Alex sunt varza, am tot felul de rezolvat. Nu stiu daca mai apuc sa postez ceva pana diseara, trebuie sa ajung sa iau acvariul si pestii, asa ca va spun doar ca suntem bine sanatosi, ne-am simtit tare bine la munte. Sa aveti o zi minunata, si o saptamana la fel!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Danuta, dar cate zile de tratament are pitica? Stiu ca antibioticul se da minim 5zile, chiar daca se simte mai bine.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua si de la noi ! Maria doarme, asa ca profit de ragaz sa mai scriu si eu cateva vorbe.

Ana, am ramas fara cuvinte Numai timpul, zambetul copiilor tai si iubirea sotului vor vindeca incet-incet ranile atat de adanci... Te imbratisez cu drag

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Mariana, sa nu mai faci niciodata asemenea afirmatii despre Eliza ! Este o fetita minunata, sanatoasa si perfect dezvoltata pentru varsta ei ! Nu mai face asemenea comparatii cu alti copii - fiecare copil are anumite inclinatii, unii stiu sa deseneze, altii reusesc sa vorbeasca, altii sunt plini de energie, altii stau si observa totul in jur, acumuland cunostinte cu care ii vor uimi mai tarziu pe cei din jur... Asa ca daca Eliza nu face un lucru pe care un alt copil de varsta ei reuseste sa-l faca, nu este un motiv de ingrijorare.
Hai, nu-ti mai fac acum teorie, te iert pt ca ai o scuza buna : BB din burtica
Ai grija de tine, de el si de Eliza si alunga gandurile astea negre !

Mergi la inceput

Rox, sa va fie de bine iesirea, simt ca ai alt tonus acum, desi nu-ti mai vezi capul de treburi. Sa ai spor si sa le rezolvi pe toate ! Ne-a fost dor de tine

Mergi la inceput